Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

OK deci abia acum am ajuns la zi cu cititul,va multumesc pt sfaturi m-am gandit mai bine si i-am dat totusi de dimineata 120 ml LP si asa am avut LM pt tzatzaleala de rigoare caand o ia somnul(de 3-4 ori pe zi cate 30 min) Ce m-a surprins foarte tare e ca unul dintre sani(stangul)care si asa producea mai putin decat celalalt acum pare sa fi secat de tot.Asa ca se par e ca nu am de ales trecem pe LP dar totusi o sa ii dau pe zi LM cat mai facem fata ca nu mai vreau sa iau alte pastile m-am saturat de ele si unde mai pui ca din sept incep iar...
Va multumesc pt urarile pt FIV din sept ne-am hotarat sa incep cu analize si daca e OK Go for it!
In privinta faptului ca ar fi prea devreme am vb cu dr din Budapesta si mi-a zis ca e OK chiar si ginecologul meu a zis ca operatia se vindeca bine si ca n-ar fi problema de nici un fel.
Am hotarat sa mergem deoarece desi sunt singura cu bebe nu pot sa zic ca mi-a fost greu adica in sensul ca fetita mea de la 0 luna jumate nu se mai trezea noapte pt mancare adica dormea de la 22.00 pana la 07.30 -papica si apoi somn pana la 10.00
Doar acum de vreo luna mai plange noaptea des dar nu se trezeste o iau putin in brate si tace si o pun la loc in patutul ei,trezirile astea sunt de la dinti ne ies foarte greu cred ca o sa iasa unul dupa altul ca toti se vad la gingiuta.
Va ziceam acum ceva timp ca avea fata febra dupa ce m-am perindat pe la dr i-am dat 3 zile Keflex(antibiotic) pana a venit dr noastra din concediu si a vazut-o ,am oprit antibioticul dar deja era prea tarziu facuse candidoza bucala de la antibiotic asa ca timp de o sapt fata mea a mancat numai LM(ca la inceput) si la o ora jumate ea cerea de mancare nu conta ca e zi sau noapte,atunci parca a fost ceva mai obositor in rest,nu.Cand citeam la voi ca nu va dorm copiii ma gandeam cat de recunoscatoare ar fi trebuit sa fiu.Sa revin la problemele recente dr a zis ca de fapt febra era de la dinti care se pare ca ies cam greu si sa ne asteptam la mai multe nopti nedormite pe viitor dar nu e asa de rau.Ori avem un copil cuminte ori de abia de acum incepe distractia
Mergem la un nou FIV pt ca avem un istoric de 5 ani in lupta cu infertilitatea si 5 FIV-uri pana sa reusim deci ne-am gandit sa batem fieru cat ii cald...chipurile organismul e mai fertil/primitor imediat dupa nastere.Gandesc si eu optimist ce vreti...
Vroiam sa mai zic ceva dar nu mai stiu ce si nici cui, revin cand imi amintesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Racusor si Ochidut eu tocmai am rezervat 2 bilete ptr Bon Jovi. Maine le platesc. Totul online. Daca veniti poate ne gasim pe acolo. Am luat la Golden Circle.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

unde? cum? cand? am auzit ca se pun deja biletele in vanzare, dar eu am inteles ca de maine

Mergi la inceput

Gata mi-am amintit vroiam sa o intreb pe ochidut parca despre ce pensiune e vorba ca sunt interesata sa plecam cu fata undeva la o pensiune...Scuzati Off topic-ul

Crispro super jumperul de unde ca vrem si noi.

A si ca noutate fata mea nu mai vrea nici in fund se ridica direct adica isi flexeaza un genunchi se ridica pe unul si pe urma il ridica pe celalalt.(Stiu de la o prietene kineto ca asta est miscarea corecta de ridicare)Problema mea este ca ea nici macar nu se taraste pe burta,se mai rostogoleste din cand in cand si atat.In fundulet sta bine se intinde dupa obiecte dar...o sa vedem ce si cum...
Haideri ca incerc sa fac si eu cont pt poze sa ne vedeti (nu ma pricep deloc sper sa reusesc)

NB

Mergi la inceput

Am facut contul ,dar cum fac sa trimit invitatie pe contul de gmail ca sa vedeti?

Astept raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Am facut contul ,dar cum fac sa trimit invitatie pe contul de gmail ca sa vedeti?
Astept raspuns.

trimiti invitatia la delfinasi.2010@gmail.com

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

of, mi-a dormit fata doar o ora la amiaza (de la 3 la 4), a papat la 5.30 si apoi am facut amandoua mancarica (azi n-am avut meniu de dieta: pizza la amiaza si placinta cu branza seara, numai fainoase!!). au venit nasii la noi ca a trecut ceva vreme de cand nu ne-am vazut (nasa e betegutza rau de o sapt si n-a vrut sa vina, azi se simtea mai bine, dar tot nu s-a apropiat de Isa) si am crezut ca o sa reziste Isa pana mai tarziu. daŽde unde! la 8 isi freca ochisorii si se lasa moale in bratele mele, asa ca am pus-o in patut inca o ora. iar la 11 cand au plecat am pus-o iar la nani, n-a fost prea incantata dar s-a conformat. ca daca nu vroia, luam curelusa la funduletul ei grasut

tu fete, tot vroiam sa va intreb: dar e intrebare simpla, fara subinteles: daca premergatoarele nu-s bune, pai jumper-ul de ce e? mie tare-mi place , dar mi se pare ca solicita si mai mult piciorusele copilului decat un premergator. sa fim bine intelese, eu nu-s impotriva la niciunul, dar ma gandeam ca poate ma luminati voi . apropo, e asa dulce Vladut in jumper, imi vine sa-l mananc!! tot-tot!!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bna dimi!

Sanatate, crestere usoara micilor delfinasi! Au 6 luni!!!
Tudor Constantin de baby78 Mami, ne pui si noua o poza, ceva? Sa ne anunti
Denis Gabriel de princess

Rubia, va tinem pumnii! Sa se prinda repede!

Stefania, ma bucur ca sunteti bine! Adevarul e ca nu te plictisesti cu 2...

Rody, lasa ca in cateva zile o sa-si formeze si ea programul.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput