Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
Denisa, branza cand o fac o si scurg pe loc, adica o pun in strecuratoare, cu tifon , si apas cu lingurita de cateva ori, pana se scurge zeama. Si imi ies cam 2 lingurite (din 125 LP).

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

eu am preparat 125 ml lapte cu apa fiarta si racita la 50 grade....apoi am pus pe fol laptele la foc mai mare (sa fi gresit aici?!?) si dupa ce a inceput sa dea in clocot am redus focul la minim si am pus o tableta de calciu...apoi am mai lasat 2-3 min

unde am gresit? s-a branzit laptele dar nu s-a inchegat asa cum ma asteptam eu...

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

PAULA Andrei nu se leagana, el sare cand sta in fundulet, sa se arunce in picioare, dupa jucarii iar la masa mereu tre sa ii dau ceva de joaca (bucatile de la safe feeder sau o lingurita de silicon)...altfel nu sta si pace

BRANZICA e asa sfaramicioasa, dar nu i-am dat niciodata branzica si atat, mereu in combinatie cu ceva, asa ca nu a contat (mar copt, iaurt, piure de legume)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

cristina, deci ai avut o noapte buna . ma intrebai cat dureaza la noi baita. pai a durat mai bine de o jumate de ora,(edit: o jumate de ora doar balaceala, fara pregatirile de inainte si dupa, ca oricum am sarit masajul si gimnastica) am zis ca o las sa se zbenguie sa nu o culc prea devreme, si in ultimele poze se vede deja ca era obosita, se lasase pe spate si dadea numai din picioruse. si uite asa am culcat-o aproape de ora 10, iar la 12.30 cand ne-am pus in pat a facut ochii maaaari de ne-am speriat!! dar am stins lumina si a adormit. doar o trezire am avut azi-noapte, am vrut sa-i dau pace sa adoarma singura dar am simtit-o fosnind si se dezvelise. apoi daca tot m-am ridicat, am pus-o la titi si de data asta nu se prefacea, a stat treaza 15 min la supt cu spor. apoi somn, si acuma inca doarme...

adriana, eu mango il dau crud, fara alte pregatiri. gol sau in combinatii

paula, in sfarsit vesti bune despre RAUL! asa plangea si Isa la femei imbracate in alb dupa ce i-am pus cerceii . si da, exact asa face si Isa cu balanganitul, uneori ma enerveaza ca o pun pe capanea dupa ce mananca si imi e ca ii vine mancarea inapoi , dar daca nu are nimic in spate nu face, sta cuminte...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Ochidut, uite www.youtube.com/watch?v=nKR5e-QyUJc" target="_blank">Distractie inainte de baie si www.youtube.com/watch?v=HBMtHUmjApQ" target="_blank">Maraici somorici. Sper sa mearga.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

da, acum merge, am vazut; e super simpatic!!

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am si uitat sa va spun, luni piticul meu s-a dat jos singur din scoica (il lasasem cateva minute fara centuri). Am inghetat cand l-am vazut in 4 labe la vreo 2 metri de scoica, dar el era bucuros ca se foieste in voie. Eu pe jos, din pacate, nu prea il las, stau la parter si eu umblu cu nspe randuri de sosete, plus papuci. Poate in vara vom reusi sa izolam pardoseala (prin subsol).

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

bumblebee, uau! miscaret nevoie mare!

A! ca mi-am amintit! Am intrebat un medic de ce nu mai gangurea Rebeca si mi-a spus asa: ca pana la 1 an copii nu au atentia distributiva, adica ori invata sa gangureasca (sunete noi) ori invata sa se ridice. Ca in caz de boala mai serioasa, in perioada de recuperare isi canalizeaza energia spre asta, si ca atunci pot aparea regrese in invatare, dar recupereaza usor dupa.

la mamicute. paula, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna dimineata.

La multi ani sarbatoritilor! Sa creasca mari si frumosi.

O invitatie la pentru cine n-a avut timp de ea inca.

Noi am dormit bine peste noapte. De la 5 a tot inceput sa se foiasca insa vom vedea ce somn mai prindem peste zi. Iar seara trecuta cred ca a fost a patra cand Theo a stat tare, tare cuminte. Am putut urmari cu sotul un film in timp ce el se juca cu jucariile primite ieri.

Bumblebee si eu stau la parter motiv pentru care totul se intampla in pat: paturica de activitati, scoica, fischer etc.

Iar din scoica mi-a cazut si mie. Il pusesem un minut pe masa de bucatarie ca sa-i pregatesc ceva. Il urmaream in permanenta insa el s-a aplecat rapid in fata si a cazut. Nu il mai pun niciodata acolo si de altfel nu il pun in scoica decat arareori ca sa mai variem locurile de luat masa; dar numai cu mine langa el.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

dilema unui amic de pe fb: "Dilema masculina: Daca ai avea in pat in stanga ta pe cea mai frumoasa femeie, iar in dreapta ta un gay, cui i-ai intoarce spatele?"

[b]bumble/b], noi avem in toata casa pe jos gresie si marmura, fara incalzire centrala, ca doar e clima tropicala , dar undeva trebuie s-o las sa se desfasoare. in pat e prea moale, isi pierde echilibrul, plus ca e inalt. in fisher (nici nu-l mai am) sau in scoica ii sunt limitate orice intentii, iar in scaunul de masa mi-ar placea doar sa manance, foarte putin sa se joace acolo. asa ca am luat 2 paturi uriase si le-am indoit in 4, le-am pus in mijlocul living-ului si acolo ii place, poate face tot ce vrea. variantele de incalzire la noi sunt iar limitate: 2 radiatoare cu ulei ptr 2 dormitoare, si soba pe gaz pentru living...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, acum am inteles in sfarsit... eu mereu intelegeam ca ai in living pe jos 2 paturi (un pat, doua paturi- pt dormit) si nu intelegeam cum le faci in 4. ma gandeam ca se scot saltelele si faci 4 bucati... dar mult m-am tot gandit. SI abia acum am inteles ca te referi la 2 paturi (o patura, 2 paturi), cand ai zis cuvantul "impaturat"... Acum m-am luminat!

Bumblebee, super energic Victor. Se ia si pleaca la plimbare!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

tu fete, daca tot nu am somn, hai sa vin si cu urarile zilei:

Mycya mami, draga de tine, iti doresc tot binele din lume, sa ai parte de multe bucurii in viata si de multa fericire, ca le meriti din plin. LA MULTI ANI

Sara Maria de maurice
Bianca Maria de michelle1981
Sara Elena de danuta-bel

ps: vazut poze de Ioana Maria, e tare dulce, delfinasa de-a noastra

La multi ani si din partea noastra sarbatoritilor de astazi !!!

Mergi la inceput