Pepenasi de iulie-august 2008 (207)
Raspunsuri - Pagina 3
sursula spune:
MONI-daca e f obosit va dormi oricum, oriunde ca doar e Si el om.:)Sunt 3 variante de dormit in caruciorul umbrela:1. In prima faza , ma gandeam ca nu poate dormi daca nu se lass Pe spate,Asa ca il inclinam putin cand adormea Si mergeam asa,sau il trageam cu o mama dupa mine(asta cred ca e inventie proprie pt ca n-am Mai vazut la nimeni desi e f comod Pe drum nepavat.2.cand am Mai evoluat in ale calatoriilor, nu l- am Mai inclinat,ci i-am pus doar o hainuta pliata Pe post de perna ,intr-o parte, ca sa-Si sprijine capul Si a fost super ok.3.varianta mea preferata:mami bea un pahar de vin Si degusta o Bunatate locala, in timp ce cupilu doarme in carutul umbrela sprijit Pe spate de un scaun,ca sa fie inclinat pt confort maxim de ambele parti!sunt f rezistente carucioarele ales. Dar nu scrie mimic Pe ele, no brand:)
SURSULA,mama lui TUDOR MILAN
bobitamica spune:
MONI..ar fi o idee, sa stii!!Mi-ar placea sa mergem impreuna.
Stii ca si eu am fost cu Irina in vacante de cand avea 10 luni. Am fost numai noi doua in sudul Frantei apoi la Oradea,si a fost excelent. E mai greu cand e doar un singur parinte,dar cum eu sunt o plimbareata innascuta a fost ok. Mie nimic nu mi se pare imposibil Cu doi probabil e mai greu,dar daca sunteti amandoi va veti descurca cu siguranta.
Stii,Moni..oricm as fi vrut sa mai vin la Baile Felix. Asta pentru ca sunt bazinele cu apa calda.![]()
SYB....asa gandesc si eu. Imi propun sa ma simt bine indiferent de program. Nici eu cand am fost in Franta nu am vazut multe,dar a fost minunata excursia. Imi amintesc cu mare placere.
GINI...ma bucur mult ca scrii. Sa stii ca si noi am fost in vara cu Irina aici la noi la mare si am facut o plimbare cu vaporul pe mare. Mie mi s-a parut extraordinar. Ei nu i-a placut deloc. A fost atat de suparata pe mine. Dar am incercat sa luam partile bune. Fara ea nu am plecat niciodata pana acum...deocamdata nu as putea . Sa stiu ca eu respir aer curat sau fac baie in mare si ea sa fie acasa...nu as putea. Ma gandesc ca de pe la 4-5 ani poate va merge si cu bunicii in vacanta si atunci sa avem si noi cateva zile pentru noi. Pana atunci insa ,mergem impreuna.
Si aspiratorul meu cu pa e cam mare,dar are 3 viteze si aspira foarte bine. In schimb,parca nu mi se pare asa silentios. Dar m-am obisnuit cu el.
iriss27 spune:
Moni, eu am fost cu ei la Stuttgart, acum in iarna. A fost foarte fain. David are super rezistenta, mergea pe jos, 4-5h. Nu exagerez, nu am avut nici un carucior cu noi. Uneori i-am mai luat in brate putin, pe umeri, am mai stat pe banca, la un restaurant.
Am vizitat gradina zoologica, unde au fost foarte incantati, ne-am plimbat cred ca vreo 5h, pe jos. Acolo sunt gradinile foarte mari, pt ca animalele au reprodus o marte din mediul lor natural (stanci, bazine mari de apa, paduri).
Din experienta mea, cu Duracell=David, a fost binisor. Dar sa nu-ti imaginezi vreun concediu de relaxare sau ca o sa-ti tihneasca foarte tare.
Muzee eu nu prea pot sa vizitez cu el, desi incerc sa il "educ" si prin Bucuresti. Vrea sa puna mana pe ce vede, la Peles a vrut sa se aseze la masa (era o sala cu masa aranjata cu tacamuri, vesela), l-am luat in breate plangand si zvarcolindu-se "tam a mashaaa" si toata lumea radea.
Recunosc, eu m-am intors muuult mai obosita. A testat la maxim avionul, cred ca a deschis masa de la scaun de cel putin 50 de ori si i-a busit-o in creieri celui care statea in fata. A deschis si inchis parasolarul de la hublou de alte zeci de ori. A vrut apa exact cand aia au inchis casa si ca sa nu il mai auda protestand, i-au dat din apa lor. Concluzia stewardului dupa zbor "Vai doamna, dar grea meserie mai aveti!"
A vrut sa mearga cu mine la baie cand am mers cu sor-sa ... abia ai loc 1 pers in chestia aia minuscula, dar sa am loc cu amandoi, l-am lasat la stewardese, care au facut niste ochi extrem de mari :))
Cu Yvo ma inteleg perfect, oricand, daca ii explic ceva intelege si ma asculta, mai ales in excursii. Dar, ea nu are rezistenta lui David, ea vrea sa doarma la pranz ... deci, avantaje si dezavantaje.
Eu am fost cu ea Bucuresti-Viena (cu dormit la Campia Turzii), cand avea 2 luni si jumatate. Dar se cam saturase si ea de mers, deja se lasa cu plans isteric.
Am fost cu carutul, peste tot prin Viena, in muzee ne rugau sa mergem cu liftul, nu cred ca au fost prea multe zone in care sa iau carutul in brate. Am stat undeva aproape de centru si mergeam pe jos cam la toate obiectivele. E f greu de gasit parcare in Viena, este numai cu plata, dar nu-s locuri, asa ca eu iti recomand sa o parcati pe la hotel si sa luati transp in comun.
Tramvaiul este exact la acelasi nivel cu peronul. La noi nu m-am incumetat sa ma urc cu carutul niciodata.
David nici in masina nu are stare, dupa jumatate de ora de mers cu masina incepe negocierea "dam gios, dam gios". Il mai frairesc cu uitatul dupa camioane, masini, mai rontaim niste biscuiti, mai uitat pe carti, ascultat cutiutele muzicale (pe care le stiu pe dinafara). Dar mi se termina tot arsenalul in maxim 2h :)
Eu zic ca una peste alta va fi frumos, copiii vor fi foarte incantati de zoo si de alte locuri de joaca. Doar ca nu trebuie sa iti propui sa faci multe lucruri intr-o zi, incet si cu schimbari de plan in functie de situatie.
Vacanta placuta!
iriss27 spune:
biri, la multi ani! Sa-ti traisca fata si sa fiti fericiti toti 4! Cum va serbati? Noi o sa avem o petrecere cu toti copiii de la gradi, deja ma trec fiorii, sper sa iasa totul bine :)
Mai pune si tu poze cu cei 2*A
sursula spune:
SYB-daaaaaa,ce frumos a fost in sudul Frantei.Am stat Si noi la multe campinguri super Pe acolo.La vara vreau sa repet experienta.Chiar asa,cum se numea campingul la care ati fost?Poate mergem Si noi!
GINI-offf,dupa ultima raceala de acum 2 saptamani,cand am ajuns din Nou la spital in miez de noapte,mi-am cam pierdut curajul.Daca n-ar avea nesuferitul asta de astm viral,nu as ezita nici o clipa,dar Asa,cred ca Mai amanam putin momentul
gradi.IRISS-am zambit larg cand am citit pasiunea baietelului tau pt masuta din fata Si pt hublou.Imi suna ataaaaat de familiar!:))
BOBITA-da,da,incerc din rasputeri sa ma educ!stiu ca problema e doar la mine...
SURSULA,mama lui TUDOR MILAN
Chuny spune:
Sursu, uite aici situl: http://www.leserignanplage.com/ Noi am platit pt 7 nopti la sfarsitul lui iunie 800 euro, pretul creste in fiecare saptamana a verii si in august e aproape dublu, apoi incepe din nou sa scada.
Dar campingul e o nebunie, de 4 stele, plin de flori si umbra si balneoterapie in aer liber
, spectacole, magazine etc A meritat fiecare banut. Insa cel mai mult mi-a placut ca nu se pot plictisi copiii, au peste tot spatii de joaca.
bobitamica spune:
SYB...superba zona in sudul Frantei. Si mie mi-a placut foarte mult.
La multi ani ANNA!!!
La multi ani,YVO!!!
Dar nu pe 5 era ziua fetelor?? eu parca asa imi aminteam,dar cred ca ma lasa neuronii astia![]()
BIRI,IRISS...sa va traisca fetele cucuiete!!!
Chuny spune:
Asa e, si mie imi place sudul. La vara vreau sa mergem in Pays Basque si poate putin in Spania (in nord).
http://www.visoterra.com/images/original/pays-basque-visoterra-16324.jpg
Inca nu am ales exact traseul, dar cred ca vom dormi in mai multe locuri ... trebuie sa incep sa ma documentez cat mai repede :-)
Marina_1609 spune:
ce fain discutati voi deja de vacante!
si noi trebuie sa ne hotaram acum daca vrem sa prindem oferte! dar cu 2 copii mici as merge la un all inclusive ca am vazut anul trecut ca merita. asta prin septembrie. pana atunci....
--------------------------------------------
Marina
23+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog