Pufi de ian-feb 2010 (214)-LMA Simon! LMA Marcu !
Raspunsuri - Pagina 13
haircut spune:
Neata!
Sorina, multumesc de cafea
Alexia, multam pt retete, salvat!
Tomacaaaa....da-ne un semn....
Larisel, multam de info, nici nu-mi pot face sperante de albus.....dar visam sa-i pot da banane, citrice, rosii...om vedea ... gemanutele plimbarete
Vi4i, distractie placuta sambata...si eu credeam c-o sa plang de fericire, dar n-am prea avut timp...ma rog, am tras o repriza cand m-am dus s-o pupacesc la 1,30 noaptea, la ora la care a venit pe lume, dar la party, nici o sansa
Nic0le, MP, multumesc de gandurile bune!
Simply, ne linistesti si pe noi, cele cu bebei necrescuti conform graficelor, cand ne spui ca dr de acolo nu te panicheaza cu greutatea Arianei, multumim! puiul tau arata foarte bine, e o delicata si o scumpica si-i dulce tare cum umbla Succes mult cu raritul meselor de LM si cu bb 2
Sa aveti o zi frumoasa!
haircut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
sunt bine amandoi cu scoala merge bine,doamna profesoara ne tot laudacik se vede ca lucrez (mult) cu el acasa...deja a inceput sa dea testele la sachunterricht=un fel de geografie+cunoasterea mediului impreuna cu ceilalti si sa obtina punctaj bunsi la deutch...la mate si english e primul...dar avem probleme la muzicase face cu mult mai mult decat in rom...parca s-ar face muzicieni...si al meu stie notele,dar cam atat...acum trebuie sa intelegem cum e cu pauzele,cu timpii si mai stiu eu ce...e suparat ca muzica ii strica punctajulo sa ajung sa-i platesc ore de muzica,cred... cioara de minecrrrrrrrrrrrrr crrrrrrrrrrrrrrr pai...daca cel mic nu "face" prea multe(a se citi o lene cat casa scanteii),compenseaza cel mare...is tare multumita de cum se descurca in nemteste mami de Alex si Radu |
Bravo, Radu! Felicitari, mami!
Cred ca Alex vre sa te lase sa te bucuri de Raducu acum si-si ia el revansa cat de curand
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz La Multi Ani Marcu! La Multi Ani Simon! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Subscriu!
Sa fiti sanatosi!
nyny spune:
Neatza...
Sorina sar-na' pentru cafea
Larisel pt operatiunea LISTA
Simpli ce face bubitza?
MP tocmai mi s-a aprins un beculet in creier...Wo wohnen Sie?
Dany, Tomaca asteptam vesti bune
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
dandanaG spune:
eu va alerg
Danyelana tinem si noi pumnii stransi pentru Arthur,si asteptam vesti bune azi, sa fie doar o eroare
tomaca si de la voi asteptam vesti, sper ca e de bine
MP felicitari lui Radu!
La multi ani Dionisios!
La Multi Ani Marcu!
La Multi Ani Simon!
Dragos Andrei
tomaca spune:
La multi ani celor 2 cavaleri de astazi
Simion
Marcu
Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
sorina_bz spune:
MP...felicitari pentru reusitele lui Radu!
Haircut...sorry pt alergiile Marei! Bafta la alergolog!...poate se mai rezolva din ele, cu timpul, sau cu tratament! fetitza finutza!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
larisel spune:
mp Felicitari pt progresele grachului mai mare... si eu sunt sigura ca si cel mic ishi va scoate cat de curand parleala...
haircut Eu nu m-ash risca cu citricele, dar cu sigurantza ash incerca banana si roshii, dar roshiilE preparate nu crude (de la alergoloaga liber de la inceputul diversificarii).
Merge greu dc-ul sau e net-ul meu de vina???
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Nu se modifica indemnizatzia noastra... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Salutari fetele
dar nu e corect
de ce bugetarii da si noi nu?
pana la urma ei raman cu o micsorare mai mica decat avem noi