Pufi de ian-feb 2010 (214)-LMA Simon! LMA Marcu !
Raspunsuri - Pagina 5
myky791 spune:
BUNA ZIUA
LA MULTI ANI DIONISIS IONAS! SA CRESTI MARE SANATOS SI VOINIC!
Danyelana ce sati zic? eu zic ca este o eroare ca arthur sa dezvoltat asa frumos, e un copil energic. va tinem puminii sa veniti cu vesti buna mami. cat despre sterilet chiar nu am pricep. se poate asa usor sa o ia in sus?!
fetele care miait raspuns la sondaj multumesc, la toate nu fac nominalizari ca aproape toate miati raspuns(cu tipatul) mam mai linisit.
tomaca bafta azi la pneumolog.
lucia referitor la muscat ciupit, piciul meu musca. daca nu esti atent vine la tine si deodata isi infige coltii in picior, umar unde te nimereste. si musca nu gluma. cu imbracatul eu am 22,23 grade in casa, dar pe gresie unde sta el cel mai frecvent e mai rece si ii dau 2 perechi sosete, un pantalon bumbac relativ subtire, un body maneca lunga si o bluza maneca lunga peste.
ruxita si mie mi se pare frig la voi in casa. eu daca aveam atatea grade cred ca ii aveam mereu bolnavi si asa sunt sensibili. bn ca nu a mai facut kay febra.
xela multa sanatate cu gatul.
alexia si eu am asemenea momente, lasa copii cu cineva si mergi la un shoping ceva, o cafea cu prietenele.
ma duc sa culc una bucata copil si revin
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
bubu_bu spune:
suntem cu sufletul alaturi de voi danyela si ne rugam pentru arthur sa fie binedoamne ajuta sa fie o eroare si sa nu aibe puiul mic nimic...iar cu steriletul....habar nu am cum functioneaza dar ma gandesc ca nu e ok sa umble nestingherit prin abdomen...cate mai patimiti si voi...sa treaca toate sa va reveniti
ruxita chiar ca eracoare bine la voi...acum inteleg perfect ca il imbraci asa
simplicity spune:
Am venit si noi de la controlul de 1 anisor:
7.400kg si 71 cm,mi-a spus ca e bine proportionata;
miere ii pot da(nu mult evident,e mai ok decat zaharul),sa evit sarea cat mai mult,a ramas masca cand i-am spus ca nu i-am dat carne de porc si ca am intrebat la ce varsta pot incepe,laptele nu mai este asa important cum era pana la 1 an,baza=solidele,sa ii dau lv,daca nu accepta ca si bautura sa il pun in piuree/cereale,dar sa asigur 3 portii pe zi de lactate(lapte in cereale/iaurt/branza-un exemplu);
Despre alaptare/intarcare: in generel intre 1-2 ani,e la alegerea mamei,masa de noapte cica nu ar trebui sa existe(alaptat la varsta asta ar presupune cica masa dinainte de culcare si cea de dimineata),Ariana serveste si noaptea si dimi si in timpul zilei,mi-ar pacea sa mai raresc un pic din mese,sa am si eu ciclu sa pot face bebe;
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Am venit si noi de la controlul de 1 anisor: 7.400kg si 71 cm,mi-a spus ca e bine proportionata; miere ii pot da(nu mult evident,e mai ok decat zaharul),sa evit sarea cat mai mult,a ramas masca cand i-am spus ca nu i-am dat carne de porc si ca am intrebat la ce varsta pot incepe,laptele nu mai este asa important cum era pana la 1 an,baza=solidele,sa ii dau lv,daca nu accepta ca si bautura sa il pun in piuree/cereale,dar sa asigur 3 portii pe zi de lactate(lapte in cereale/iaurt/branza-un exemplu); Despre alaptare/intarcare: in generel intre 1-2 ani,e la alegerea mamei,masa de noapte cica nu ar trebui sa existe(alaptat la varsta asta ar presupune cica masa dinainte de culcare si cea de dimineata),Ariana serveste si noaptea si dimi si in timpul zilei,mi-ar pacea sa mai raresc un pic din mese,sa am si eu ciclu sa pot face bebe; Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite." |
Felicitari pentru rezultate si multumim ca impartasesti cu noi sfaturile. 7.400 are modelutza ta? Nu pare, intr-adevar e f armonios dezvoltata si se tine foarte frumos pe picoare!
A propos de modelutze, Nikole, pana la un an si eu eram fan Milupa 7 Korn, dar mai nou iau Milupa mussli peste 1 an. Sunt tot fara lapte si arata ca cerealele noastre de adulti, au si fructe uscate. Yannis mofturosul e innebunit dupa ele, le mananca cu portocale sau cu iaurt. Poate le incercati si voi
Eu una sunt disperata din cauza chestiilor astora de marketing gen : "bebelusul tau a crescut, de acum are nevoie de mai multe minerale/vitamine, aport de nu stu ce " La mine merg la tinta mesajele astea cu toate ca stiu ca e numai marketing pur si de asta am luat Milupa ptr peste un an ca mi-am zis ca poate il fac mai Superman decat alelante care-s de la 4 luni, nu?
de Yannis
myky791 spune:
citat din mesajul lui simplicity Am venit si noi de la controlul de 1 anisor: 7.400kg si 71 cm,mi-a spus ca e bine proportionata; miere ii pot da(nu mult evident,e mai ok decat zaharul),sa evit sarea cat mai mult,a ramas masca cand i-am spus ca nu i-am dat carne de porc si ca am intrebat la ce varsta pot incepe,laptele nu mai este asa important cum era pana la 1 an,baza=solidele,sa ii dau lv,daca nu accepta ca si bautura sa il pun in piuree/cereale,dar sa asigur 3 portii pe zi de lactate(lapte in cereale/iaurt/branza-un exemplu); Despre alaptare/intarcare: in generel intre 1-2 ani,e la alegerea mamei,masa de noapte cica nu ar trebui sa existe(alaptat la varsta asta ar presupune cica masa dinainte de culcare si cea de dimineata),Ariana serveste si noaptea si dimi si in timpul zilei,mi-ar pacea sa mai raresc un pic din mese,sa am si eu ciclu sa pot face bebe; Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite." |
felicitari pt bilant. ce sa mirat dct ca nui dai carne d eporc? normal carnea de porc de la 3 ani le putem da, nu? asa i-am dat celui mare de pe la 3 ani.
_
myky791 spune:
alexutzza si eu iam cumparat milupa musli dar simte bucatelele si mi le da afara. la el totul trebuei sa fie pasat fin ca altfel da afara se ineaca
_
lorex spune:
E normal ca un bebe de 11 luni sa nu doarma deloc pana la ora asta???
Mai sunt pufi asa?
sunt ingrijorata....
alexia28 spune:
Alexutza i-am dat de cap pana la urma la carnita
Simpli felicitari pt fotomodel
Haircut uite reteta mea/retetele de biscuiti de casa
1.
12 linguri ulei sau 175 gr unt moale
6 linguri zahar brut
12 linguri lapte
2 oua
1 lingurita praf copt
500 gr faina integrala
1 lingurita scortisoara (optional)
2.
1 pahar lapte
1 pahar zahar brut
1 pahar ulei( cam trei sferturi)
1 lingurita praf copt
2 oua
zahar vanilat
faina cat cuprinde sa iasa o coca potrivita
se framanta si se fac forme cu paharul si se lasa la cuptor preicalzit cam 10 min.
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui lorex E normal ca un bebe de 11 luni sa nu doarma deloc pana la ora asta??? Mai sunt pufi asa? sunt ingrijorata.... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Ana avea asa, 8-10 ore de trezie. de pe la 9 luni. si de la 3 ani nu a mai dormit deloc ziua....doar de la 20 la 7...pana in prezent
simplicity spune:
citat din mesajul lui lorex E normal ca un bebe de 11 luni sa nu doarma deloc pana la ora asta??? Mai sunt pufi asa? sunt ingrijorata.... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."