Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(10)
Raspunsuri - Pagina 12
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jany Beatrice,al tau a avut bronsiolita?Ce tratament ia dat?cat are bebele tau? Mami de Alexandra-Cristina(18.10.2004), Selena-Gabriela(16.11.2010) |
Are 3 luni, dar nu a avut decat o usoara laringita si i-a dat sa faca doar aerosoli cu ser fiziologic. Dar de ce?Ce ti-a zis Stanciu? Nu a dat roade tratamentul lui?
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Daca doreste cineva sa cumpere vaccinul Rotarix la un pret sub piata. |
Sa inteleg ca te-ai hotarat sa nu i-l mai faci?
beatrice75 spune:
Asa am hotarat, dar cred ca nici peste un an nu voi fi convinsa ca am procedat bine.
Jany spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
Are 3 luni, dar nu a avut decat o usoara laringita si i-a dat sa faca doar aerosoli cu ser fiziologic. Dar de ce?Ce ti-a zis Stanciu? Nu a dat roade tratamentul lui? |
Marti am fost cu cea mare,iar cea mica era de asteptat sa ia si ea,unde in casa erau toti raciti era imposibil sa nu ia si ea.
Vasari spune:
Ana, sper sa gasesti un cardiolog bun! Imi pare rau ca nu stiu deloc dr. Multa sanatate!
Lore, uf, cred ca a fost tare greu. Atata cantaresc si eu mersul la gradi...
Olguta, ce fain! Fac o vraja sa apara o poza? Eu dupa ce am nascut-o pe M, dupa ce mi-am revenit cu silueta cat de cat, m-am tuns no2! :))
Letzy, cum mai e Sandra? M-am tot gandit la voi, dar n-am mai apucat sa scriu. E foarte posibil sa fie asa agitata si maraita din cauza ca are mult timp de recuperat cu tine si asa sa fie modul ei de a te tine lipita de ea.
adipapazi spune:
elfica, am comandat tortul la cofetaria piticot, vizavi de marriott. 45 ron kg, foret noire cu visine, imbracat in martipan. foarte bun, iti da certificat de calitate si ti-l si transporta unde vrei, contra cost. noi l-am dus singuri la carciuma si avea 10 kg. a fost superb, crem cu margarete si 2 ursi in varf, unu cu cravata pt baiat si unu cu floare pt fata. plus artificiile incluse in pret.
lore, ma bucur ca sunteti bine.
sugu, asta cu diviziunea muncii e alabila si la noi.
raportez ca nu mai dorm cu bebeii in camera.
sugubina spune:
Elfica sunt multe standuri cu chestii de botez..Si alea au o gramaaada de chestii, ai de unde alege. Sugerez sa incerci sa mergi tu, ca e chestie de femeie nu de sot grabit. Sashenka a fost in doo dragoane sa isi gaseasca tot ce a vrut, si aveau si marturii si chestii pt decor. Ca preturi nu se compara cu ce gasim la firme specializate sau la magazinele normale.
Pretu la tort e cam mare de 59lei. Daca il faci la aia sa te asiguri macar ca va fi super la gust si la decor.
lore76 saracele fetite..prin ce ati trecut! Bine ca s-a rezolvat acum. Nu vreau sa fiu in papucii tai.
beatrice75 eu stiu ca pipi mai inchis la culoare insemna deshidratare..
adipapazi pai nu se poate alfel fara diviziunea muncii
Bine ca nu mai dormi cu ei, acum sed singurei in patutu lor deci? Tie ti se mai trezesc noaptea?
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
douradoudou spune:
are dreptate sugu,pipi inchis si cu mros mai puternic inseamna de obicei deshidratare..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
beatrice75 spune:
Dar de unde aceasta deshidratare?Ca papa cam 150 ml la fiecare masa.
Elfica, inca mai merg la proctolog, vinerea viitoare cred ca pt ultima data. La mine nu prea au fost probl cu hemoroizii, decat putin, probl era cu fisurile anale. La dr gineco merg tot sapt viit la ecografie, acum a fost doar un simplu consult ca nu am prins locuri libere la eco. Pt un simplu consult a trebuit sa astept aprox 2 luni, asa de full e la el. E mult pana ajungi prima data la el.