Aspirante optimiste >Felicitari RaluCris!!!(635)
Raspunsuri - Pagina 18
corina_s spune:
walkiria 

-ici de incurajare si ca sa urmez exemplul lui didi: primesti bataita daca treci pe la butoi 

si eu sunt z 2..dar mergem mai departe cu gandul la minunea ce o apara in viata noastra
http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png
AlinaBu spune:
Cosmi 

!!!
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si
-duta fericita! 4+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
walkiria spune:
Racheel, doamne ajuta sa sa fie si la mine bebic...dar eu credeam ca daca iti scade TB e sigur ca vine menstra. Acum nu mai am nicio durere
, decat de cap putin.
Corina stiu ca imiiau bataita de la voi, cum am zis si in mesajul anterior, o sa-mi revin eu. Acum recunosc, parca mi-a mai dat Racheel sperante ![]()
Oricum sanii inca ma mai dor insa nu asa de tare ca atunci cand aveam TB crescuta, insa e o durere ciudata, mi s-au intarit pe langa sfarcuri
.
Gaby, ma bucur ca esti mai bine. Sa stii ca daca nu iti faci anestezie si sub nicio forma radiografie, nu e nicio problema. Eu una rezist la dentis fara anestezie, chiar daca nu sunt gravi, nu am vrut niciodata anestezie.

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
camcris spune:

LA MULTI ANI !!!!! cos_minutza 
Chiar daca viata nu e asa cum o doresti, chiar daca cei pe care ii iubesti te supara, iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi La Multi Ani, cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.
Iti doresc sa te bucuri de tot ce ai si te face fericita si de tot ce iti lipseste pentru a fi de doua ori mai fericita! 

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
walkiria spune:
Cosmi

La multi ani!!!!...sanatate multa si bbita cat de curand iti doresc!!!!
Corina o sa vreau sa imi fac neaparat progesteron,estradiol, FSH, LH,TSH, prolactina microplasma, ureoplasma, AC ANTI-CMV IgM SI IgG, AC ANTI-TOXOPLASMA IgM si IgG, AC ANTI-VIRUS RUBEOLOS IgG, Ag HBe, Ag HBs, AC ANTI+LYSTERIA , AC ANTI+HERPES1 SI 2, AC ANTI CHLAMIDIA TRACHOMATIS si HPV-ca eu am 2 radacini, sa vad cum mai stau.
Am selectat cateva din prima pagina, sa vad cat o s ma coste s in functie de asta mai fac si altele.
Toate le fac din sange si upa ce primesc rezultatul vreau sa ma duc la gineco.
Pup fetele

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic