Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, ce fain sta Vladut in jumper!!!
Am venit sa plang un pic la voi.. Raul e atat de trist...nu a mai schitat un zambet de 3 zile. Nimic nu-l face sa zambeasca, ce sa mai vreau sa rada in hohote. Ce sa-i fac? Ma doare inima sa-l vad asa. Sta serios si se uita la noi, nu se mai joaca. Invarte jucariile in manute minute in sir. Si sta doar in cap...Si era un copil tare vesel.. Sper ca dupa ce trece tratamentul sa-si revina. Incerc sa-i fac aerosoli in somn, macar sa nu-l mai chinui si cu aia. Pot sa-i fac aerosoli cand e culcat? Ca noua si la urgente si la pediatru, mi-au zis sa-l tin vertical la aerosoli...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Legat de branza - atunci cand am incercat de n-spe mii de ori- am incercat si cu ele zdrobite, tot fara rezultat. Dar de atunci fac zilnic branza, si zilnic imi iese. Nu stiu ce a fost in ziua aia..

www.youtube.com/watch?v=kSGWHCZWWTw" target="_blank">Vlad in jumper! - pantalonii i s-au ridicat in cap, imaginea e neclara, ca se foieste de numa...

Oana, noi am pus jumperul in 2 carlige, cu 2 gauri imense in tavan, ca de usa nu il puteam prinde. Am incercat in toc, dar aluneca- pt ca nu am tocul pe exterior. asa l-am prins.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

cred ca nu pot gauri tavanul in bloc

eu nici nu mai ctesc articolul cu bataile ca nu ma tine inima
Victo la protectia copilului ar trebui trimise textele...oamenii astia sunt niste animale

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am citit numai articolul, comentariile nu le-am citit, desi m-ati intrigat...
Eu ce sa zic... de practici de genul asta stiam de la veterinar pt educarea cainelui, dar nu cu un obiect sa doara, ci cu un ziar, sa fie mai degraba zgomotos, nu dureros... Ce inima sa ai sa poti vorbi despre asta ca despre o solutie pt educatie... nu stiu. Cred ca o palmuta la fund, in cazuri eeeextreme, se mai intampla, nu ca-i bine, dar na, uneori e greu, greu. Dar cred ca pt fiecare palma te doare sufletul dupa ce iei lucrurile si analizezi la rece. Ca sa te apuci de cautat prin casa ceva care sa cauzezee durere . De ce sa vrei, pt o secunda, sa-l doara pe copilul tau?? Cred ca au nevoie de un control psihologic si sa li se explice exact ce consecinte asupra copiilor in viitor.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Multumim, fetele! Ma bucur ca va place Vladutul meu in actiune! Jumperul a fost 275 lei + curier- mi se pare scump de numa. Dar merge pana la 12 kile (cam pana la un an, sau poate mai mult), si il pot folosi ca leagan. pe el scrie sa nu se foloseasca ca si leagan, ca in mod normal se agata de tocul usii, si la leganat ar putea picioarele alea/suporturile sa iasa de pe tocul usii. Dar asa improvizat nu are cum sa iasa. Am gaurit tavanul si am facut un praf, de am avut ce lucra.

Bambo, ma bucur ca analizele Antoniei au iesit bine (ca nu e alergica), sa vedem la David.

Rodi, oare ce o fi avand Isa? De asta imi e groaza si mie, ca se pune pe urlat si nu il pot linisti...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Paula, asa e cu boala. Vezi tu ca si noi adultii suntem fara chef cand suntem bolnavi, d'apoi copilasii. Eu i-am facut aerosoli la verticala, dar nu cu masca pe fata,ca nu statea, ci cu masca langa (adica in fata lui). Eu il tineam in brate si il leganam usor, iar sotul cu masca dupa noi, legana masca dupa fata copilului. -am sa treaca odata, sa revina Raul la nazdravaniile lui si la rasete puternice!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Paula-eu i-am facut cand era pe perna cam la 45 de grade....nu mi-a zis nimeni ca trebuie sa fie vertical...asa e cand sunt bolnaviori...si David a avut o perioada cand am venit de la spital...era trist nu mai radeae greu tare sa-i vezi asa....o sa treaca

Mergi la inceput

Am culcat copilul- in 3 minute a adormit. Dar nu a mai dormit de la 4. iar in timpul asta a avut activitate din plin., ba in jumper, ba purtat in ham, ba la socri, ba cu jucarele. Plus baie in cada mare, cu sotul. Cred si eu ca s-a obosit. Ideea cred ca e sa ii culcam cand le e somn, dar in timpul cand e treaz sa aiba cat mai multe activitati, care ii obosesc. Azi numai pana la ora 13 am stat cu el, ca apoi l-a luat soacra. Apoi l-am culcat, i-am dat papa, si iar l-a luat soacra. Si acum seara dupa baie l-a luat sotul. Cred ca m-a vazut soacra ca m-a ajuns oboseala, ca imi erau cearcanele pana in gura... dar am avut si noroc ca a fost cumnatul acasa azi, si a avut el grija de nepotel (adica fiul lui), asa incat soacra a fost libera (ca era prea frig de mers la piata). Merg si eu- cred ca ma bag la un film cu sotul- se cunoaste ca is odihnita.

Va pup, fete dragi! Noapte buna si linistita!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Cristina, ce fain sta Vladut in jumper!!!
Am venit sa plang un pic la voi.. Raul e atat de trist...nu a mai schitat un zambet de 3 zile. Nimic nu-l face sa zambeasca, ce sa mai vreau sa rada in hohote. Ce sa-i fac? Ma doare inima sa-l vad asa. Sta serios si se uita la noi, nu se mai joaca. Invarte jucariile in manute minute in sir. Si sta doar in cap...Si era un copil tare vesel.. Sper ca dupa ce trece tratamentul sa-si revina. Incerc sa-i fac aerosoli in somn, macar sa nu-l mai chinui si cu aia. Pot sa-i fac aerosoli cand e culcat? Ca noua si la urgente si la pediatru, mi-au zis sa-l tin vertical la aerosoli...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

offf
imi pare tare rau...dar sigur isi va reveni puiutul mic

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

vazut , f faine pozele de decembrie, e un dulce

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

nu mai stiu cine zicea de branza calcica sa fie facuta cu capsulele de calciu zdrobite si puse in ploaie asa am facut si a iesit mult mai fina branzica

eu ziceam si ma bucur ca v-a ajutat sfatul meu. mie mi-a zis doctora sa le strivesc pastilele inainte sa le pun in lapte ca iese branza mai fina.

Mergi la inceput