Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

cine se baga la Bon Jovi in iulie?

euuuuu dar cand e exact?

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

www.youtube.com/watch?v=kSGWHCZWWTw" target="_blank">Vlad in jumper! - pantalonii i s-au ridicat in cap, imaginea e neclara, ca se foieste de numa...

asa l-am prins.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

Citat:

nu mai stiu cine zicea de branza calcica sa fie facuta cu capsulele de calciu zdrobite si puse in ploaie asa am facut si a iesit mult mai fina branzica

eu ziceam si ma bucur ca v-a ajutat sfatul meu. mie mi-a zis doctora sa le strivesc pastilele inainte sa le pun in lapte ca iese branza mai fina.

Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)

acum am facut si a iesit superrrr
pupici

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Oana, Cristina, da, de pe amazon sunt cartile. Nu cred ca ma hotaram nici eu sa le iau, dar imi trebuiau niste carti depre BLW si am zis sa mai aleg ceva sa merite transportul ca tare scump mi se pare

Cristina, ce fain e Vladut in jumper Eu zic ca a meritat banii, se vede ca e solid, ce fain o sa se mai legene...

Roxana, foarte frumoase poze aveti iar Theo e asa de scump, si nu pare slab deloc

Paula, l-am vazut si pe frumosul de Raul...lasa ca-i revine lui azi maine buna dispozitie

mai, eu nu gasesc link-ul la blogul cu bataia, scria in subiectul DC ca a fost sters?!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Imi pare rau ca nu am reusit sa mai scriu. Mi-a fost dor de voi

Acum 2 zile am facut si noi 6 luni si ma gandeam la anul trecut pe vremea asta, la burtici

André ma trezeste la 2 ore noaptea. Am incept si noi diversificarea de o saptamana si ceva.

Eu ma simt obosita, abia astept sa vina vara, sa iasa soarele si sa imi incarce bateriile, sa ma pot plimba.

Sadice mamicile de pe blogul ala. Sincer cand am citit as fi vrut sa am o curea sa o bat eu pe autoarea articolului. M-am umplut de nervi ca nu am putut comenta pe blog. Prefer sa imi dau mie time out decat copilului. Si ce de tot rahatul ma simt daca ma pierd cu firea si mai tip la ea dapai sa o bat cum sa imi bat eu copilul, care ma iubeste si ma cheama cand e trista cum sa o distrug eu

Ma bucur sa va citesc din nou

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Racusor si Ochidut eu tocmai am rezervat 2 bilete ptr Bon Jovi. Maine le platesc. Totul online. Daca veniti poate ne gasim pe acolo. Am luat la Golden Circle.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

am prins si eu putin laptop.. nu ca as fi avut multa treaba, dar am culcat'o pe Mara mai tarziu putin si apoi am stat la barfa cu mami a mea
zilele astea apuc si eu sa ma odihnesc cat sunt ai mei la mine. poate imi fac si unghiile

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

i-am vazut si eu pe dragutul de Vladut in jumper!! si ce hainute frumoase are si pe zglobiul de Raul care sta in cap

menu mami seara asta slanina, cascaval, ardei gras, ceapa rosie...si 2 pungi de pufuleti acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Citat:

cine se baga la Bon Jovi in iulie?

euuuuu dar cand e exact?

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

parca 10 iulie ziceau la tv...nu mai stiu exact

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

racusor, si eu am tot mancat zilele astea slanina cu ceapa da am zis sa nu ma certe mamicile la dieta

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput