Fluturasi de martie-aprilie 2011 (141)
Raspunsuri - Pagina 10
madutza_bra spune:
neata si de la mine!
ce matinala esti azi roxy ai vre-un drum de facut?
dau o cafeluta si revin mai tarziu
pt toate fetele.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 37+ cuCatalina Ioana
AMR: 10 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
simo, cate energie ai inca in tine. Te invidiez, mami Eu n-as mai putea sa alerg atat de mult ca tine
Povestea nasterii
Poze
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra simo, cate energie ai inca in tine. Te invidiez, mami Eu n-as mai putea sa alerg atat de mult ca tine Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 37+ cuCatalina Ioana AMR: 10 zile !!! Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
ei nu?...cine sta tot timpul dupa pitic prin casa?? EU nu-i am acasa si trebuie, vorba ta, sa-mi consum energia...
Simona, mami de baieti David, Matei si 36 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
madutza n-am nici un drum urgent de facut dar aseara am adormit devreme, am dormit ca valiza si de aia cred ca m-am si trezit asa devreme.
merg imediat sa-mi iau rezultatul de la anticorpi si mai tarziu merg la cumparaturi cu mama sa mai iau ce-mi trebuie si gata, sa termin cu cumparaturile.
S-a intamplat minunea mult asteptata37+
AMR 2 sapt!!!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s madutza n-am nici un drum urgent de facut dar aseara am adormit devreme, am dormit ca valiza si de aia cred ca m-am si trezit asa devreme. merg imediat sa-mi iau rezultatul de la anticorpi si mai tarziu merg la cumparaturi cu mama sa mai iau ce-mi trebuie si gata, sa termin cu cumparaturile. S-a intamplat minunea mult asteptata37+ AMR 2 sapt!!! |
asa repede iti da rez la anticorpi? aici dureaza 10 zile lucratoare
simo, spor la treaba
yasmi, ce faaaaci?
Povestea nasterii
Poze
dorinut@ spune:
Neata si de la mine
Am pentru micul dejun: biscuiti, unt, dulceata de gutui si laptic. Pentru cele care vor mai consistent am toba, parmezan si masline naturale. Va poftesc pe toate
Simo,Mada,Roxy
------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 3 saptamani!
Ana-Maria
bb_yasmi spune:
burticile dragi!!!
buna dimi
aseara, dupa eco, m a scos sotul la cina in oras (a stiut ca nu pot refuza o cina la restaurantul meu preferat!! ) si ne-am intins de la 20 pana la ora 00 nu am mai intrat.....daca stiam ca sunt asa de asteptata....
deci, bubu e bine, creste, are 2900+/- 400 gr , desi eu nu mai am nici o incredere in masuratorile astea....si ce ciudat mi se pare ca aluat doar 100 gr sapt asta, bine asta dupa masuratorile dr meu care si el spune "asa aproximativ":) (iar eu azi dimi aveam 1,3 kg mai mult luate sapt asta :((( deci nu a crescut bebe decat eu :(( ).i-am vazut fatuca si mi se pare ca seamana bine cu buburuza mare....adik tot cu tat'su , colul e moale pregatit pt nastere, deci a spus dr ca nu vom avea nici o problema cu inducerea nasterii....si trebuie sa iau 3 no spa pe zi pt a mai calma contractiile ca sa mai ducem macar o saptamana, sa avem 38 s incheiate....apoi dc e ok o mai lungim cumva pana pe 19.
merg sa citesc ce ati mai scris.....daca sunt la subiect sa raspund si eu
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 16 zile !!!!
dorinut@ spune:
Fetelor am avut un vis atat de frumossss .
Am visat ca nascusem un baietel grasunel care nu statea locului, fugea prin casa si nu puteam sa-i pun pampersul. Statea la titi si tragea cu foame si apoi fugea iar prin casa. Il cautam si il gaseam in patut cu o carte de 3 ori cat el, citind .
A fost asa frumos..nu mai vroiam sa ma trezesc
------------------------------------------------------------------------------------------
AMR - 3 saptamani!
Ana-Maria
roxanda80 spune:
buna dimineata.ce faceti?cum ati dormit?uff la noi e asa urat afara,ploua si eu am timp la spalat.e dragut pe asa o vreme sa te plimbi cu rufele in spate prin jurul blocului.
eu de doua zile sunt mai speriata de nastere decat prima data.nu stiu ce s-a intamplat asa dintr-o data.
simona,tu ce simteai inainte de cea de a doua nastere?
mami de baietel si33+
dorinut@ spune:
Lavi deci treaba e buna, mai sta bebicu in burtica. Legat de greutate..pana nu-i vedem la iesire, restul datelor sunt probabilitati
AMR - 3 saptamani!
Ana-Maria