sa mai si radem
Raspunsuri - Pagina 2
tuinea spune:
Dragilor sunteti supe! Am ras cu lacrimi si colegii mei de aici ma intrebau de ce dar cum sa traduc tot ce ati pus voi aici...
Asa ca de la mine una scurta just in case cineva se loveste de probleme ca si mine LOL.
- Doctore, sotul meu are grave tulbura#131;ri psihice. Uneori ore intregi ii povestesc ceva, apoi constat ca#131; el nu a auzit un cuvant. Ce sa boala sa fie oare ?
- Aceasta nu e boala, doamna,e un dar de la Dumnezeu!
Gabrilici spune:
Asta e una din poantele pe care le spuneau,parca,Toma Caragiu si Anda Calugareanu:
- Domnule doctor, sotul meu se crede gaina!
- Si ce doamna, va strica sa aveti in casa cate un ou proaspat?
kokiy spune:
Un tip vine acasa si-si gaseste sotia dezbracata pe hol facand spagatul.
-Ce faci aici draga, intreaba sotul ?
-Uite dragul meu ! Am facut yoga aici pe hol si nu mai pot sa ma ridic ca mi s-a lipit pasarica ca o ventuza de gresie. Incearca tipul sa o ridice, nu reuseste !
Cheama si vecinul sa-l ajute, nimic .
-Nu ai un ciocan sa spargem gresia din jurul pasaricii,intreaba vecinul ?
- Esti nebun, zice sotul! O placa costa 150 de euro ! Mai bine ma duc sa chem salvarea !
Pleaca tipul cand vine, vede ca vecinul se juca cu tzatele nevestii.
-Tu ce dreaq faci acolo ma ?
-Pai m-am gandit sa o excit sa se umezeasca, ca asa poate putem sa o impingem in bucatarie ca acolo ai gresie ieftina !
Doua vecine se intalnesc dimineata.
- Ce-I cu tine, draga, esti bolnava?
- Nu, de ce intrebi?
- Am vazut azi dimineata doctorul iesind din apartamentul tau.
- Si ce? De la tine au iesit trei soldati. Te-am intrebat daca a inceput razboiul?
In timp ce tatal era la serviciu, mama si copilul stateau pe acasa si isi vedeau de treburi. La un moment dat, mama doreste sa vorbeasca la telefon cu tatal, insa constata ca a ramas fara credit.
- Suna-l si tu pe taica-tu si vezi cand ajunge acasa.
Dupa vreo 3 minute
- Am sunat mama dar raspunde o tanti si nu vrea sa mi-l dea la telefon.
Se face seara si barbatul ajunge acasa. Nevasta infuriata pana la culme, se duce direct la el si ii scapa 2 palme.
- Pentru ce au fost astea femeie?
- Gigel, vino si zi-i lu tati ce spunea femeia aia!!
- “Pentru moment abonatul nu poate fi contactat, va rugam reveniti.”
glimmer spune:
Un colonel ii spune generalului:
- Domnule general, aveti pantalonii descheiati.
- Experimentez, colonele! Aseara am avut camasa descheiata si mi-a intepenit gatul...
Un nazist alerga un polonez. Il prinde ii pune arma la tampla si il ameninta ca-l impusca. La un moment dat se deschide cerul si se aude vocea lui Dumnezeu:
- Nu-l omori pe acest om ! El va deveni Papa.
La care nazistul :
- Si eu ?
- Si tu, dar dupa el.
Rashela pe patul de moarte:
- Itzic,trebuie sa-ti marturisesc ceva.Strulica asta mic,copilul
nostru,nu e al tau.
- Dar cu cine l-ai facut?
- Cu studentul care a fost în gazda la noi.
- Cum l-ai convins?
- I-am dat bani.
- De unde ai avut banii?
- Din buzunar, de la tine.
- Si atunci de ce zici ca nu e al meu?
Intr-o zi Ianos merge la popa la furat cirese. Se urca in cires, mananca pe saturate, isi umple buzunarele si sare jos. Jos il astepta cu mainile in solduri si zimbind, parintele.
- Ma Ianos, zise popa, nu te bat, nu-ti fac nimic dar te botez Ion si te fac roman.
