Aspirante optimiste >Felicitari RaluCris!!!(635)
Raspunsuri - Pagina 2
didi32 spune:
Vad c-am intrat prima si nici macar o cafea n-am dat si eu! Scuze fetelor, haideti la cafea, ca de cand astept sa beau o cafea buna cu cofeina nene! Hai ca nu vreau sa fim triste, vreau sa fim vesele, sa asteptam vesti bune de la fetele care se testeaza! Corina?
Katy82 spune:
Buna fetele! Am am racit f. tare si aseara am facut febra. Cam nasol. Probabil ca a fost curent in casa ca la ce praf s-a facut am ca stat cu geamurile deschise. Ma apuc sa citesc din urma,
http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png
sa primesc cel mai frumos martisor
RaluCris spune:
Buna dimineata fetele,
va mai amintiti de mine?
n-am mai scris de mult dar sa stiti ca v-am citit in fiecare zi
astazi m-am hotarat sa va scriu, trebuie sa va dau o veste buna
alaltaieri trebuia sa vina uratii dar.........spre marea mea mirare nu au venit
spun mare mirare deoarece nu am avut niciun simptom
si am zis ca mai bine ma duc sa fac un beta hcg direct, macar stiu sigur daca e sau nu, si nu ma mai amagesc cu teste de sarcina
si surpriza mare cand am primit rezultatul ............POZITIV
am 10,96 mUI/ml deci ma incadrez intre 3-4 saptamani acolo fiind valori cuprinse intre 9-130 mUI/ml
gata hai ca m-am lungit prea mult
va pupacesc pe toate
Katy82 spune:
Didi iubita suntem alaturi de tine
Ralu Cris felicitari mamico, uraaaaaaaaa, o noua graviduta
FELICITARI RALU CRIS
PaulaFrida spune:
Neatza
Didi suntem alaturi de tine,ma bucur ca gandesti pozitiv in continuare si ca vreti sa traiti pt voi fara stres si sa va bucurati de viata,f.bine faceti,felicitari pt atitudine
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
RaluCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Didi iubita suntem alaturi de tine Ralu Cris felicitari mamico, uraaaaaaaaa, o noua graviduta FELICITARI RALU CRIS http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png sa primesc cel mai frumos martisor |
multumesc mult kati
acum abia astept sa merg la doctor sa-mi vad si eu samburelul
PaulaFrida spune:
RaluCris FELICITARI!!!
Iti doresc sa ai parte de sarcina super usoara si bebe sa se nasca la termen sanatos si norocos
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Katy82 spune:
Bob Pixel multumim de articol!
Histamina lui Sebastian pentru cele 6 lunite, sa traiasca si sa fie sanatos!
Didi poate ca acum cand va veti linisti va veni bebe pe cale naturala, nebanuite sunt caile Domnului. Speranta moare ultima. Eu iti tin pumnii sa-ti implinesti visul de a deveni mamica.
PaulaFrida spune:
Nico si -ici lui Sebi pt cele 6 lunitze,sa va traiasca frumusetea de baietel
Dr.Seuss
Trying To Conceive
didi32 spune:
Paula, Katy,
Paula, trebuie sa fim tari, n-avem de ales. Mai bocesc asa din cand in cand, dar trebuie sa mai si traim. Vreau sa ma duc la sport iar, sa ma vopsesc, sa fac chestii d-astea pe care mi le-am refuzat aiurea. Fac altii copii in conditii mizerabile si nu mai au nimic. Atunci noi de ce sa ne chinuim? De buna voie nu vreau, cu forta nu vrea, noi ce sa facem?