Pufi de ian-feb 2010 (214)-LMA Simon! LMA Marcu !
Raspunsuri - Pagina 16
tomaca spune:
Ce-o face Dany?
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
ana_g spune:
tomaca, ne bucuram pentru vesti bune!!!!! eu zic sa lasi baiatu in pace, ca e sanatos, ce vrei de la el?!
MP, are dreptate ruxi, ala micu o sa fie cel mai neamtz si o sa-i stearga pe toti la nas...cu punct si virgula si cu pocnec de calcaie!
ma bag in seama putin. precizez ca-s moldoveanca din botosani asa ca nu pot fi acuzata de rea intentie....moldoveneasca lu ion creanga difera de moldoveneasca de la chisinau, care, totusi, are si ea farmecul sau. fetili, sa nu va fie rusine ca n-aveti de ce!
am pus la vanzare cantaru lu asta micu....n-am avut ce face cu banii acu un an si acu sper sa iau totusi ceva pe el.....tineti-mi pumnii!!!
tomaca, inca ceva....boc iti da banii aia daca ai si tu niste bani ai tai, nu? ca vorbeam ieri cu sotu sa punem de-o mini afacere si am stat eu si m-am gandit ca e prea frumos, sa-ti dea asa, de-a moaca 10 000 de euro.....
_
mama lui Stefan, pui scump
ana_g spune:
sorina, ati ajuns usor la dr. olteanu? adica trimitere de la doc de fam si v-ati prezentat cu copilu la GA pur si simplu? bine, sunat inainte si facut programare. dar ati stat la coada? doc a fost ok? ii face si ecografie la inimioara sa se vada toate cele? ca trebuie sa ajung si eu cu stefan si studiez posibilitatile...a, si inca ceva ati dat ceva la doc?
_
mama lui Stefan, pui scump
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g tomaca, ne bucuram pentru vesti bune!!!!! eu zic sa lasi baiatu in pace, ca e sanatos, ce vrei de la el?! MP, are dreptate ruxi, ala micu o sa fie cel mai neamtz si o sa-i stearga pe toti la nas...cu punct si virgula si cu pocnec de calcaie! ma bag in seama putin. precizez ca-s moldoveanca din botosani asa ca nu pot fi acuzata de rea intentie....moldoveneasca lu ion creanga difera de moldoveneasca de la chisinau, care, totusi, are si ea farmecul sau. fetili, sa nu va fie rusine ca n-aveti de ce! am pus la vanzare cantaru lu asta micu....n-am avut ce face cu banii acu un an si acu sper sa iau totusi ceva pe el.....tineti-mi pumnii!!! tomaca, inca ceva....boc iti da banii aia daca ai si tu niste bani ai tai, nu? ca vorbeam ieri cu sotu sa punem de-o mini afacere si am stat eu si m-am gandit ca e prea frumos, sa-ti dea asa, de-a moaca 10 000 de euro..... _ mama lui Stefan, pui scump |
Tinerii care indeplinesc conditiile vor beneficia prin Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (AIPPIMM) de alocatii financiare nerambursabile reprezentand cel mult 50%, dar nu mai mult de 10.000 de euro sau echivalentul in lei, din valoarea proiectului aferent planului de afaceri, pentru care se face dovada surselor de cofinantare, conform proiectului de ordonanta de urgenta pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri.
Deci, da trebuie si bani de acasa (sau de la banca).
Cat despre graiul de la moldova, eu nu sunt fina cunoascatoare a detaliilor astea fonice, dar te cred pe cuvant. For me, tot moldoveneste suna . Doar ca atunci cand spuneam de Creanga, ma refeream la folosirea unor cuvinte vechi, pe care nu le-am auzit pe la moldovenii mai de la vest. Si astea mi se pareau funny.
Povestea unui Dor
Ajut-o pe Eva
tomaca spune:
Ayanna, mi s-a parut mie sau Zgubi a aparut la poza zilei Sa ne cunoastem?
Povestea unui Dor
Ajut-o pe Eva
tomaca spune:
Ioana - ai curaj sa o lasi pe Uca asa. Dar ea e mai fasneata. Noi suntem umbra lui Tudor. Si el nici nu prea are mobila pe care sa se catere. Are insa o scara pe care a urcat-o toata aseara cand 4*4 cand in picioare, dupa care fuga prin camerele de sus. Prima excursie.
Haircut- Vazut tort de Maia. WOW ce frumos e ! Ati avut inima sa-l taiati? Seamana cu ea, i se potriveste. Nasa e ruda cu Maia? Seamana.
Lorex - diseara vars si eu bile in cada lui Tudor, ca are asa un stres de la o vreme de cada. Sper sa uite repede.
Povestea unui Dor
Ajut-o pe Eva
larisel spune:
Acum ca tot s-a reparat dc-ul sau net-ul ... plec acasa la gagalicile mele dragi... Pup!
miremia spune:
Hello fete dragi!
Dany ne gandim la voi, asteptam cu nerabdare vestile bune.
Haircut ce tort frumos a avut Maia si ce fericita este in poze! Sa-ti traiasca mica minune!
MP FELICITARI lui Radu! Trebuie sa fii tare mandra.
Tomaca ma bucur ca sunt vesti relativ bune, sper sa te lamureasca si celalat doctor, sa te poti linisti de tot. Tudor excursionistul
Alex m-a impresionat tare mesajul tau de ieri, are noroc Y cu asa o mama.
Mara ma alearga toata ziua, vine mereu si ma ia de mana sa ne plimbam prin casa. Dinti n-avem....inca.
Lady mai beti cafea in weekend?
LMA Simon!
LMA Marcu, frate de pufuleata Madalina!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g sorina, ati ajuns usor la dr. olteanu? adica trimitere de la doc de fam si v-ati prezentat cu copilu la GA pur si simplu? bine, sunat inainte si facut programare. dar ati stat la coada? doc a fost ok? ii face si ecografie la inimioara sa se vada toate cele? ca trebuie sa ajung si eu cu stefan si studiez posibilitatile...a, si inca ceva ati dat ceva la doc? _ mama lui Stefan, pui scump |
Ana...e cam de povestit...Iris are 2 pediatri in buc...pe dr.stanciu(budimex), si pe dr.mirela chiru (la GA). Pediatra a vazut-o prima, ea i-a depistat suflul, si tot ea ne-a trimis si la cardio, la..."colega ei". I-a facut si consult, si echo cu doppler, pt a vedea fluxul sanguin...a durat destul de mult echo. Nu stiu ce ar trebui sa-i faca lui iris acum, sa stea atat timp cumintzica...
Dr. Stanciu a confirmat ulterior, si ne-a si linistit, totodata, in stilul lui..."Are un suflu, n-are nimic".
Peste tot pe unde am fost am cotizat, n-am folosit trimiteri nicaieri.
La GA, la Mirela Chiru am ajuns printr-un lantz al slabiciunilor....cunostinta ...a unei cunostinte, pe vremea cand iris manca in doar somn.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)