Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(10)
Raspunsuri - Pagina 6
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana.b Tudor e foarte uscat pe fata, dar uscat rau de tot... de vreo saptamana ii dau dimineata si seara cu crema de fata de la weleda, insa nicio ameliorare... daca nu il dau o data are fata plina de cojite si am senzatia ca-l si mananca fata ca sta tot timpul cu mainile pe fata daca nu-i dau cu crema! pediatra mi-a spus sa-i dau cu advantan milk, care are cortizon ... nu stiu ce sa fac!!! voi ce ma sfatuiti????? mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010 |
Noi ii dam cu Mustela Stelatopia, la indicata doctorei. Vad ca pe frunte nu mai e asa uscata pielea.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
sugubina spune:
Adi asa e cu consumabile/medicamente..Daca nu am luat la leucoplast, medicamente pt mine..tot tot! Da dr foarte profesionisti intr-adevar. Nu am avut parte de Culcer desi auzisem de bine de ea, ci de una Mireuta, mai in varsta dar f buna si ea.
diana.b/beatrice daca ne gandim are logica faza ca nu e ok chiuretaj dupa cezariana: doar uterul e taiat si cusut, si apoi sa vina cu cutit=cureta peste ?! Deci eu una pricep si sunt de acord. Si ganditi-va ca de ex nu se pune nici sterilet 12-18 luni de la ceza pt ca se considera a nu fi refacut uterul dupa taietura.Plus ca e ditai profesoru.
Asa ca chestie-am fost cu fisu in clasa in generala (clasele V-VIII), mama ce indragostita eram de el, platonic asa evident..Ce frumuseeel era!
diana.b da de calciu gluconic la fiola de 5ml fac referire si eu.
Vaai Marutzozaura are cred puseu de crestere-pt ca manca in continuu!!
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
diana.b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adipapazi
pt ca fetele dau gluconat de calciu, iar tu dai calciu natural la sticla. e aceeasi treaba. relax! Adi, mami de ana si ioachim |
saru'mana pt raspuns
incepusem sa ma crizez ca nu-i dau ce trebuie
geniusamb spune:
oare cu aerosoli isi revin?! eu nu mai stiu ce sa i fac fiindca respira pe nas ok ziua dar cand doarme mai ales noaptea il deranjeaza
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novdec2010
Si noi patim la fel ..Si nu mai pot... e asa fonfait ... |
Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)
novdec2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana.b Tudor e foarte uscat pe fata, dar uscat rau de tot... de vreo saptamana ii dau dimineata si seara cu crema de fata de la weleda, insa nicio ameliorare... daca nu il dau o data are fata plina de cojite si am senzatia ca-l si mananca fata ca sta tot timpul cu mainile pe fata daca nu-i dau cu crema! pediatra mi-a spus sa-i dau cu advantan milk, care are cortizon ... nu stiu ce sa fac!!! voi ce ma sfatuiti????? mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010 |
diana, si Tudor al meu are cojite pe fata. O ameliorare am obtinut-o cu Avene Trixera crema. E pe baza de apa termala.
heidy spune:
Ma scuzati... eu eram iarasi cu userul comun .. Am ramas logata de azi dim.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
diana.b spune:
heidy i-am dat si eu o data cu trixera, dar am avut senzatia ca-l ustura fata de la ea si nu l-am mai dat si a doua oara......... deci sa mai incerc cu avene?????
tu dupa cat timp ai vazut o ameliorare?
diana.b spune:
crema de la mustela nu am folosit-o, dar e bine de stiu si de incercat....... sper totusi sa nu fie la fel de scumpa ca cea de la avene
mersi frumos amelia!!!