Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(10)
Raspunsuri - Pagina 13
beatrice75 spune:
Jany, parca Lore a avut aceiasi probl cu fetitele!Si s-a rezolvat problema cu cea mare? O scumpica, am remarcat-o ca venea in camaruta vecina si mai tragea cu ochiul la bebe meu
Jany spune:
Da,la cea mare sa rezolvat,mai are putin si termina tratamentul.Cat despre bebelusi,ii plac foarte mult,si pe sorsa toata ziua o pupa,nici cand doarme nu ar lasao.
Vasari spune:
Sugubina, ciudat cu tensiunea. E drept ca si eu am ramas cu ea mica tot din sarcina. Poate daca-ti revii tu imi revin si eu. Inainte de sarcina ai monitorizat-o?
vmadelain spune:
Buna seara si de la noi!
Sugu Ma bucur ca ai reusit sa ajungi la Dragonul Rosu, sa ne pui poze cu marturia finala sa le vedem pe Pufice!
lore76 Tare greu trebuie sa iti fi fost sa le ai pe fetite in spital! Slava Domnului ca acum sunt bine! Sa speram ca o sa fiti ferite multa vreme de-acum incoace!
beatrice75Ce zicea Sugubina stiu si eu,ca pipi mai inchis la culoare insemna deshidratare...cel mai bine intrebi pediatrul...
adipapazi felicitari pt pasul cel mare! Bine ca ati reusit sa va deconectati! Dorm separat in patutul lor si cineva in camera cu ei sau aveti monitor?
Vasari Ce face Sara? Vezi rezultate in urma masajului?
Fetelor, am si eu o intrebare, pls daca poate sa raspunda cineva repede: Cum trebuie sa arate laptele decongelat si cum miroase?? Eu azi sunt cam fara laptic, nu stiu de ce, si Eve ar suge intruna, si vreau sa-i dau din congelator sa apuce sa se mai produca putin laptic...Eu am decongelat, nu e branzit sau ceva, dar parca are un miros ciudatel...l-am gustat, pare dulceag...dar mi-e teama...Cum sa procedez?
amelia_ilie spune:
Dragele mele, am o mare problema (pe langa multe altele): nu pot s-o fac pe bebelina sa stea in patut nicicum, nici in timpul zilei si nici noaptea. Imediat ce o asez in patut plange de numa! Nu vrea nicicum. Voi cum ati procedat?
Mami de Cristiana (29.12.2010)
diana.b spune:
nici al meu nu sta ziua in patutul lui, zici ca are ace , dar noaptea doarme inca din prima zi la el in pat, deci nu stiu ce metode trebuie aplicate pentru ai invata in patutul lor...
spala cineva hainele bebeilor cu dalin - fulgi de sapun?!?!? eu astazi am observat ca nu se dizolva bine fulgii si raman pe haine chiar daca dau doua cicluri de clatire.... ati mai patit asa ceva?
nu stiu daca o fi de la detergent sau am o problema cu masina
voi ce detergent folositi?
intrebare pentru fetele cu cezariana: de cand putem incepe sa facem abdomene???
aaaa, si inca ceva: la cat timp trebuie schimbate tetinele si/sau biberoanele???
Tudor va si va multumeste pentru laudele aduse
amelia_ilie spune:
Diana, eu spal toate hainele (separat ale bebelinei) cu Persil sensitive. Imi place si cum spala, le lasa curate si nici nu ma irit (eu sunt alergica la multi detergenti, nu folosesc nici balsam decat la hainutele de pat - si acolo balsam sensitive).
Mami de Cristiana (29.12.2010)
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana.b nici al meu nu sta ziua in patutul lui, zici ca are ace , dar noaptea doarme inca din prima zi la el in pat, deci nu stiu ce metode trebuie aplicate pentru ai invata in patutul lor... spala cineva hainele bebeilor cu dalin - fulgi de sapun?!?!? eu astazi am observat ca nu se dizolva bine fulgii si raman pe haine chiar daca dau doua cicluri de clatire.... ati mai patit asa ceva? nu stiu daca o fi de la detergent sau am o problema cu masina voi ce detergent folositi? intrebare pentru fetele cu cezariana: de cand putem incepe sa facem abdomene??? aaaa, si inca ceva: la cat timp trebuie schimbate tetinele si/sau biberoanele??? Tudor va si va multumeste pentru laudele aduse mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010 |
http://www.organicbaby.ro/detergenti-bio-detergenti-ecologici-c19/detergent-lichid-pt-bebelusi-si-piele-sensibila-musetel-si-lavanda-p460.html
eu cu Dana folosim acest detergent.
Deja fac abdomenecand si cand deoarece kg sunt lipite cu super glue la mine
pai deja trebuie schimbate tetinele daca nu le-ai schimbat de la nastere. La 2 luni deja se schimb, apoi la 4, cam asa
vmadelain spune:
Citat: |
aaaa, si inca ceva: la cat timp trebuie schimbate tetinele si/sau biberoanele??? Tudor va si va multumeste pentru laudele aduse mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010 |
Diana, eu stiu ca tetinele,mai ales cele de latex, trebuie schimbate la 1,maxim 2 luni. Cele de silicon la 2-3 luni. Se face si o proba sa vezi daca e cazul sa o schimbi: tragi de tetina fixata in suportul ei care se infileteaza la biberon, daca iese e cazul sa o schimbi. De asemenea, trebuie sa testezi si cum curge prin gaura tetinei, daca curge jet, e semn ca s-a deteriorat si trebuie schimbata.
Biberoanele de plastic se schimba cand incep sa se ingalbeasca, de la sterilizare si folosinta indelungata...eu una schimb la tot 2-3 luni.
diana.b spune:
asadar sigur schimb detergentul... mersi frumos pt raspunsuri si recomandari!!!
beatrice si la mine stau kg scai... dar de maine dam ok la abdomene si altele
cu toate ca pe mine ma cam doare spatele.., uneori ma intreb daca are vreo legatura cu anestezia
madalina multumesc mult pentru descrierea testelor la tetine... ma duc sa le iau la verificat cu toate ca nu cred ca sunt foarte uzate - folosesc biberoane cu tetine din silicon pentru ai da ceai si cate o data lp, nu foarte des... dar le testam
sa inteleg ca indiferent daca sunt uzate sau nu, la maxim trei luni se schimba!!!