Prietene la bine si la greu - 104

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Andre
am vazut domnisoara tunsulici

Mergi la inceput

Gabitza, dai si la o repetenta reteta de clatite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Am facut si noi clatite din alea cum a zis Gabitza ca le-a facut la puii ei. Pinky nu a fost impresionata, in schimb masa si cu tasu M agandesc sa-i mai fac pe ste o saptamana doua si apoi sa-i tai clatituta mica si sa pun magiun. Cred ca nu a mancat pt ca a considerat-o prea mare, desi ii rupsesem bucati mici.

Clatitutele mele aveau cam 5-6 cm in diametru,eu le-am uns cu magiun, le-am rulat cat s-a putut si le dadeam sa muste din ea

asa am facut si eu initial. Nu a mers. Apoi, ii rupeam eu bucatele mici. Nici asa nu a mers. Apoi, am mancat si eu si tasu in fata ei. Nici asa nu a mers. Baga in gura si apoi scuipa. Mai vedem peste cateva saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Gabitza, dai si la o repetenta reteta de clatite?

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

un ou se amesteca cu o lingura de iaurt si o lingura de faina, pana se formeaza un aluat de clatite. Incingi tigaia si o ungi cu un pic de ulei. Eu am pus cate 2 linguri de aluat si iesea cate o clatita de 5-6 cm in diametru. Prajita pe ambele fete. Apoi unsa cu magiun de Topoloveni si rulata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ziua de la cluj!!

am o pauza ca puiul mic doarme,dupa ce m-a innebunit cu "dudl" (adica yankee doodle)...mai nou merge isi da drumul la dvd si se pune pe dansat de unu singur..

si acu sa o iau de la capat...

lavi ma bucur sa te vad si asteptam poze cu voi ,dar mai ales cu puiul mc si nazdravan

Laura multa sanatate gargaritei harnicute !!! la fel si voua!!!

Ralu,Lalu imi pare rau ca avet nopti chinuite!! mamicile obosite!!

ancutza tin pumnii sa trebuiasca sa mergi la job cat mai tarziu...

tina la fel facea si David (de fapt face si acum);eu in ham nici nu m-am obosit sa il pun ,sigur nu i-ar fi placut ..cat despre tinutul de mana exersam (mi-e frica de nebunii de la volan- noi nu stam chiar la strada,dar e o alee unde sunt locuri de parcare si mai vin unii de zici ca sunt pe autostrada)...ca sa fiu sigura ca evit pericole de genul asta,mergem in parc unde se poate plimba liber ca pasarea cerului..

monica multumim de link; interesant... sanatate multa si voua!!

BoboMom bine ca n-a fost vorba de "mici musafiri" si bine ca reactia alergica a fost usoara !!! sa aveti o mini-vacanta reusita!!

licu bine ca ati scapat de febra!! sa iasa repejor maseluta rechinasei!!
P.S sa inteleg ca nu mai preiei comenzi?!

lumi ma bucur ca pisicoasa e incantata de papica buna ce i-o face mummy!!!

dana n. bine ai revenit !! fain ca david a fost de gasca !!!
P.S nici nu e de mirare ca i-a vrajit pe toti ..la cat e de frumos!!!

Dozz -ici si voua si sanatate!!!

na_bo si david a a vut vreo 2-3 episoade din astea ,nu s-a lnistit pana a deschis ochii...deci cred ca e posibil sa viseze urat la varsta asta...

Lyly ; apropo de problemele voastre ,am o fina a carei fetita a fost diagnosticata cu un astm infectios (are 2 anisori) si ea a intrat pe site-ul celor de la Hofigal si a relatat toata povestea si i-au recomandat o cura cu ceva naturiste...e mai bine fata acum (stiu ca la voi e alergica treaba,dar mno poate te ajuta info)

ramo c. ce fain ca vine tati de soricel!!! revedere frumoasa si spor la amenajari!!

andre nice to see you back in town!!!

dankutza succeseee!!! si multumim de reteta de clatite a gabitzei!!!(nici eu nu o salvasem)

Biara cum e maya?!

gata placinta....

p.s apropo de placinte, unde e Shtephy?! stiti ceva de ea?!...am visat-o acu cateva zile ,pe ea si pe stephy-ita..

edit: scuzati daca lipseste cate un "I" pe ici pe colo ...mi-a distrus David tasta si uneori mai imi scapa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75
Lyly ; apropo de problemele voastre ,am o fina a carei fetita a fost diagnosticata cu un astm infectios (are 2 anisori) si ea a intrat pe site-ul celor de la Hofigal si a relatat toata povestea si i-au recomandat o cura cu ceva naturiste...e mai bine fata acum (stiu ca la voi e alergica treaba,dar mno poate te ajuta info)

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

am intrat pe site si am vazut ca orientativ la bronsita este si echinaceea, ceea ce ii dau deja, Imunogrip Junior este sirop de echinaceea. e de tinut minte. merci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
un ou se amesteca cu o lingura de iaurt si o lingura de faina, pana se formeaza un aluat de clatite. Incingi tigaia si o ungi cu un pic de ulei. Eu am pus cate 2 linguri de aluat si iesea cate o clatita de 5-6 cm in diametru. Prajita pe ambele fete. Apoi unsa cu magiun de Topoloveni si rulata.

multu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Miany, as mai vrea sa preiau, dar nu mai pot..Daca as avea patru maini, da Azi am preluat-o pe ultima si mi-am asigurat ceva nopti de lucru.., ca zilele sunt deja ocupate.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 9+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Miany, as mai vrea sa preiau, dar nu mai pot..Daca as avea patru maini, da Azi am preluat-o pe ultima si mi-am asigurat ceva nopti de lucru.., ca zilele sunt deja ocupate.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 9+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

asta e....ai grija de tine (de voi,de fapt) !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

f5, f5, f5
eu numar orele, sor1celul face ca s1rena pol1t1e1 s1 alearga pr1n casa str1gand TAATA, TAAT1, cred ca o sa ma fenteze 1n seara asta cu somnul.

Mergi la inceput