Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(10)
Raspunsuri - Pagina 7
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana.b crema de la mustela nu am folosit-o, dar e bine de stiu si de incercat....... sper totusi sa nu fie la fel de scumpa ca cea de la avene mersi frumos amelia!!! mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010 |
ba da
noi am folosit-o pe corp
diana.b spune:
beatrice e super frumos costumul lui robert din ultima poza, cel cu papion
de unde l-ai luat?
diana.b spune:
adica alti 80-90 ron pentru o incercare???????
offffff.........
deci nimeni nu ma sfatuieste sa folosesc advantan milk????????
sugubina spune:
citat din mesajul lui diana.b am pus si noi poze..... mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010 |
ce smecheras arata cu camesa aia!
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
geniusamb spune:
de unde luati costumasele ursuletilor sau ursuletelor pt botez?
stiu e cam off topic dar nu stiu de unde.. incerc in week end prin malluri ca alta varianta nu vad
Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)
heidy spune:
citat din mesajul lui diana.b heidy i-am dat si eu o data cu trixera, dar am avut senzatia ca-l ustura fata de la ea si nu l-am mai dat si a doua oara......... deci sa mai incerc cu avene????? tu dupa cat timp ai vazut o ameliorare? mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010 |
Si la mine bb plange cand il dau cu crema (nu stiu daca il ustura sau nu, dar nu ii place sigur).
Am vazut o imbunatatire cam dupa 3 zile .. asa... Ii dau de 2 ori pe zi, dimineata si seara dupa baita (dupa ce s-a uscat pielea).
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
ratusca83 spune:
buna fetelor...
sunt pe fuga...
Intrebare de la ana_o...cine stie un medic cardiolog f bun in Bucuresti???? se pare ca tatal ei ar putea avea nevoie de o operatie...
va pupa pe toate
va pupammmm
sugubina spune:
citat din mesajul lui ratusca83 buna fetelor... sunt pe fuga... Intrebare de la ana_o...cine stie un medic cardiolog f bun in Bucuresti???? se pare ca tatal ei ar putea avea nevoie de o operatie... va pupa pe toate va pupammmm mami de Ana-Maria!- 30.10.2010 |
dr. Calin Siliste de la Municipal.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui diana.b beatrice e super frumos costumul lui robert din ultima poza, cel cu papion de unde l-ai luat? mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010 |
Din Europade pe vremea cand ma puteam deplasa....adica pe la inceputul anului 2010
Pacat ca pozele au iesit aburite
douradoudou spune:
girls de ce nu incercati uleiul de migdale????eu o dau si pe fata si pe corp si are pielea f frumoasa..e natural 100% ...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)