Pepenasi de iulie-august 2008 (207)
Raspunsuri - Pagina 2
sursula spune:
MONI-carutul nostru e marca " no name" din careffour:)Pe mine m-a interesat sa fie cat Mai usor cu putinta,adica cateva bare usoare din metal resistent Si un pic de material sa aiba unde pune fundul:)Are Si un soi de "acoperis" Pe care montez husa de ploaie.Cand ne plimbam prin "afara",pentru ca noi doi suntem f plimbareti, nu ma intorc niciodata cu el la pranz la hotel , pentru ca vreau sa vad cat Mai multe Si sa stii ca doarme f bine in carutul ala.Daca e Mai racoare,intru intr-un restaurant sau muzeu pana se trezeste Si apoi o luam de la capat.:)Da,am fost la Prado unde ne-am dat in caluti , in masinute Si in roata mare.E f frumos, doar ca cele Mai tari distractii sunt pt copii Mai mari.Trebuie sa revenim!
SURSULA,mama lui TUDOR MILAN
sursula spune:
MONI- Si ce daca o ia la fuga prin muzeu?nu are cum sa se piarda Si daca o face,ti-l aduce inapoi securitatea!:)Iar cu ala mic,poate prindeti momentele de somn sau il tineti in brate Pe rand!:)
bobitamica spune:
MONI...super idee sa mergeti la Viena. Mi-ar placea si mie sa mergem. Chair poate caut si eu ceva...
Daca vrei carucior eu am un Inglesina Trip. Are 6 kg. Noi chiar daca vom merge,Irina nu mai sta deloc in carut. Nici nu vra sa vada.
SURSU...cred ca ti-e groaznic fara Tudor,ca pentru noi toate de altfel. Dar asa e...trebuie sa lucram si "la noi" ca sa zic asa. Copiii sunt oricum bine,dar noi ne facem multe, multe probleme. Si eu o mai las pe Irina cate o seara maxim 2 pe saptamana la mama. Iar ea e foarte fericita acolo. Uneori nici nu vrea sa vina acasa
. S-a intamplat s stea 3 nopti consecutive atunci cand ne-am mutat si am fost terminata o saptamana. Mi se parea ca am lasat copilul in aer. Dar ea era la mama in deplina siguranta.
Ma duc sa mananc ceva si s aimi iau o cafea.
sursula spune:
MONI-am vrut sa scriu Prater, nu Prado:).iar carutul ala costa pana in
100 lei.
Chuny spune:
Moni, noi am fost in 5 vacante mari cu copiii pana acum, de fiecare data cu masina pt ca obisnuim sa luam extrem de multe bagaje :-))
In prima vacanta a fost minunat intr-un camping in sudul Frantei. Am stat la casuta cu terasa inchisa, erau locuri de joaca peste tot in camping. Piscine incalzite o gramada, o sala mare de joaca climatizata, tot ce vroiam si nu vroiam in camping. Ne-am pliat programul dupa copii si ne-am simtit minunat.
Asta vara am fost in Romania cu masina. La fel: ne-am pliat programul dupa copii. Ce au apreciat mai mult ? Parcurile maaaari in care puteau alerga peste tot ( Budapesta, Heidelberg), fantanile arteziene in care puteau arunca cu pietricele mici
si camere de hotel cu paturi f mari in care sareau cu placere. Intre zoo si safari au apreciat mai mult safari pt ca acolo era mai putin obositor, priveau din masina toate animalele.
In general pt fiecare zi ne faceam un plan de vizita a unui singur obiectiv turistic: fara graba, fara nervi si pliat dupa energia celui mai slab :-) Ne-am simtit bine in fiecare vacanta in care am fost cu copiii pt ca de fiecare data am plecat cu ideea sa ne simtim bine indiferent de ce se intampla si indiferent daca atingem sau nu tot ce ne propunem.
moni_or spune:
SURSU,
multam de informatii. Ma interesa marca pentru ca am mai vazut carucioare de astea tip umbrela dar care erau grele. O sa ma uit si eu in Carrefour. Nici eu nu vreau nu stiu ce firma, ca nu vreau sa cheltui multi bani pentru cateva zile, insa nu vreau nici sa se strice la prima pliere. Dar daca zici ca a fost ok la voi, o sa ma uit si eu. Si dormea Tudor in carut de ala daca nu se lasa pe spate? Ca iti dai seama ca si mie mi-ar conveni sa nu ne intoarcem la pranz, la inceputul lui mai oricum n-ar fi canicula, Alex doarme linistit in carucior, ca al lui se da pe spate, insa ma gandeam ca poate Luca n-ar putea dormi.
BOBITA, multumesc de oferta, stiu cum e Inglesina Trip, e cam ca si Peg Perego Aria pe care il are acum Alex si care e f. usor, 5.4 kg, insa eu as vrea pt. Luca unul simplu simplu, cum zice SURSU, sa se plieze tip umbrela sa-l pot baga usor intr-un rucsac si sa-l caram in spate cat n-o sa stea Luca in el, ca oricum probabil majoritatea timpului va vrea pe jos Luca. Alea tip umbrela sunt si mai usoare, am vazut un Hauck la 4.7 kg.
Edit sa mai zic ceva: BOBITA, pai haideti si voi cu noi in perioada aia :) Noi mergem cu masina dar din Bucuresti mai bine cu avionul cred. Daca vrei iti scriu pe mess un pic mai tarziu la cel hotel stam si perioada, acum fug la un dus. Ar fi chiar super sa aiba Luca asa companie placuta (si noi, evident
)
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Know you what it is to be a child? It is to be something very different from the man of to-day. It is to have a spirit yet streaming from the waters of baptism; it is to believe in love, to believe in loveliness, to believe in belief; it is to be so little that the elves can reach to whisper in your ear; it is to turn pumpkins into coaches, and mice into horses, lowness into loftiness, and nothing into everything, for each child has its fairy godmother in its own soul. (Francis Thompson)
Gini75 spune:
Buna. Am o perioada mai libera la servici, asa ca am mai dat pe-aici.
Felicitari viitoarelor mamici, in primul rand.
Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.
Am vazut ca discutati de gradinite. Irina merge din iulie la program scurt (asa am crezut noi ca-i cel mai bine, in prezent) si eu sunt foarte incantata, din toate punctele de vedere. In primul rand pentru ca ea e foarte fericita ca merge la gradi, ii place foarte mult, ne spune acasa de colegi, de jocurile de la gradi. Ce mai, e in largul ei acolo. Si daca in septembrie si octombrie a stat mai mult pe-acasa din cauza virozelor, de peste doua luni nu a lipsit o zi de la gradi. Asa ca, Sursula, il asteptam si pe Tudor.
Pica, am si eu aspirator din ala care filtreaza prin apa, marca Kercher. Este foarte bun, insa mi se pare cam mare, cel putin pentru apartamentul meu, unde nu prea mai am locuri de depozitare.
Moni, cred ca o sa fie bine la Viena. Eu am mers cu Irina in vacante si a fost ok. Iti zic asta, fiindca asa e si Irinuc, nu sta locului o clipa si nu are rabdare. Am avut si experiente mai putin placute, de exemplu, am fost in Turcia intr-o excursie optionala de cateva ore si Irina a plans tot drumul ca ea vrea sa coboare, ca nu-i place in autocar, etc. Ce-i drept eu nu stiu cum e sa mergi cu doi.
Marina_1609 spune:
pica, eu am remington pr4000 dar se pare ca nu se mai produce. o am de vro 6 ani...
moni, curaj in vacanta. nu te speria. eu am in plan sa mergem cu totii la turci in septembrie, cand cea mica va fi de 3-4 luni....
noi avem www.toyplex.ro/Transport_bebe/Carucioare_copii/Combinate/Disney_Mickey/Carucior_sport_3_roti_D888" target="_blank">acest carucior care are 2,8 kg si este f practic! in plus, incape si la bagaje de mana la avion daca ii scot roata din fata (se scoate f usor)
--------------------------------------------
Marina
23+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
Tecky spune:
moni super ideea sa plecati toti 4!
Eu nu ma pricep ce carut sa-ti recomand pt ca la Ralu nu am mai folosit de la varsta de 1 an.