Strumfi si prichindei iulie-august2011(16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Indra, La multi ani, sa fii fericita si un bebe sanatos si voios!

Cereline, rabdarica, stiu cum e, abia astepti sa-l tii in brate pe bebe, dar si sarcina e minunata, savureaza clipele astea. No, imi vine sa scriu mic-mic, dar in primele zile ale fiica-mi imi venea sa o bag inapoi, ca nu mai stiam ce sa-i facem...
Felicitari pentru fetita!

Lissa, dar tu cand afli sexul? sau ai zis ca nu vrei sa-l stii? eu eram f tentata de varianta asta, dar nuuu, sunt prea curioasa...
Aici asa ne da de la eco, toate masuratorile, la morfofetala eu am primit vreo 4 pagini, poze, precum si Cd-uri cu inregistrarile fatului. Macar atat, la cat costa...
Eu dau aproape 600 de lei pe TT, mi se pare enorm, sau o fi mai scump la Sanador?

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

nu,noi nu o sa aflam sexul decat la nastere. Asa am hotarat.
si eu sunt curioasa din fire,pentru mine ste un test...sper sa rezist pana la capat

Mama de Ana si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cereline

Salut burticile!Vin si eu cu vesti doar ce am venit de la ecograf(nu am avut rabdare pana in martie si am mers la un 3D)si o sa am o Fetita;sunt foarte fericitaaaaa,de abia astept sa o tin in brate;
toate burticile
Savvy bine ai venit si sarcina usoara!
Indra

17+

Bravo! felicitari cereline! Sa fiti sanatoase si norocoase amandoua si sa va bucurati una de/pe alta multi, multi ani!

Cristina G.
13+

http://www.pregnology.com/pregnancy/08/05/2011

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Indra
Savvy bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos!
Cereline felicitari pentru fetita Cred ca esti in al noualea cer, recunosc ca si eu as fi daca as afla ca mai am o fata

Ireth cred ca e adevarat ce se intampla cu sotul tau, am mai auzit chestia asta la un cuplu si mi se pare super tare. Am meu sot n-are nicio treaba, nu ma menajeaza cu nimic. Am noroc ca ma simt bine.
Lisssa nici eu n-as rezista fara sa aflu ce sex are copilul.

Maria (27 nov. 2007) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Va multumesc foarte mult pentru sustinere 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

In seara asta am facut si noi morfofetala de trim 1. Am fost asa emotionata incat am avut niste extrasistole in direct de s-a speriat doctorul si m-a intrebat daca stiam ca am (stiam, stiam, da' nu se moare din ele).

Bebe s-ar parea ca este bebelin, insa la 11s4z ar fi cam devreme si ne-a spus ca ne va confirma mai tarziu. Este voinic, cu o saptamana in plus dupa masuratori, asa ca s-a devansat si data nasterii cu o saptamana. Cam puturosel, caci nu reusea doctorul sa-l trezeasca si sa se intoarca cu fata la noi :)
Translucenta nucala este 1.47mm si pliul nazal 1.5mm.

A fost f emotionant sa vad mogaldeata aceea mica cum se misca la mine in burtica.

Va pup si va doresc o seara buna!

_
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
No, imi vine sa scriu mic-mic, dar in primele zile ale fiica-mi imi venea sa o bag inapoi, ca nu mai stiam ce sa-i facem...

Si mie, si mie ! Barbatu-meu ma intreba saracul: "crezi ca daca ne ducem la doctor, poate s-o bage inapoi?"

13+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

felicitari florina!!

luni am si eu eco pt dublu test.:)

_

Babyblue va pupa pe toti!!
11+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

buna dimineata burtici dragi, sper ca v-ati trezit bine .....eu toata noaptea am "nascut" si sunt putin extenuata , in vis n-a fost chiar asa de rau.

v florina felicitari pentru vestile bune de la eco

cereline felicitari pentru strumfica

savvy bine ai venit

va doresc tuturor o zi usoara, sa treaca repede nu de alta dar vine weekendul

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
18+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza! (sau ciocolata calda in cazul meu)
Uite cata lume noua, cate vesti de bebei... Felicitari tuturor! eu iar am facut-o lata, am papat ieri un hamburgo-snitzel ( mi-era foame raaaau )si evident ca mi-a fost rau de nu mai stiam de mine se pare ca nu ma invat minte!

Zicea cineva de 600 ron pt TT... mie mi se pare ENORM, pe mine m-a costat 200 ron DT-ul...si tot mi s-a parut mult! Acum nu zic, TT o fi mai scump, dar nu CHIAR asa de scump....

13+

Mergi la inceput