Barbatii si gratarul...
Barbatii si gratarul
Cand un barbat se declara pregatit sa preia prepararea gratarului, se declanseaza urmatoarea serie de evenimente:
1) femeia cumpara mancarea
2) femeia face salata, pregateste legumele si desertul
3) femeia pregateste carnea pentru gratar, o asaza pe o tava, impreuna cu toate celelalte ustensile necesare si o duce afara, unde barbatul sta deja asezat cu o bere in mana in fata gratarului.
Si aici vine punctul cel mai important al intregii desfasurari:
4) BARBATUL ASAZA CARNEA PE GRATAR!
5) apoi mai multe activitati de rutina, femeia aduce farfuriile si tacamurile afara
6) femeia informeaza barbatul ca mai e putin si carnea se arde
7) el ii multumeste pentru aceasta informatie importanta si mai comanda totodata inca o bere la ea, in timp ce el se ocupa de situatia de urgenta
Si apoi inca un punct foarte important!
BARBATUL IA CARNEA DE PE GRATAR SI O DA FEMEII!
9) apoi urmeaza din nou rutina. Femeia aranjeaza farfuriile, salata,painea, tacamurile, servetelele si sosurile si aduce totul afara pe masa.
10) Dupa masa femeia elibereaza masa, o curata, spala vasele
Si din nou, foarte important!!!
11) TOTI IL LAUDA PE BARBAT PENTRU CALITATILE LUI IN ARTA GATITULUI SI II MULTUMESC PENTRU MANCAREA SUPER BUNA!
12) Barbatul o intreaba pe femeie cum i-a placut faptul ca nu a fost nevoita sa gateasca si cand observa ca ea e cam botoasa, ajunge la concluzia, ca pe femei nu le poti multumi oricum niciodata.
Enjoy!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Raspunsuri
desprecopii spune:
Marius, tu ai informatii de la mine din casa?
Am ras cu pofta si nu m-am putut abtine sa nu aduc topicul la generale pentru ca prezinta interes si e de sezon :)
Gratare delicioase la toata lumea va doresc.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Nicoleta spune:
Marius, m-am amuzat si eu! Daaa, barbatii sunt cei mai buni gratargii!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
cosmi1975 spune:
la mine nu se potriveste ca sotul nu face gratar....dar l ai nimerit pe tata care daca nu l lauzi lasa un bot
mina spune:
Muuult mai savuros decat atat e cand eroul grataragiu, fiind unicul sofer al familiei, nu are voie la berea
Ca urmare, sufera si de frustrarea ca nu-si poate ruga sotia sa-i dea berea si de frustrarea ca, la masa, toti degusta minunile cu berica si el pass....Dupa care e fooooaaaaarte suparat ca vacaru pe sat. Si grabeste plecarea spre casa, ca si el e om.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
desprecopii spune:
Revin la un punct interesant: voi ati observat ca e esential sa le spui ... Vezi ca se arde????
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
RAMONELLA spune:
Ai uitat ceva.Barbatul se dezbraca si ramane doar in bermude.Si se arde tot pe spate!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
Deus spune:
la mine este simplu: face el tot si-mi aduce si o bere la umbra sa nu ma deranjez:-)))am un barbat bun tare
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
ana_a spune:
haha!
marius, m-ai facut sa zambesc!
mda, la noi e putin diferit.
barbatul aduce berile, imi aduce si mie una in timp ce eu stau la umbra.
Tot ce am de facut este sa aduc o oala cu capac, furculita de intepat gratarul si farfuriile.
Mda, mi-ati facut pofta.... asa ca am sa-mi sun barbatul sa se opreasca in drum spre casa la o carmangerie...
desprecopii, vaiiii este foarte important sa nu le spunem "vezi ca se arde!" In caz ca totusi scapam porumbelul ... riscul este sa primim noi furculita si sa fim indemnate sa ne ocupam de gratar....
o zi buna tuturor! si gratare cat mai delicioase!
bucatica mea!
proud
Participam la concurs! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=0" target="_blank">ana-1 si ana-2
Povestea afiselor noastre :
Operatiunea: I Love DC!
O poveste cu si despre stejarii DC!
hannen spune:
haha,l-am citit acum vreo 2-3 ani parca dar si acum am zimbit.
Il descrie pe taica-miu perfect.Pe al meu nu prea pt. ca
1)nu bea bere
2)pregateste carnea
3)are idei gen sa coacem si porumb ,ardei gras si alte legume.
4)a,uitam,de obicei tot el cumpara cele necesare pt. gratar.
Dar ma cheama sa-i aduc apa cind arde prea tare si din cind in cind imi cere sa facem cu schimbul ca i-a intrat fum si` *** a,nu,si`n ochi si cica nu mai vede.
Iar eu is mai nervoasa a doua zi cind, pe mine cade pacostea sa spal gratarul
Dar de obicei dupa un gratar sunt asa obosita de parca am tras la plug,de aia evit cit pot spre disperarea jupinului.
Duminica planuia cu fetele o iesire la riu si gratar of course dar cred ca scap (avem o intilnire si mi-am adus aminte abia azi)
Whatever happens don`t let go of my hand!