Concediu in Grecia

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adriana, in Creta e cald precis si dupa 10 septembrie. de asemenea in Cipru, cred ca si Zakynthos si Kos.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Adriana, in Creta e cald precis si dupa 10 septembrie. de asemenea in Cipru, cred ca si Zakynthos si Kos.

Roxana

Asa e subscriu...in Creta am inotat pe 29 noiembrie
Anul trecut se putea face aste si in decembrie pe la prinz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna! Vreau sa va intreb daca ati mers cumva spre Grecia cu masina personala pe traseul: Giurgiu - stara zagora - Haskovo - Podkova - Nimfea - Kavala - Vourvourou , adica nu prin Sofia. Daca da, cum vi s-a parut drumul? E ok?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Mai ,mai ,mai eu nu trec prin SOFIA
Ai GPS?
Drumurile BG sunt OK ...fara viteza insa si cu farurile aprinse...ca de nu politia arde la buzunar

Mergi la inceput

Da, vom avea GPS si traseul este doar pe drum european. Noi am mai fost de 2 ori in Halkidiki, pe traseul Sofia-Kulata-Salonic. Anul asta traseul de care am intrebat ar fi mai scurt, de asta ne tenta. Deci sunt sanse mari sa fie f. ok.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Laura, ai mai fost in Vourvourou? Cum ti se pare? Noi mergem prima data anul acesta, pana acum am optat pentru insule, anul asta am zis sa incercam si continentul. Mi-ar prinde bine niste impresii...eu iubesc Grecia, e superba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

De Mykonos ce stiti? De data asta m-ar interesa o zona in Grecia pentru vacanta fara copii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Laura, ai mai fost in Vourvourou? Cum ti se pare? Noi mergem prima data anul acesta, pana acum am optat pentru insule, anul asta am zis sa incercam si continentul. Mi-ar prinde bine niste impresii...eu iubesc Grecia, e superba.

Carmen cu Stefan si Bogdan

Am mai fost 2 ani la rand pe peninsula Kasandra. E prima data cand mergem in Vurvuru, dar review-urile gasite pe net sunt excelente pt ceea ce ne dorim noi: liniste, marea aproape, loc de joaca in curte mare pt copii. Noi plecam incepand cu 12 iunie, cand revin primit sa povestesc cum a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

noi mergem in Sithonia, la Krotiri Resort - stie cineva ceva despre acest hotel?

vacanta placuta tuturor!

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Laura, chiar te rog mult sa imi spui cum a fost noi plecam pe 25.06, tot in Vourvourou, la Vrahos House. Chiar sunt curioasa cum veti petrece, si cu ce pareri vii, abia te astept

Mergi la inceput