Pufi de ian-feb 2010 (214)-LMA Simon! LMA Marcu !
Raspunsuri - Pagina 12
nyny spune:
LA MULTI ANI SIMION !!!
LA MULTI ANI MARCU !!!
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
sorina_bz spune:
Sa va fie de bine cafelutza, doamnele mele!
Dece...daca ai pb cu praji, poti sa le faci vant catorva "bucatzoaie" spre mine.., ca nu ma feresc...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny LA MULTI ANI SIMION !!! LA MULTI ANI MARCU !!! Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel MP, dr.ta e nemtzoaica pura?io credeam ca in nemtzia doar imigrantii stiu medicina |
mami de Alex si Radu
sorina_bz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
mami de Alex si Radu |
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multam sorina de cafea
tomaca,nu ne spui nimic?...o iau ca pe no news/good news...at least I hope so...
dany... sa fie bine!
nu mai tin minte nimic si pace...doar prajiturile lui dece mi-au ramas in cap si ca nikole a slabit...la mine nu functie treaba...am bulimie...vb aia...nu-i prost,dar manca mult!
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
un neuron ma zvacneste din cand in cand...spre fericirea mea...
haircut,imi pare tare rau de alergia maiei...offfff...prin cate treceti si voi...
felicitari noilor umblaretzi:mara,bobitza,uca si yannis
luciade reteta
simply...sper sa treaca repede "buba"
ruxita...wow...brrrrrrrrrrrrrrrr...eu inghetz...
mami de Alex si Radu
larisel spune:
LMA MARCU!
LMA SIMON!
Sa creshtetzi sanatoshi si multzumitzi alaturi de familiile voastre! Si mult noroc...
larisel spune:
mp Ce mai fac grachii? Cum merge cu shcoala si cu limba asta (zic eu imposibil de pronuntzat)?
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui larisel mp Ce mai fac grachii? Cum merge cu shcoala si cu limba asta (zic eu imposibil de pronuntzat)? _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
sunt bine amandoi
cu scoala merge bine,doamna profesoara ne tot laudacik se vede ca lucrez (mult) cu el acasa...deja a inceput sa dea testele la sachunterricht=un fel de geografie+cunoasterea mediului impreuna cu ceilalti si sa obtina punctaj bunsi la deutch...la mate si english e primul...dar avem probleme la muzicase face cu mult mai mult decat in rom...parca s-ar face muzicieni...si al meu stie notele,dar cam atat...acum trebuie sa intelegem cum e cu pauzele,cu timpii si mai stiu eu ce...e suparat ca muzica ii strica punctajulo sa ajung sa-i platesc ore de muzica,cred...
cioara de minecrrrrrrrrrrrrr crrrrrrrrrrrrrrr
pai...daca cel mic nu "face" prea multe(a se citi o lene cat casa scanteii),compenseaza cel mare...is tare multumita de cum se descurca in nemteste
mami de Alex si Radu