Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

eu am pus ieri poze din februarie, dar acum va invit sa vedeti cateva si de la sf lui ianuarie, am terminat si paturica roz (ca-i era vremea!) si avem si noi cateva "artistice", adica gata sa cada din pat si gata sa coboare din carucior...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cristina, daca am zis 2 paturi, nu s-a inteles. daca ziceam o patura si inca una... uite aici paturile

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mycya, sa fii sanatoasa si iubita!
Bine ai venit shoshika, sedere placuta aici la noi!Vad ca si tu ai experimentat o nastere naturala dar si o cezariana.
Roxana_Theo, tu vrei sa spui ca ti-a cazut baiatul de pe masa? Nu te supara pe mine dar o scoica nu se pune acolo. Nici macar pe un scaun. Imi povestea o prietena ca a pus scoica pe o banca in parc si a cazut dar bb era cu centuri si doar s-a speriat.

Aveti grija ca ca ei deja sunt foarte rapizi in miscari.
Eu de aceea o las pe jos in living. Decat sa-mi cada de pe canapea mai bine pe covorul gros.

Alina, din punctul meu de vedere varianta ideala este sa ai parchet si incalzire sub el. Este foarte simplu de montat. Se pune o folie care izoleaza, dupa aceea folia cu firele electrice si parchetul cu click-clack. Eu am doar gresia incalzita si tare bine este cu caldura la picioare. Asa ne permitem sa lasam copii sa umble cu picioarele goale prin casa desi sunt 20 de grade, conteaza mult de unde vine caldura.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata si de la noi,
La multi ani draga Mycya! Multa sanatate, pace si liniste sufleteasca!

La multe lunite Sara Maria, Bianca Maria si Sara Elena!

raportam si noi o noapte mai usoara, cu prima trezire la 5:30. Sa vedem cum va fi cu mancatul azi ca ieri m-au cam lasat nervii, toata ziua am curatat bucataria ca el de fapt se juca cu mancarea si o arunca pe jos in loc sa manance. Deh, astea-s avantajele BLW-ului

Pupam mamicile si delfinasii!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

shoshika, bine ai venit! si eu tot pe 20 am nascut

roxana, multumesc de cafea..inca n-am apucat sa o gust

cristina, ai fost tare cu paturile :))

Si cum ziceam aseara, Mara s-a culcat devreme.. pe la 8 si ceva. proasta alegere. s-a trezit la 3 sa manance, la 7 iar sa manance... si nu mai avea somn. i-am luat toate jucariile si ce mai avea pe langa ea care ii atragea atentia si s-a culcat...
deci nu functioneaza la noi metoda culcatului devreme, m-am convins

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

la multi ani si din partea noastra sarbatoritelor!

rodica, Isa e o scumpa si o grasanca imi vine sa o musc de falcile alea

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia
As opta pt LP darmai vroiam sa o alaptez macar inca vreo 2 luni ca pe urma o intarc din motive de reglare a prolactinei la mine deoarece incercam un nou FIV pt fratior/surioara.
Help

PS:Dupa ce citesc revin si eu cu ceva completari daca am de facut la ceva.

uauuuu, deja e planificat fratiorul/surioara
pai, sunteti cei mai tari. si curajosi nu mnai zic

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

NEata

MENU ANDREI (sa nu uit)

vreau sa reintroduc sucurile. dar separat, de fructe dimineata, si de legume la pranz, alea de legume nu le vrea nici pace , pe langa piure, ca un fel de supa rece, cruda

de ce vrei sa reintroduci sucurile?

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

si eu daca as fi nascut natural eram deja gravida

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ADRIANA - mango crud ii dau, in combinatie cu para, mar. cand cumperi sa ai grija sa fie rosu (portocaliu inauntru) ca sa fie dulceag. daca e crud nu cred ca ii place.

LALA ma intrebai de olita. eu il pun in fiecare dimineata la trezire pe ANdrei. nu l-am fortat in nici un fel, dimineata l-am pus in fata oglinzii si se distra, iar in rest in fata unei jucarii. acum deja stie cand e pe olita incepe sa se screme si face repede. dar daca termina sau nu ii vine, mataie sa il ridic, nu sta max 5 min sta pe olita. si apoi il laud, ii zic BRAVO mami! oricat ar face! si ii vorbesc intr-una, ii zic de OALA, ce face pe ea etc.

Mergi la inceput