Prietene la bine si la greu - 104
Raspunsuri - Pagina 5
dankutza spune:
Am ajuns si eu la zi cu cititul si m-am intristat tare de vestile pe care le-am aflat. Pur si simplu nu pot scrie nimic, decat ca urez multa multa sanatate tuturor puilor bolnaviori.
Mai, ce se intampla de sunt asa de multi fulgusori bolnaviori?
Speram in vesti mai bune!
miany75 spune:
fetelor,help!!! maine seara mergem la o "nunta-chef" si nu am idee ce-as putea sa imbrac sa nu fac nota discordanta...locatia e o cafenea din buricul targului...
edit:cred ca m-am tampit de la atata gatit ,spalat,etc..
angi_san spune:
Of, Lyly, ce rau imi pare sa aud cate ati tras prin spitalele noastre! Chiar aseara m-am uitat pe pozicile voastre si ma gandeam ca-mi e dor sa vad unele noi cu Alex dansaretul. si refacere rapida!
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
Lidia74 spune:
Lyly e normal ca dupa perfuzii cu glucoza glicemia sa iasa mare. Si eu am patit la fel in spital dar m-a linistit medicul. Mai fa-i peste cateva sapt glicemia pt linistea ta.
Miany un deux-piece ar fi excelent.
lili_a spune:
buna seara buna seara am venit cu sanioara repede repejor ca nu ma lasa omuleatza mica sa scriu
- va cu drag pe toate
- ii pup foarte foarte tare pe lyly si pe alex
- simina condoleante
- miany niste blugi?
- muzica pt copii cu parinti fara voce: www.trilulilu.ro/adeleene/80697c4ed3ab53" target="_blank">Castelul; www.trilulilu.ro/Tzukhyliano/f1dc784bde9495" target="_blank">Cucule pasare sura; www.trilulilu.ro/bart96/578e55b9cb3b2e" target="_blank">Vine primavara; www.trilulilu.ro/conycornelia/05af12b6354d63" target="_blank">Melc codobelc si, special pt Monis, www.youtube.com/watch?v=OR8b2RBXMFY" target="_blank">asta pe care jeleste Lila
Ma duc ca se tipa la mine
lumi_calin spune:
Buna seara!
Simina Condoleante Dumnezeu sa o odihneasca pe bunica ta.
Lyly vai ce ati mai tras si voi in spital. Pup Alex bolnavior. Bine ca sunteti acasa.
grigore_tina spune:
Buna seara,
Azi copilul meu mic si drag a stat 7 ore la bunici.Mi-era asa doe de el.De papat nu prea a vrut.A baut mult laptic de vaca(cam 150ml) pe la pranz cand i s-a facut dor de tzitzi.Somn nu a vrut.A adormit in timp ce il imbracam sa il luam acasa(si a dormit 10 minute pana am ajuns la noi).
S-a jucat frumos cu bunicii si cu verisoara,nu a plans dupa noi,dar cum tati a fost ieri de serviciu toata ziua la strigat.
Cand am ajuns nu a vrut tzitzi,dar a mancat pestele cu cartof si morcov de la mami.
Era fericit.Vad ca nu prea are probleme,ceea ce ma bucura.
La interviul totul bine si frumos.Am aflat si numele firmei si ce ar trebui sa fac:momentan sunt niste traininguri iar apoi se mai face o selectie.Raspunsul nu a fost dat pe loc,dar ma sustine directoarea.Cand il culcam pe Geo m-au sunat.Abia maine cred ca aflu ceva.Pana sa ii sun eu plecasera de la birou.
Job-ul e ceva de genul:consultant vanzari care evolueaza spre manager dupa multe traininguri.Toate astea sunt gratuite.Astept sa vad daca sunt admisa si ce iese.Niste diplome in plus nu strica(asta daca nu imi convine ce urmeaza sau nu fac fata).Mi-ar placea sa lucrez ca manager acolo.E o firma eleganta,cu oameni la 4 ace.Nu se accepta decat tinuta office.
Tot azi am vazut ca tinerii din ziua de azi nu stiu sa se imbrace pentru sustinerea unui interviu:multi erau in trening,blugi la moda cu taieturi,pantaloni luciosi.
Putini aveau o camasa si un pantalon/blug ok.(sau poate sunt eu baba ).
Lyly imi pare rau ca a-ti trecut prin atatea.Nu stiu cum ai rezistat.Imi pare bine ca Alex s-a impacat cu tzitzi.Sa stii ca si eu vreau sa ii dau lui Geo tzitzi cat mai vrea el si cat mai pot,macar seara si noaptea.
Miany si eu tot pentru deux-piece as opta(chiar o rochita pana la genunchi,dreapta, in set cu un sacou).
Na_bo petrecere frumoasa.
Dancutza,Lili bun (re)venit.
Coque nu suspectezi copilul de prea multe ?sa stii ca Geo a avut roseola,dar dupa vaccin a fost putin marait,fara febra,si i-au aparut bubitzele.Au disparut intr-o zi.Probabil si la voi tot asta a fost.Stiu ca si febra e tot o reactie la vaccin.
Lavinia ma bucur ca sunteti bine si ca ai trecut si pe la noi.
Simina condoleante.
sarcina usoara Smara ,Licurici!
Dozz spune:
Ralu seby, chiar dupa ce am reluat serviciul, am mers acolo unde am depus si dosarul pt alocatie/trusou/indemnizatie, de data aceasta ca sa depun dosarul pt stimulent. In mod automat, cand depui dosarul pt stimulent, ei sisteaza virarea indemnizatiei. Deci, depui un singur dosar, exact acolo unde ai depus dosarul pt indemnizatie. Iar continutul dosarului este f asemanator: certificat nastere Matei, CI tu si tata + copii xerox dupa astea trei, formularul lor tip si o adeverinta de la birou.
Cred ca ar tb sa intri pe site-ul Directiei Generale de Asist Sociala si Protectia Copilului a sectorului tau.
Pt sector 1, aici sunt informatiile: http://www.dgaspc-sectorul1.ro/pagina.aspx?pid=91&keyn=23
Iar mai jos este ce imi salvasem eu despre stimulent, din postari mai vechi de pe forum, de la Dankutza :
Stimulentul lunar pentru cre#351;terea copilului pān#259; la 2 ani - 100 lei/lun#259;
-cerere (ANEXA 1 la H.G. 1682/2008, publicat#259; īn M.Of. 872/23.12.2008;
-actul de identitate al solicitantului (copie #351;i original);
-certificatul de na#351;tere al copilului (copie #351;i original);
-adeverin#355;#259; tip eliberat#259; de angajator, din care s#259; rezulte c#259; persoana īndrept#259;#355;it#259; :
a beneficiat de concediu de maternitate (pre #351;i postnatal), (s#259; se precizeze perioada),
a realizat venituri salariale supuse impozitului pe venit, potrivit Codului Fiscal, timp de 12 luni anterior datei na#351;terii copilului;
realizeaz#259; venituri īn prezent, cu precizarea datei (zi/luna/an) de reluare a activit#259;#355;ii;
-dosar cu #351;ina din carton (coper#355;i īntregi);
-livret de familie (copie #351;i original)
-pentru plata īn cont bancar - extras de cont, deschis la B.C.R., ProCredit Bank, Banca Transilvania, Romexterra Bank, B.R.D., Alpha Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, CR Firenze Bank, VOLKSBANK, UniCredit Tiriac Bank, CARPATICA, C.E.C. Bank, ATE Bank, Intesa Sanpaolo Bank, Romanian International Bank (RIB) pe numele solicitantului la o unitate bancar#259; din Bucure#351;ti.
Uite si link http://www.tapusele.ro/stimulent-100-ron/
Dar citeste asta mai intai http://www.tapusele.ro/reluarea-activitatii-in-timpul-cic/#more-832 Tu trebuie sa-ti intrerupi CIC-ul.
Trebuie sa ia si o copie de pe Ci al sotului si sa completezi si sa-l semnezi tu (asta daca iti da voie cucoana de la ghiseu). Mie mi-a dat voie. Depui tot acolo unde ai depus actele pt Cic. Termnen de raspuns - o luna. Neaprat trebuie sa faci asta in primele zile de cand te intorci la servici. Parca in primele 5 zile, daca nu ma insel. Eu m-am dus a treia zi, a durat mai mult ca s ao btin hartia de la servici. Am folosit formularul de pe tapusele.ro
- livret de familie: la sectorul 1 mi-a acceptat si fara, asta pt ca eu nici pana acum nu am mers sa fac
ali762000 spune:
Vreau sa va intreb ceva: la Mihai i-au aparut de 3 zile pete mari rosii pe fata , daca il sterg cu apa se mai retrage roseata, fata daca am pipait-o e scortoasa, eu cred ca e de la saliva multa pe care o are de la masele, l-am dat cu ulei de la Johnson's dar vad ca nu prea isi face efectul, o prietena mi-a recomandat o crema numita CICALFATE.
Ce imi puteti sugera ca e rosu saracu pe fata ca focul.
Multumesc si