Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 51 -

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neata feteleee
luni ma duc si yo la Dr U
imi puteti spune pe la ce ora sa ajung?
cu aproxiatie

pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Buna dimineata! Desi sunt "mutanta noua" va citesc de mai multa vreme, fara sa scriu.Am vazut clasamentul mutatiilor si as fi pe ultimul loc, ca gravitate, daca nu as mai avea si altele(PAI si fact. XIII nu le-am facut).Ieri am facut o inseminare dar nu stiu daca am ceva sanse sa se prinda...(sotul meu avea o spermograma imbunatatita cat de cat luna trecuta, acum era mai rau).
Nu am ajuns inca la un hematolog.Ca tratament iau acid folic 1/zi, femibion 1/zi, omega 3 2/zi si de ieri aspenter 1/zi...nu stiu cum o sa ma inteleg cu el, ca am si o gastrita cronica.
Spuneti-mi, va rog, daca e de ajuns ce iau...din ce moment se ia clexane(dr. gineco a zis ca din momentul implantarii).
Ce tratament se ia in general pt. trombofilie, in afara de aspenter?

MTHFR A1298C heterozigot,nicio sarcina, o IA nereusita in iulie 2010, o IA pe 10.02.2011, sotul- OATS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanasi spune:

Draga Carmen Ch, intr-adevar, mutatia ta nu e atat de grava. Dupa spusele hematologului meu, incidenta acestei mutatii asupra populatiei e de 90% si nu are repercusiuni asupra sarcinii. Doar daca se combina cu alte mutatii.

Tratamentul pe care-l iei e indicat de un medic sau inspirat de pe forum? Caci un Aspenter/zi mi se pare mult. Cum sunt analizele de coagulare (proteina C, proteina S, Antitrombina III, INR, TQ, etc) ?

De Clexane nu stiu, eu am mai multe mutatii ca tine :)) si nu mi s-a indicat clexane pe sarcina. Doar Aspenter, 1 la doua zile.

Sigur, voi merge si eu la dr. U, sa vad ce zice.

Toate bune si pupici

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; 1 Aspenter la 2 zile + acid folic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

Buna dimineata, va servesc cu o cafea si pentru gravidute un ceai sau un pahar cu lapte

QIAOBING- iti doresc insanatosire grabnica

VALI- felicitari pentru pereche, o sarcina la termen si fara probleme

MEALEX- mie la prima sarcina mi-a iesit testul cu 4 zile mai devreme cu a2-a linie pala si la a 2-a sarcina dupa 3 zile de intarziere si tot cu a2-a linie pala, eu zic ca si GLIANA ca esti gravida, astept anuntul

RUXANDRA- ai ajuns la final, multa sanatate si o nastere usoara sau cum sa zic o cezariana usoara

Restul fetelor va doresc o zi frumoasa

--------------------------------------------
Gena MTHFR mutatia C677T –genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot

O sarcina oprita in evolutie la 17 saptamani si o sarcina cu gemeni identici oprita in evolutie la 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Floricica, elevitul este suplimentul care-l iau deocamdata si vreau sa trec pe Daily de la nutrilite. Am mai spus ca noi suntem fani produse nutrilite. Poti citi si tu despre ele, sunt cu adevarat naturale si nu te ingrasi de la ele in primul rand. Eu de la elevit m-am ingrasat putin dar ginecologul mi-a spus sa-l iau macar pana la 12 sapt.

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani
acum sarcina in evolutie 11 saptamani cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile, suplimentul gravidei 1/zi, omega 3 o caps./zi, 1 acid folic de 1 mg/zi]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.

Mergi la inceput

Carmen, mie pt mutatia pe care o am si este la fel ca si a ta din cate am vazut mi-a dat clexane 0.6 mg/zi dupa ce am ramas insarcinata natural. aveam deja 7 sapt cand am inceput clexane. Am luat cam cu 5 luni inainte aspenter 1/zi, acid folic si elevit.

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani
acum sarcina in evolutie 11 saptamani cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile, suplimentul gravidei 1/zi, omega 3 o caps./zi, 1 acid folic de 1 mg/zi]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Aristico esti criminala, m-ai facut sa rad. Bafta la cititorul in outze, eu cred ca te-a chemat ca sa tii tu outzele

Gliana lasa Elevit/Daily si ia Femibion pt ca tb sa tratezi MTHFR.

Ariadna33 poti lua Taxofit Folsaure Metafolin 1/zi dar se gaseste doar in Germania. Il poti alterna cu un complez de flavonoizi, ac se spune ca inlocuiesc aspirina. ici pt pitici.

Fetelor am dat link pe prima pag catre o reteta compensata 100% care mi-a fost eliberata pt dupa chiuretaj, este valabila si pt gravide(se bifeaza ac casuta). Duceti-va cu ea la medic ca model pt ca aveti dreptul la ac medicament compensat 100% dc sunteti gravi.
Pt fata care ia si 0.4 si 0.2 (nu mai stiu cine a scris ) exista varianta sa iei reteta pt 15 buc de 0.4 pe care sa scrie ca e pt 15 zile si peste alte 15 zile sa te duci sa iei reteta pt 15 buc de 0.2. Prima data va tb sa cumperi o parte dar apoi vei avea continuitate de clexane compensat 100%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bigsister1 spune:

carmen_ch_12- tinand cont ca sarcinile le-ai obtinut foarte greu si nu stii ce alte mutatii mai ai, eu te sfatuiesc sa incepi clexane 0,4 si sa-ti faci si celelalte mutatii ca sa stii cum trebuie modificat tratatmentul in timp. Pana incepi clexane ia aspenter 1/zi iar din momentul in care il incepi redu aspenterul la 3/sapt. Cunosc persoane care au o singura mutatie, aceeasi ca si tine si care cu clexane au dus sarcina la termen dupa pierderi repetate. Multa bafta!

Mergi la inceput

Miki, dar Femibion se ia vad pe trimestre, femibion 1, 2... Voi stiti ca este special pt mamici care au mutatii? Eu acuma aud. Gineco meu nu mi-a spus nimic de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

qiaobingmi-a spus aseara sotul ca Mihalca a fost foarte cinstit cu el, spunandu-i clar ca nu are vreun tratament minune pentru gigei. Cred ca vrea sa-i dea menopur intre 3 si 6 luni...horor, chiar daca am un sot posesor de burta mare. Si banui ca ar vrea sa luam impreuna aceasta decizie. Ce nu stie insa cititorul de oute, este ca eu deja am vorbit cu psiholoaga in infertilitate, care "m-a convins" ca aceasta decizie ii apartine lui sotulache. Dezlegam marele mister al oualeor deseara
miki esti sadica cum sa-mi tin sotul de bijuuri in fata unui alt barbat? Oricum l-a tinut el data trecuta destul. Hai sa-ti zic cum a fost intalnirea: discutii despre istoricul lui, apoi al nostru, apoi jos nadragii si treci la pipaiala: a tras si de macaz, a tras si de bijuuri si-a concluzionat: dezvoltat normal! fara varicocel....buuun, hai sa vedem prostatat! al meu s-a inverzit, dar, deh, a luat pozitia si "a vazut" si prostata care-i o.k. Acum ce Dumnezeu poa' sa-i mai vada, ca doar nu i-a mai crescut ceva intre-timp! Iar eu, chiar si prin simpatie, n-o sa am excrescente de origine masculina. Parol!

ruxi m-am tot tinut sa-ti zic (ti-oi fi zis?): finuta mea s-a nascut cu o greutate de 2.500 la 38 saptamani si e o minune...poseda si o pereche strasnica de plamani cu care m-a surzit la botez. Nu-ti face griji, ca puiul va fi bine! Ce nume ati ales?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput