Pepenasi de iulie-august 2008 (207)
Raspunsuri - Pagina 17
Irda spune:
'Neatza, mai pe la pranz asa!
Bujo.....rabdare si intelepciune am destula, ca altfel as fi fost demult plecata, dar conteaza si cum o s-o fac....cu cap sau fara....cu fetele mele sau fara.....sau doar cu una
ceea ce pentru mine ca mama e inacceptabil, asa ca am rabdare si intelepciune sa ma indrept catre ceea ce-mi doresc (macar ca o fac cu pasi mici) si intelepciunea sa nu-mi fac "iadul" mai fierbinte decat este deja!
Tecky....in cazul meu viata bate filmul de departe din pacate!
Camy....el ar vrea chiar mai mult decat atat, dar i-am zis...."dupa ce ca petrecem extrem de putin timp doar noi 4 pe saptamana nu accept ca si in acel timp sa fiu nevoita sa-i suport prezenta ....hmmmm.....fiintei aleia!"
I-am zis sa ia fetele si sa se duca in parc (nu voiam sa le privez de un mers in parc, mai ales ca auzisera ca voiam sa mergem), dar eu ma duc la cumparaturi ca oricum aveam frigiderul gol, urmand ca el sa ma ia din magazin la intoarcere. Stii ce mi-a reprosat? CA-mi parasesc familia
....EU.... si ca nu sunt suficient de femeie sa imi apar...teritoriul
. La asemenea repros am inghetat, nu stiam daca sa rad isteric sau sa plang de amaraciune ca poate sa debiteze asa ceva!
Daria simte ca e ceva in neregula in toata relatia asta, mai ales ca taica-su i-a zis clar ca daca m-as intelege eu cu "madame" am iesi la joaca cu totii
si bietul copil intelege ca e ma-sa aia rea care nu se intelege cu mama prietenior ei de joaca!
Tonia mergea aseara prin casa.....cautand prin toate camerele si spunand trist..."N-avem niciun tati!"
Mona.....imi pare rau ca nici la tine nu merg lucrurile!
Din pacate faptul ca are amanta si ca mi-o.....flutura prin fata( mi-e si vecina de bloc) nu-i cel mai raau! Se poate si mai si.....cum s-a intamplat acum vreo 3 luni cand ea il suna in disperare (era 10 seara si ne pregateam sa culcam fetele si eram toti in pijamale) sa iasa sa se intalneasca cu ea, ca asa ii promisese si asta n-avea chef de ea asa ca mi-a dat-o mie la telefon
sa-i explic eu..... ca el vrea sa-si culce fetele nu sa o vada pe ea pentru ca spus de el nu intelege/crede
Asa ca am avut o conversatie interesanta
si s-a potolit! I-am zis ca el nu vrea sa iasa si ca asa e cel mai bine! La care madame:bine pentru cine?
Bine pentru fetele mele si pentru familia mea!
A inghitit in sec de vreo cateva ori si a lasat-o balta! I-am urat noapte buna......somn usor si am inchis telefonul!
Deci...se poate si mai rau...el nu poate sa-i zica NU!
Bobita....nu-s putenica, mama! DAca as fi fost plecam demult pentru ca nu e nici prima nici ultima.....abatere, dar sunt o persoana care are nevoie sa aiba cel putin 2 plase de siguranta in cazul unei hotarari de genul asta (nu e vorba doar de viata mea aici), asa ca pana nu le am....ma scald in mocirla asta sufleteasca!
I-am zis si lui: "imi accept greseala de a fi iubit persoana nepotrivita mie, timp de 11 ani!"
Ata ete, doare ca naiba, dar in timp trece....mergem mai departe!
Ma duc la treaba ca ieri m-am "distrat" cu un instalator vreo 5 ore si trebuie sa pun casa intr-o bucata, ca a avut de lucru si la baie si la bucatarie!
Pupicei tuturor

...fara discriminare!![]()
Irda
cu
Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008
Nasterea Antoniei
Marina_1609 spune:
Irda draga, e de rasu-plansu ce povestesti tu... Nu imi imaginam ca se poate si asa ceva. Nu stiu cum ai rabdat in tot acest timp...eu eram demult plecata, cu tot cu fete, bineinteles... Dar tu stii cum e mai bine sa faci, noi nu cunoastem intreaga situatie ...
--------------------------------------------
Marina
25+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
Tecky spune:
Mai fetelor dar parca au luat-o razna toti barbatii....
.Am 2 prietene care au divortat pe motiv de infidelitate din partea sotilor evident...
,ieri am fost la coafor si o coafeza era distrusa pt ca o parasise sotul pt alta si o clienta era cu 2 copii dupa ea pe acelasi motiv ca nu avea cu cine lasa copii pt ca sotul plecase cu alta.Or fi de vina hormonii de primavara?
Didi81 spune:
Irda, e groaznic ce povestesti tu! Groaznic cata putere iti trebuie sa treci prin asa ceva, dar sper sa ai si mai multa ca sa faci ce e mai bine pentru voi 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
bobitamica spune:
Doamne ,Irda!!!Nici nu mai am cuvinte sa te imbarbatez. Partea proasta este ca noi,femeile ne ocupam de casa,copii,gospodarie. Sa fie totul bine,curat,mancare facuta si asa mai departe,dar ne lasam pe-o ureche cand vine vorba de independenta financiara. De asta spun mereu ca trebuie sa luptam sa avem un job bun,bine platit sau nu stiu,sa avem niste bani de undeva, pentru ca nu se stie niciodata cand si ce se poate intampla.
TECKY...ai dreptate..e o nebunie. Si aeu am aflat astazi ca un coleg a divortat. Si are o sotie frumoasa foc,dar a parasit-o pentru alta. Si mai aun si fetita de cavteva luni.
bujo spune:
Cunosc si eu un caz. O femeie puternica, frumoasa, desteapta, cu o afacere de succes, parasita de sot pentru o secretara. Avantaj: ceva mai tanara.
bujo mami de Filip si
11+
dana81 spune:
Imi pare rau sa va gasesc cu subiecte asa triste...
Am scris intr0o seara un mesaj marisor si sunt sigura ca l-am si vazut postat dar a disparut, foarte curios...mi-o fi imbatranit mie neuronul
Vroiam sa va intreb:pepenasii vostri mananca usturoi?aveti idee cum sa o fac sa manance,eventual sa il ascund pe undeva prin mancare?
Noi suntem bine toti 4.Am avut si zile stresante dar au trecut, acum astept sa se incalzeasca, mi-e dor de plimbarile luuuungi
Irda te imbratisez strans, offf nici nu imi pot inchipui ce e in sufletul tau dar sper ca vei avea taria sa iei deciziile corecte pentru tine si fetele tale
La noi e asa: eu vorbesc tot timpul(nu lipseste comunicarea, nu are cum) fie de bine, fie de nervi, C. e calm rau si ma tolereaza cam tot timpul, copii ne ocupa tot timpul si nu mai avem ragaz nici de o cearta
Nu ne lipsesc imbratisarile si pupicii zilnic, chiar daca uneori sunt asa din obisnuinta.Dar de cate ori o facem o vad pe Clara ca se lumineaza, de multe ori spune:"hai baieti, sa ne pupam..!!!"Si ingredientul principal e simtul umorului...radem foarte mult si asta ajuta si cand suntem obositi, stresati, ingrijorati.
Nu ma pricep fetelor la sfaturi in cazurile astea, dar va pot indemna sa nu uitati sa radeti, merge, credeti-ma de fiecare data
MAMI de
CLARA (2008) si
RIANA (2010)
vias spune:
Dumnezeuleeeeee..in ce lume traim 

Irda..nici nu stiu ce s putea sa-ti spun...chiar nu stiu..decat ca suntem aici, in caz ca te putem ajuta cu ceva...poate chiar si cu o vorba buna 
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Yael spune:
f. trist fetelor :(
Insa poate in Ro mai e cum mai e, insa aici e jale... de ex. mai toti vecinii mei sunt despartiti: mama cu 3 fete s-au mutat akum un an, locuiesc cu boyfriendul; alta vecina s-a mutat si ea akum un an, in formula completa, akuma ea s-a mutat in alta parte cu baietii, el singur (amanta mai venea pe la el cand ea era la servici, si cu copilul ei); alt vecin s-a mutat impreuna cu 2 copii adolescenti, imi mai si spunea ca s-a separat de nevasta... si o alta vecina, cu 2 fetite, s-a mutat si sta la fel, cu boyfriend! Cand spun ca s-au mutat, ma refer ca au venit aici, la mine in neighbourhood...
Prietena cea mai buna a fetitei mele, sunt 7 copii (cel mai mic de 1 an), s-au separat... stau cu mama, tatal in alta parte, singur... si se mai intreaba de ce sunt copiii in depresie, sau se inchid in ei, sau sunt tristi si nefericiti... ma rog, multe de zis... dar e ceva 'normal' aici
bobitamica spune:
Mda...foarte trist!
Eu stiu un caz in care ea e bolnava de gelozie. Il urmareste peste tot,il verifica non-stop si el evident ca o insla. Asta pentru ca vrea sa isi demonstreze ca e "mai tare". E oribil.
De curand am aflat ca fratele unei bune prietene e inselat de sotie. Traim intr-o lume nebuna...
Si copiii cum sa se mai dezvolte frumos?
Va doresc un week-end placut si linistit.