Pufi de ian-feb 2010 (214)-LMA Simon! LMA Marcu !
Raspunsuri - Pagina 13
haircut spune:
Neata!
Sorina, multumesc de cafea
Alexia, multam pt retete, salvat!

Tomacaaaa....da-ne un semn....
Larisel, multam de info, nici nu-mi pot face sperante de albus.....dar visam sa-i pot da banane, citrice, rosii...om vedea ...
gemanutele plimbarete
Vi4i, distractie placuta sambata...si eu credeam c-o sa plang de fericire, dar n-am prea avut timp
...ma rog, am tras o repriza cand m-am dus s-o pupacesc la 1,30 noaptea, la ora la care a venit pe lume, dar la party, nici o sansa
Nic0le, MP, multumesc de gandurile bune!

Simply, ne linistesti si pe noi, cele cu bebei necrescuti conform graficelor
, cand ne spui ca dr de acolo nu te panicheaza cu greutatea Arianei, multumim!
puiul tau arata foarte bine, e o delicata si o scumpica si-i dulce tare cum umbla
Succes mult cu raritul meselor de LM si cu bb 2
Sa aveti o zi frumoasa!
haircut spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
![]() sunt bine amandoi cu scoala merge bine,doamna profesoara ne tot lauda si la deutch![]() ...la mate si english e primul se face cu mult mai mult decat in rom...parca s-ar face muzicieni...si al meu stie notele,dar cam atat...acum trebuie sa intelegem cum e cu pauzele,cu timpii si mai stiu eu ce ...e suparat ca muzica ii strica punctajul o sa ajung sa-i platesc ore de muzica,cred...cioara de mine pai...daca cel mic nu "face" prea multe(a se citi o lene cat casa scanteii),compenseaza cel mare ![]() ![]() mami de Alex si Radu |
Bravo, Radu! Felicitari, mami!

Cred ca Alex vre sa te lase sa te bucuri de Raducu acum si-si ia el revansa cat de curand
haircut spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz![]() ![]() ![]() ![]() La Multi Ani Marcu! La Multi Ani Simon! ![]() ![]() ![]() ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Subscriu!
Sa fiti sanatosi!

nyny spune:
Neatza...
Sorina sar-na' pentru cafea
Larisel
pt operatiunea LISTA
Simpli ce face bubitza?
MP tocmai mi s-a aprins un beculet in creier...Wo wohnen Sie?![]()
Dany, Tomaca asteptam vesti bune
Mamica fericita de
Mara (8.03.2008) si de
David (1.01.2010)
dandanaG spune:

eu va alerg
Danyelana tinem si noi pumnii stransi pentru Arthur,si asteptam vesti bune azi,
sa fie doar o eroare
tomaca si de la voi asteptam vesti,
sper ca e de bine
MP felicitari lui Radu! 

La multi ani Dionisios!
La Multi Ani Marcu!
La Multi Ani Simon!

Dragos Andrei
tomaca spune:
La multi ani celor 2 cavaleri de astazi
Simion
Marcu
Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
sorina_bz spune:
MP...felicitari pentru reusitele lui Radu!
Haircut...sorry pt alergiile Marei! Bafta la alergolog!...poate se mai rezolva din ele, cu timpul, sau cu tratament!
fetitza finutza!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
larisel spune:
mp Felicitari pt progresele grachului mai mare... si eu sunt sigura ca si cel mic ishi va scoate cat de curand parleala... 

haircut Eu nu m-ash risca cu citricele, dar cu sigurantza ash incerca banana si roshii, dar roshiilE preparate nu crude (de la alergoloaga liber de la inceputul diversificarii).
Merge greu dc-ul sau e net-ul meu de vina???
lucia2000 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Nu se modifica indemnizatzia noastra... ![]() _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
Salutari fetele
dar nu e corect
de ce bugetarii da si noi nu?
pana la urma ei raman cu o micsorare mai mica decat avem noi