Gradinite Sector 5

Gradinite Sector 5 | Autor: alina_satena

Link direct la acest mesaj

Fetelor am o mare rugaminte la voi,spuneti-mi si mie cand incep inscrierile pentru gradinita.Fetita mea face 3 ani acum pe 3 martie si mi-as dori sa o inscriu la gradinita de stat deoarece la cele particulare nici nu imi pot permite.La noi se vehiculeaza sume mari cerute de anumite directoare ca sa aibe copilul tau prioritate altfel risti ca copilul sa iti ramana neinscris(ceea ce mi se pare o nedreptate).Daca stiti va astept cu raspunsuri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamygaby spune:

Buna, si pe mine ma intereseaza cat mai multe info despre gradinitele de stat, in special despre gradinita 205.
Stam in apropiere si as dori sa o inscriu acolo.
Nu cunosc pe nimeni la aceasta gradi si orice sfat sau informatie mi-ar fi de mare ajutor
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

mamygaby trimitemi un PM cu id-ul tau de messenger te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor eu pe amandoi i-am avut(Alex a fost 2 ani acolo si pe Ruxi inca o mai am acolo pana la toamna) la gradi 72 cu program 8-12 sau 13-17 asta in cazul in care aveti pe cineva sa se ocupe de copilasi cand ies de la gradi...si am fost super, super multumita
Suntem chiar la grupa d-nei Dir...o persoana deosebita si un cadru didactic cum rar mai intalnesti in ziua de azi...fff dedicata muncii ei(n-am auzit de spagi la dansa)
si am inteles ca toate educatoarele sunt pe acelasi calapod cu dansa
N-o fi una dintre cele mai luxoase gradinite dar pentru mine nu asta a contat...ci faptul ca astia mici (amandoi) abia asteptau sa mearga la gradi, n-au plans nici o sec(mai mai mult plangeau daca veneam sa-i iau mai devreme si ma puneau sa mai stau 10 min pe hol)
Stie asa de bine sa-si apropie copilasii...n-am auzit-o niciodata tipand si i-am mai intrebat pe astia mici si la fel au zis ca nu tipa la ei...
Fac optional engleza si profa de acum e o tipa super a invatat Ruxica mai mult decat stie Alex de la scoala
au dansuri, muzica(3-4 Ron o sedinta) deci toate ies pe luna cam 50 de Ron maxim...participa la concursuri...
mancarica si-o aduc in fiecare zi de-acasa
se platesc in fiecare luna doar "igienicele" 5 lei (sapun lichid, hartie igienica, servete din hartie...imi place ca are grija de ei si mereu ii pune sa-si spele manutele)
si un fond al gradinitei la inceput de an + materialele tot asa la inceput de an...in rest nimic(aaa...doar reviste daca va abonati la ele...sau 5 lei ca vine teatrul in gradinita)
Gradinita este localizata aici ca sa va faceti o imagine (intre p-ta Rahova si Petre Ispirescu pe partea dreapta cum mergeti spre p-ta Unirii)
http://www.imobiliare-rezidentiale.ro/rha-harta+bucuresti~pdi_n-Gradinita+nr+72~id-203
Daca mai aveti intrebari...mai vb

Mergi la inceput

Monica spune-mi si mie mai multe despre aceasta gradinita.Fetita m,ea face acum in martie 3 ani si as vrea sa o bag la program de la 8 la 12.Vorbeste foarte bine,face la olita mananca singura.Eu sta pe aleea salaj.Astept un raspuns.

Mergi la inceput

alina, ce anume te-ar interesa despre gradi? spune-mi si iti zic
ma gandesc ca daca face singura la olita, papa singura nu cred sa nu o primeasca...mai ales ca pana in sept mai creste am vazut ca mai vin copilashi noi uneori si din primavara...(adica din sem 2 ca sa zic asa)
hai intr-o zi sa vezi cum este...asa poate ne vedem si noi

Mergi la inceput

Buna Monica,daca se poate chiar mi-as dori sa merg si eu sa vad aceasta gradinita.Vorbim pe messenger

Mergi la inceput

Monica trimite-mi si mie un PM cu id-ul tau de messenger bte rog daca se poate

Mergi la inceput

ai fost la gradi alina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Din toamna si Tudorasul meu va merge la gradi. Asa ca suntem si noi in cautari de gradinita buna, cu doamne dragute, unde copilul sa mearga cu drag, etc.

Multumesc de feedback despre gradi 72 Monica O pun pe lista de "musai de vizitat"

Mergi la inceput

wow asa mare a crescut Tudorelul? si pe el si pe surioara si abia astept sa ne revedem prin parculet

Mergi la inceput