Aspirante optimiste >Felicitari RaluCris!!!(635)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Ankuta pup fata sa treaca durerile de burta.
imi pare rau pt Z1...pana la urma ti-a venit mai repede? ti s-a dereglat CM-ul de la AC?

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

walkiria nu te lua dupa TB.Mie in luna cand am ramas graviduta, mai mult de 36, 8 nu mi-a crescut ba mai mult imi scadea in unele zile la 36, 3 chiar 36,1.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 10+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Racheel, la mine de 3 zile e in continua scadere, poate tie iti scadea si iti crestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetele

cos minuta, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna seara. Fetelor eu sunt la Sovata si fac proceduri ginecologice si ceva pt spate dar doctorul cand m-a consultat si a vazut eco din urma a zis ca nu e sindromul ovarelor micropolichistice ci distrofie ovariana.
Stie cineva care e diferenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

cosmi La multi ani si din partea mea, si toate dorintele sa ti se implineasca si sa vina bb mai repede

http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Cosmi La multi ani!!!!...sanatate multa si bbita cat de curand iti doresc!!!!

Corina o sa vreau sa imi fac neaparat progesteron,estradiol, FSH, LH,TSH, prolactina microplasma, ureoplasma, AC ANTI-CMV IgM SI IgG, AC ANTI-TOXOPLASMA IgM si IgG, AC ANTI-VIRUS RUBEOLOS IgG, Ag HBe, Ag HBs, AC ANTI+LYSTERIA , AC ANTI+HERPES1 SI 2, AC ANTI CHLAMIDIA TRACHOMATIS si HPV-ca eu am 2 radacini, sa vad cum mai stau.

Am selectat cateva din prima pagina, sa vad cat o s ma coste s in functie de asta mai fac si altele.

Toate le fac din sange si upa ce primesc rezultatul vreau sa ma duc la gineco.

Pup fetele

scuze pentru intrebare, dar trebuiesc facute neaparat in z3?

eu am facut parte din ele, acum vreo 3 luni..in z 16 parca, ca atunci am fost si la control gineco
eu am facut fsh, tsh, prolactina, chlamidia, lysteria si complexul torch: toxoplasma, rubeola, citomegalovirus..herpes si mai era una dar am uitat cum ii zice
toate mi-a zis ca au iesit bune...

eu luna asta, dupa ce temin cu uratii vreau sa imi repet PN si secretie si sa merg la ecografie

http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna seara!!!

Cora m-ai suprins,eram sigura ca nu-si v-a aminti nimeni de ziua meaMultumesc din suflet,de fapt va multumesc tuturor din suflet
Va doresc si voua ce-mi doresc si mie,sa aveti multa sanatate ca asta e cea mai importanta si apoi sa va tineti minunea mica in brate cat mai curand

Sa curga sampania si suculetzul pt gravidutze

pupici tuturor plus o portie in plus fetelor care dau tarcoale la butoi.Acolo nu e voie,e intuneric si frig si mai ales e inchis asa ca nu aveti ce cauta acolo

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

Buna fetelor ma mai tineti minte? nu am mai intrat de mult timp pe aici.. de prin toamna.. ce mai este nou?

va pup pe toate

"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Cosminuta La Multi Ani!!!! numai fericire si tot ce iti doresti sa se implineasca!!!

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza
Cosmy LA MULTI ANI!!!un ocean de sanatate,un munte de noroc si cat de repede bebelushul mult asteptat
scuze interzierea

Restul fetelor si o zii faina

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput