BIOGENESIS FERTILITY CENTER (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Tokyo, ti-a iesit bine, nu cred ca e nevoie sa repeti :) eu am repetat stii de ce...

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tokyo spune:

stiu, ingeras si te inteleg f bine.

dar am si eu emotii mari de tot si daca nici experienta in FIV nu am deloc - mai imi trec prin minte tot felul de ganduri ...
oricum eu l-am ascultat cu sfintenie pe dr D, nu am comentat nimic pe parcursul tratamentului (si au fost momente cand eram disperata ca nu cresteau foliculii si mi-era teama ca nu ajung la punctie - cred ca va amintiti ca am scris aici...) dar el a gestionat extraordinar situatia mea, nu am facut nici hieperstimulare, am avut destui foliculi la punctie si avem si embrioni congelati!!! extraordinar!!! il iubesc si il admir din tot sufletul si-i urez sa revina cat de curand pentru a intregi lista cu gravidute!!! la fel de mult il apreciez si il iubesc si pe dr A! si le-am spus asta amandurora chiar dupa ET!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tokyo

stiu, ingeras si te inteleg f bine.

dar am si eu emotii mari de tot si daca nici experienta in FIV nu am deloc - mai imi trec prin minte tot felul de ganduri ...
oricum eu l-am ascultat cu sfintenie pe dr D, nu am comentat nimic pe parcursul tratamentului (si au fost momente cand eram disperata ca nu cresteau foliculii si mi-era teama ca nu ajung la punctie - cred ca va amintiti ca am scris aici...) dar el a gestionat extraordinar situatia mea, nu am facut nici hieperstimulare, am avut destui foliculi la punctie si avem si embrioni congelati!!! extraordinar!!! il iubesc si il admir din tot sufletul si-i urez sa revina cat de curand pentru a intregi lista cu gravidute!!! la fel de mult il apreciez si il iubesc si pe dr A! si le-am spus asta amandurora chiar dupa ET!

total de acord cu ceea ce ai spus! fiecare cu ale lui, este firesc sa ai emotii! Trebuie doar sa fii foarte optimista!

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

Yupiiii
Valoare beta la 20 zile dupa punctie, 18 dupa ET este 1799.15 :)

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutzyca spune:

FELICITARI,ingeras,doamne ajuta pe mai departe
filipac,te asteptam si pe tn..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tokyo spune:

Bravo, Ingeras, totul merge bine!!!!

Mergi la inceput

Multumesc, fetelor.
Ce-mi doresc mie va doresc si voua!

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

clar e laboratorul cu noroc.
beta de azi 808,12. deci suntem in grafic.
in sfarsit pot sa ma reintorc pe norul meu de fericire!
fetele, azi avem o sapt de cand am aflat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutzyca spune:

FELICITARI,filipac,la fel si tie doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

In sarcina eu am luat elevit (inca il iau si in perioada alaptarii), elevit 5mg, tardyferon (mare grija ca fe la noi nu prea se recomnda dar Dr. D insista f mult). Oricum eu va sugerez din in cand in cand sa mai treceti pe la Dr. D in timpul srcinii si sa ii mai cereti cate o parere.

In materie de medici pentru cele 3 morfofetale eu sunt fana Dr. Herghelegiu. Este adevarat ca greu se face o programare la dumnealui dar este de deprte cel mai bun ecografist in materie de morfo. Si nu numai. Parere personala bazata pe multa experienta :)).

Pentru medic cre urmreste sarcina este bine s v indreptti ctre un medic care este si intr-un spital public. Daca Doamne fereste este nevoie de vreo internare o clinica privta va rupe.
Eu am insistat f mult sa nasc intr-un spital de stat cu sectie de neonto pt prematuri.Nu am incredere in spitalele private din Romania si m-am simtit in sigurant asa. Am nascut la Spitalul Filantropia cu Prof. Peltecu. Ireprosabil.
Cam atat din experienta mea.....

Tokyo - si io, si io iubesc. Da mult de tot :)).
Ingeras - dupa cum spuneam mai devreme. Yuhuuuuuu
Filipac - am pumnii stransi.

Mergi la inceput