Concediu in Grecia
Raspunsuri - Pagina 7
Laura25 spune:
anya, 580km din Bucuresti? Imi poti spune un traseu, pe unde ati mers cu masina? Bag seama ca e chiar mai ieftin unde ati fost voi fata de unde am mers noi. E de bagat la cap pt la anul . Apartamentul l-ati gasit acolo, sau il inchiriaseti mai din timp? Cum l-ati gasit?
Carmena, ati venit? Cum a fost? Sunt curioasa cu ce impresii vii tu.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LYADA spune:
Anya,
si pe mine ma intereseaza ce ruta ati ales Thassos- Bucuresti, ajungem in august pe insula. pe google maps imi arata 615 km, nu e mare diferenta insa stiu ca au deschis o vama noua de anul asta si nu strica o informatie la cald.
anya spune:
E vorba de vama cea noua. Au deschis-o de anul trecut, dar cum noi am sarit anul trecut peste Grecia, am incercat-o abia anul acesta. Drumurile ok, doar ca e o zona cu serpentine. Asta nu ajuta prea mult la capitolul viteza - timp, doar scurteaza numarul de kilometri . Peisajul - superb. Am cules detalii de pe un site dedicat exclusiv calatoriilor (sper sa nu se supere cineva si sa considere reclama - e vorba de " am fost acolo").
Laura, in iunie e mai ieftin. In august am fi dat si noi mult mai mult.
Cu apartamentele a fost o poveste. In cele 3 sejururi anterioare am stat la aceeasi gazda dar anul acesta a avut vila ocupata de un grup de nemti (astia veneau anual in mai iar anul acesta s-au sucit si au venit in iunie). Am rugat-o sa ne gasesca ceva in aceeasi localiteate si ne-a dat un numar si un nume. Am vorbit cu omul, ne-a zis ce are, cat costa...si gata. Unde eram cu recomandare, dar nu ne-a cerut nici avans. Le-am spus ca ajungem in ziua x la ora 10 si atat. In ziua x am fost acolo si ne-au dat cheile. Pentru ca ne-am mai prelungit sejurul (peste cele 7 zile anuntate de noi initial) si apartamentele in care stateam erau angajate, ne-au gasit la alta vila alte doua apartamente la acelasi pret si parca mai frumoase ca primele.
In iunie nu e o problema sa gasesti ceva la fata locului. Puteti merge linistiti si sa luati pe alese.
Laura25 spune:
anya, poti sa-mi spui te rog cum se cheama punctul de trecere frontiera intre Bulgaria si Grecia?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
en_kvinna spune:
Buna fetelor. Vreau un ajutor din partea celor care au fost in Grecia. VReau sa plec pe una din insulele grecesti insa nu stiu care imi este mai potrivita, pt ca imi doresc:
1. peisaj frumos accesibil unei drumetii de-o zi-
2. un pic de cultura - vestigii, situri arheologice, arhitectura orasului, sate pitoresti muzee interesante , cladiri.
3. viata de noapte - cluburi , baruri, oameni care se plimba seara etc
4. plaja cu nisip fin si lata
Din ce am gasit pe net cred ca Zakyntos, Corfu, Creta s-ar potrivi. Insa astept pareri si indicatii.
Multumesc!
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui en_kvinna Buna fetelor. Vreau un ajutor din partea celor care au fost in Grecia. VReau sa plec pe una din insulele grecesti insa nu stiu care imi este mai potrivita, pt ca imi doresc: 1. peisaj frumos accesibil unei drumetii de-o zi- 2. un pic de cultura - vestigii, situri arheologice, arhitectura orasului, sate pitoresti muzee interesante , cladiri. 3. viata de noapte - cluburi , baruri, oameni care se plimba seara etc 4. plaja cu nisip fin si lata Din ce am gasit pe net cred ca Zakyntos, Corfu, Creta s-ar potrivi. Insa astept pareri si indicatii. Multumesc! |
da creta cu predilectie poate aghios nicholaus sau pe linga Chania la PLATANAS.AI (aici ai multi nordici care vin barurI,sate ?istorie plaja imensa TOT CE VREI)
Stiu precis ca zona aia e preferata nordicilor
Numai bine!
eladea2005 spune:
salutare fetele!
laura, multumim pt descrierea cocnediului vostru...f utile info...si noi mergem in august in Vourvourou, la Vrahos...abia astept...doar ca noi mergem din Cluj, tot cu masinile, insa vrem sa dormim undeva pe drum, spre granita, pt ca noi suntem cu 2 copii mici dupa noi si n-am rezista altfel...
orice sfat, indicatii ne sunt utile...multumim!
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - ziua lui Filip
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
tanimi spune:
Andreea si noi tot din Cluj am plecat ...
Am mers pe Caransebes - Drobeta (Gura Vaii) - Serbia - Macedonia - Grecia.
De dormit am dormit in Serbia la Predejane, iar de acolo a 2-a zi am plecat la 10 si am ajuns la 17 (asta cu vreo 2 pauze pentru dezmortit oasele).
Noua ne-a placut, e curat, decent si numai bun de dormit 1 noapte.
lucialu spune:
Tanimi, sper sa mai fii pe receptie.Stii ca si noi vrem sa o intindem, si stiind ca veti merge inaintea noastra, imi spui si mie te rog cum a fost unde v-ati cazat, plaja, papa din imprejurimi(buna/scumpa), dc stii cumva care vor fi preturile pt luna august la cazari, o medie si dc se gaseste cumva si la fata locului in august, fara rezervare prealabila? Merci!