Aspirante optimiste >Felicitari RaluCris!!!(635)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Didisor pt cafea...cred a nu-ti este de folos niciun cuvant,durerea din suflet numai Dumnezeu ti-o va lua. El stie cu siguranta cand este timpul pt fiecare, exact cum a spus si Katy, nebanuite sunt caile lui. Credinta, credinta si iarasi credinta, nu te mania, am auzit de nenumarate cupluri care atunci cand au crezut ca ei nu pot avea niciodata bebe si s-au resemnat, atunci Dumnzeu a facut cea mai mare minune si le-a daruit pruncul mult visat.Cu totii avem o cruce si trebuie sa o ducem cu credinta in suflet, pt unii e mai grea, pt altii mai usoara...bucura-te de viata exact cum ai decis si roaga-te in continuare.Doar atat mai pot spune...

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Felicitari RaluCris, sarcina usoara si la termen!
Katy, nu stiu cat mai putem noi spera intr-o minune, prea nu se-ntampla de atatia ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

RaluCris Felicitari mamico!!!

Spune-ne si noua te rugam, ce a fost diferit de data asta?Ai avut ceva simptome?

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Buna dimineata
Didi mersi de cafea
Abia am asteptat sa intru astazi sa vad vesti de la tine.Imi pare ffff rau pentru ce ti s-a intamplat.Stiu ca in acest moment cuvintele sunt de prisos asa tot ce vreau sa-ti spun este ca sunt alaturi de tine .Sa fi tare
Ralu felicitari pentru sarcina si sa ai un bebe sanatos

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Neata dragutele. Sa traim o zi minunata astazi!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Bebe Sebi la multe lunite! pentru mami Nike

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Didisor Sa te rogi mereu si DD se va indura de voi

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

RaluCris felicitari, sarcina usoara, negretoasa si dusa la termen

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

didi asa greu mi-a fost sa te sun, i-mi pare rau ca nu am putut nu aveam cuvinte, ma durea sufletul pentru voi mai ales ca tot ce ti sa intamplat parca am trait eu, numai noi care ne chinuim atat pentru bb putem intelege cu adevarat cata durere purtam in suflet
i-mi pare nespus de rau pentru voi dar cu multa credinta si curaj mergem inainte, acum stii ce procedura veti urma si totul va fi bine ai sa vezi trebuie doar sa mai treaca putine luni si o feti lua de la capat
uite un buchet mare de www.floridelux.ro/media/catalog/product/cache/1/image/440x/02c4cb220a3a6a4da798a3bde72c31d2/c/o/cos_crini_minirosa_irisi.jpg" target="_blank">flori special pentru tine si o imbratisare calda

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Ancuta, Cami, iar m-am pus pe bocit. Ma impresionati toate atat de mult! Sunt convinsa ca pana la urma va fi bine pt noi toate, dar chiar nu inteleg de ce trebuie sa trecem prin atatea... serios nu inteleg. Avem atatea sa le oferim copiilor nostri si altii care nici macar nu-i doresc ii fac pe banda rulanta. Si asta chiar ma depaseste...

Mergi la inceput