Aspirante optimiste >Felicitari RaluCris!!!(635)
Raspunsuri - Pagina 17
cixinica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui walkiria Cixinica cu intarziere, sa fii sanatoasa iar aceasta varsta sa iti aduca bebele mult visat![]() In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra! www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic |
walkiria
multumesc pentru urari, varsta imi spune ca trebuie sa ma grabesc cu
pana nu e prea tarziu
walkiria spune:
AlinaBu

multi, sa ma molipsesc si eu.
Eu am crezut luna asta ca sigur am ramas, am avut niste stari sa zic asa putin diferite, dar poate ca doar din cauza subconstientului...nush ce sa zic.
Imi pierd din speranta deoarece de 3 zile imi tot scade TB.E drept ca test nu mi-am facut, dar nici nu vreau sa-mi fac pana nu depaesc Z18 DPO, ca m-am saturat sa tot vad o liniuta![]()
Frumoase rau pozicile tale cu bebita din burtica

Cum te mai simti?
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
walkiria spune:
Cixinica poate ca DD vrea ca la aceasta varsta sa iti daruiasca bebita...asa ca spor la prestat

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
racheel spune:
walkiria nu te lua dupa TB.Mie in luna cand am ramas graviduta, mai mult de 36, 8 nu mi-a crescut ba mai mult imi scadea in unele zile la 36, 3 chiar 36,1. 
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
10+ cu
.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
gabyv spune:
Da, fetele, mi-a trecut raceala, azi e prima zi cand ma simt f bine, asa ca am profitat si am facut o baie, mi-am facut parul...
Cat despre dentist soacra-mea (care este
in domeniu) a zis ca din prima data cand ma duc nu o sa-mi faca nimic, doar o sa vada ce am de facut si o sa-mi explice ce si cum si cat platesc. Sper sa nu fie mult, ca nu prevazusem buget pt dantura.
(oricum eu am doar o masea de scos
)
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
sarah199065 spune:
alina,cine e bebele ala ca m-a innebunit!!!!!!!!!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!
AlinaBu spune:
care bebe ?

de molipseala
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si
-duta fericita! 4+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
sarah199065 spune:
bebele din albumul tau foto!cel cu ochii albastri

este divin!!!!!!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!
ankcta spune:
Buna dragutele. Astazi am fugit mai devreme de la munk k imi e fffff rau... Declar Z1
Cixinica La multi ani iubita si sa dea Bunul Dumnezeu k la anul de ziua ta sa fi in pregatiri pentru botezul lui bb al tau 
Ancuta , in curand 
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sarah199065 bebele din albumul tau foto!cel cu ochii albastri ![]() ![]() ![]() este divin!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2011 imi va aduce bebe mic! o sa fiu ! |
Pai bebe ala nu stiu cine e.. e luat de pe net
dar imi doresc sa arate ca el numai sa aiba ochii caprui 

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si
-duta fericita! 4+SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

cu intarziere, sa fii sanatoasa iar aceasta varsta sa iti aduca bebele mult visat