BIOGENESIS FERTILITY CENTER (25)
Raspunsuri - Pagina 20
tokyo spune:
multumesc,Cata,
acid folic iau de cand am inceput tratamentul de stimulare.
de elevit nu stiam cate. mie chiar imi trebuie ceva suplimente de vitamine - mereu am avut probleme cu calciul si magneziul.
ingeras26a spune:
Arianna, bafta multa! sa dea Dzeu sa fie bine!
Tokyo, Filipac, de ce nu mergeti la eco?
Eu am fost la Tutunaru.
Arianna, eu am ff mare incredere in Tutunaru. La sarcina cu Maya am facut pregnyl mare parte din sarcina, pt ca atunci cand nu faceam imi cresteau IR-urile.
fac in continuare trat Dr. D, evident, doar ca am adaugat si pregnylul. Am vb si cu Maria, astept sa vb cu D sa vada daca e ok si cu el sa fac Pregnylul.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
Arianna_M spune:
Ingeras ......eu ti-am spus doar ce mi-a zis mie dr.D
acum nu trebuie sa iti spuna si tie la fel.
bine ca te-a ajutat pregnylul
apropo daca mai ai nevoie mai am eu cateva fiole.
3 buc trebuie sa le dau inapoi lui Tutunaru , k nu mi-a luat bani pe ele
13 + ........ cu
Bebe
catalina2307 spune:
Indicii de rezistenta nu vad ce legatura au cu pregnylul. Au cu clexanul, cu aspenterul si cam atat.
Din istorie stiu ca Dr. D nu prea este fan pregnyl. Mi-a povestit ceva de amestec bhcg natural cu artificial, ma rog nu mai retin.
In fine, nu este relevant, eu una nu as fi luat nimic fara sa il intreb pe Dr. D inainte. Mai ales intr-o sarcina fara probleme, cu beta frumos, vizibila ecografic, fara sangerari. Nu as amesteca un medicament cu tratamentul de sustinere deja complex - doar pt ca se presupune ca a mers o data dar nu a mai mers in alte 5 situatii. Iar problema IR se pune pe la 20s, nu acum. Pana pe la 20s cu pregnyl sau fara tot crescute-s.
Prere stict personala.....
catalina2307 spune:
tokyo - in sarcina se recomanda si magne b6 . Lipsa de magneziu ar putea da nastere la contractii. Eu luam 2/zi. Preventiv. In caz de contractii se mareste doza.
Arianna_M spune:
Si eu tot 2 /zi magne b6 .....care m-a calmat
si cetebe cu zn - 1 pe zi
13 + ........ cu
Bebe
Gabi_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 tokyo - in sarcina se recomanda si magne b6 . Lipsa de magneziu ar putea da nastere la contractii. Eu luam 2/zi. Preventiv. In caz de contractii se mareste doza. Catalina |
catalina, cate tablete de Magne B6 ai luat maxim pe zi?
Mie dr mea mi-a zis sa iau doar una pe zi, dar mi se pare ca-mi face bine, si iau si cate 2.
si parca ai luat si progesteron pana prin sapt 34, nu? mie mi-a dat Arefam 400mg/zi.
ce-ti face printesa Anastasia?
Gabi+32
placenta previa centrala
filipac1979 spune:
eu am hotarat sa merg la un medic in bacau, la o tipa tanara la care am mai fost de 2 ori pana acum, este chiar o maternitate particulara unde am vrut sa ma si operez in vara cand am avut problema cu chistul.dar as astepta pana saptamana viitoare, ca sa fiu sigura ca se vede ceva.
da m-ati starnit acum si am sunat sa vad daca are program maine. n-are, deci o sa astept pana saptamana viitoare, nu stiu daca chiar pana vineri cand a zis maria, o sa vad.
am mai citit acum pe un site ca tratamentul de sustinere se ia inca 6-8 saptamani dupa depistarea sarcinii, deci exact cum am zis noi.oricum mie tratamentul asta imi da o stare de siguranta.
ariana, bafta multa. tinem pumnii.
nutyca tu cand te duci la doctor. locuiesti in belgia?
catalina2307 spune:
Gabi - eu am luat 2/ZI. Stiu ca se pot lua lejer 3 /zi. In aceeasi perioada cu mine a fost gravida si carla2008 care daca imi amintesc bine a luat 6 sau 10/zi. O chestie d'asta de poveste. Asa i-a recomandat medicul din Ungaria cu care a facut FIV.
Crinone am luat pana in saptamana 35.
Anastasia ce sa faca... Bine, multumim. Creste si este plina de energie. Acum de ex se lupta cu mine sa ajunga la laptop sa dea cu pumnii in el. Ieri am facut 6 luni...trece tare repede timpul. Este un permanent izvor de fericire si de bine. Ma topesc cand ma uit la ea. Inca dormim amandoua in pat.De fapt tot ce facem facem amandoua :)). Am inceput diversificarea dar este greu tare.....tot sanul este baza. Scuipa tot ce vine din alta parte :)). Astept sa treaca si perioada asta si sa vad cu ce mai ma surprinde
Te pup si ma bucur sa te vad bine si atat de aproape.