Merge Ianos acasa si-i povesteste maica-si intimplarea. Aceasta il ia si-i trage o bataie asa, ca sa se-nvete minte. Cind vine taica-su acasa seara, afla si el si-i da lui Ianos bataie de-i ies ciresele pe urechi.
Suparat, Ianos sta si cugeta:
- Ma, nu-s roman decit de citeva ore si m-or si batut doi unguri. Ioi, cit de mult ii urasc !!!
Cand eram mic mi-aduc aminte ca mama ma trimitea la alimentara cu 10 Lei si venem acasa cu: 3Kg de cartofi, un carton de oua, un borcan de gem, o sticla de votca, 2 ciocolate si un pachet de guma de mestecat.
In ziua de azi nu mai este posibil asa ceva... imputitul de patron a umplut magazinul de camere video !!!
S-a descoperit ca faimosul C.Columb nu a fost insurat. Cercetarea a concluzionat asta umarind cateva principii simple: este imposibil sa descoperi America in urma unor asfel de intrebari:
Cand pleci ?
Cu cine te duci ?
Unde te duci ?
Cat stai ?
Cine mai e acolo ?
Da pe mine de ce nu ma iei ?
Cate femei are echipajul tau ?
Dar ele de ce vin ?
Alegi sa faci asta si sa nu stai cu mine ?
Ce gasesti tu acolo ce nu ai deja aici ?
Ce iti trebuie tie sa descoperi ?
chiccutza spune:
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU
CARTILE COPILARIEI
allexa06 spune:
Dar ia uitati aici
Cand un barbat se declara pregatit sa preia prepararea gratarului, se declanseaza urmatoarea serie de evenimente:
1) femeia cumpara mancarea
2) femeia face salata, pregateste legumele si desertul
3) femeia pregateste carnea pentru gratar, o asaza pe o tava, impreuna cu toate celelalte ustensile necesare si o duce afara, unde barbatul sta deja asezat cu o bere in mana in fata gratarului.
Si aici vine punctul cel mai important al intregii desfasurari:
4) BARBATUL ASAZA CARNEA PE GRATAR!
5) apoi mai multe activitati de rutina, femeia aduce farfuriile si tacamurile afara
6) femeia informeaza barbatul ca mai e putin si carnea se arde
7) el ii multumeste pentru aceasta informatie importanta si mai comanda totodata inca o bere la ea, in timp ce el se ocupa de situatia de urgenta
Si apoi inca un punct foarte important!
BARBATUL IA CARNEA DE PE GRATAR SI O DA FEMEII!
9) apoi urmeaza din nou rutina. Femeia aranjeaza farfuriile, salata,painea, tacamurile, servetelele si sosurile si aduce totul afara pe masa.
10) Dupa masa femeia elibereaza masa, o curata, spala vasele
Si din nou, foarte important!!!
11) TOTI IL LAUDA PE BARBAT PENTRU CALITATILE LUI IN ARTA GATITULUI SI II MULTUMESC PENTRU MANCAREA SUPER BUNA!
12) Barbatul o intreaba pe femeie cum i-a placut faptul ca nu a fost nevoita sa gateasca si cand observa ca ea e cam botoasa, ajunge la concluzia, ca pe femei nu le poti multumi oricum niciodata.
http://community.webshots.com/user/allexa06
rall spune:
La examenul oral la BAC un elev ia un bilet – nu stie. Ia altul – iarasi nu stie. Al treilea – de asemenea…Si asa al patrulea, al cincilea…
Profesorul il opreste si ii da nota “5#8243;. Ceilalti elevi se revolta:
- Pentru ce?
- Cum pentru ce? Dupa cum cauta, inseamna ca stie ceva…
Examenul oral la romana
- Viorel conjuga verbul “a merge”!
-iii eu merg, iii tu mergi, iii el merge.
-Mai repede!
-Eu fug, tu fugi, el fuge!
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall Examenul oral la romana - Viorel conjuga verbul “a merge”! -iii eu merg, iii tu mergi, iii el merge. -Mai repede! -Eu fug, tu fugi, el fuge! |
*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |