Ian-Feb2011-Hai Mayane! (185)
Raspunsuri - Pagina 6
Shines spune:
aa..bebelusi m-a rugat sa va salut.
ea este foarte ocupata cu copii, mai ales cu cea mica care are colici foarte rau,nu doarme noaptea, plange tare mult..e obosita si nu are timp sa intre sa mai citeasca.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mayane Nu "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" 37+ Darius Alexandru - Mare Papuas Bebe |
pai da. si 37+1 inseamna ca ai intrat ca ai 37 incheiate si ai inceput saptamana 38!

stiu si de la dr de aseara asta.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 15 zile !!!!
florintunde spune:
| cit at din mesajul lui Mayane Nu Tunde, ia mai striga tu un catalog, ca sunt vre-o 8 gravidute din cele relativ active(albastre pe lista) care nu mai dau nici un semn de viata... Si niste mamici de care n-am mai auzit nimic... GGSK, Bebelusi, Adhnana, ciudatica, Relusha... |
T'ELES!

am terminat 37 saptamani..azi sunt in prima zi din saptamana 38!(yasmi)
Tunde
38
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
missmj spune:
simis
sa creasca bebelusul mare,sa fie sanatos si sa mergeti acasa mai repede!
bebelusi salutari si de la noi, sa treaca repede colicii repede !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
bb_yasmi spune:
ok...eu una nu mai inteleg...tunde tu ai o saptamana mai mult decat mine....si eu azi sunt 37+1, deci am 37 incheiate si am inceput sapt 38....![]()
![]()
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 15 zile !!!!
Wudy spune:
Buna fetele,
Eu am o stare de kko rau. 
Imi vine sa bat pe toata lumea. Tocmai m-au sunat de la spital sa ma reprogrameze, ca luni pe 7 nu se mai poate sa facem cezariana ca nu este loc in blocul operator. Asta in conditiile in care eram programata de 2 saptamani.
Si m-au reprogramat pe 9.
Este asa de nasol sa te pregatesti psihic pentru ceva si intre timp sa vina unii si altii si sa-ti schimbe planurile...
Si ce ma fac daca ma apuca nascarea inainte? miercuri o sa am 39 de saptamani si 4 zile....
Mi se pare ca isi cam bat joc de mine cu chestia asta.
Oooff, voi aveti probleme mai mari cu bebeii care nu mananca, care nu dorm...dar eu la cine sa ma plang?!
[PUP] fetele si bebelusii
Alina viitoare mamica
38+ 
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
maimutzica10 spune:
shines, ralukara, doloress 

ms mult pt sfaturi !!
aoileu, o strang de gat pe soacra, iar mi-a trezit-o.... non stop o ia in brate.. revin
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
Foxy-le spune:
yupi. !! mare performanta, am intrat de 2 ori azi!
Fetele, nu va speriati, nu-mi maltratez eu copilul asa!!doamne fereste!
Al meu auzise de undeva ca-si lasau copilul sa planga pana adormea. Saracul, nealinat, in rece singurel. Eu nu pot sa.l aud nici miorlaind putin ca sar in sus ![]()
Felicitari bb_yasmi pt bebe grasun si Mayane la fel 
Tunde- mai ai putin si ai razbit!!! Bravo, mamica de nota 10000

Va pup din nou, plec la masa
mami fericita de KRISTIAN
florintunde spune:
| citat din mesajul lui Wudy Buna fetele, Eu am o stare de kko rau. ![]() Imi vine sa bat pe toata lumea. Tocmai m-au sunat de la spital sa ma reprogrameze, ca luni pe 7 nu se mai poate sa facem cezariana ca nu este loc in blocul operator. Asta in conditiile in care eram programata de 2 saptamani. Si m-au reprogramat pe 9. Este asa de nasol sa te pregatesti psihic pentru ceva si intre timp sa vina unii si altii si sa-ti schimbe planurile... Si ce ma fac daca ma apuca nascarea inainte? miercuri o sa am 39 de saptamani si 4 zile.... Mi se pare ca isi cam bat joc de mine cu chestia asta. Oooff, voi aveti probleme mai mari cu bebeii care nu mananca, care nu dorm...dar eu la cine sa ma plang?! [PUP] fetele si bebelusii Alina viitoare mamica 38+ ![]() "Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului" |
DACA VINE MAI REPEDE ITI FACE CEZA DE URGENTA

ORICINE E PROGRAMAT..URGENTELE SUNT IN AVANTAJ...LINISTESTE-TE!...uppss pt lit mari

Tunde
38
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
RaluKara spune:
Tunde, bine ca e totul bine...o saptamana, ca maine trece si esti cu mandra in brate. 
Kitzy
pentru tine si buburuz, sa dea DD sa se termine totul cu bine si de aici incolo sa fiti sanatosi tun.
wudy, stai linistita ca daca vie mai repede faci operatia la urgenta si ai prioritate. Nu ramai fara bloc operator, ![]()
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

37+