Strumfi si prichindei iulie-august2011(16)
Raspunsuri - Pagina 20
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramyy buna fetelor nu stiu daca v-am mai intrebat...daca nu o fac acum... cum stati cu insomniile? eu una nu mai pot pe langa ca imi e tot rau si greata continuu nici nu dorm mai deloc noaptea arat si ma simt ca o mumie 14+ |
nici eu nu dorm stralucit.
la inceput, cum am ramas, nu dormeam deloc noaptea. fara motiv.
apoi nu dormeam ca salivam ca un caine si ma innecam cu saliva si pana pe la 2-3 dim inghiteam saliva.
acum nu dorm ca ma tot scol noaptea sa ma duc la pipi.
si cand dorm, dorm f iepureste, aud tot de prin casa, barbati-miu...mdeah, sforaie, acum am remarcat, pana acum, cand dormeam, nu stiam ca are asa obieciuri, acum il aud toata noaptea cum sforaie si stau ca bufnita si-l trezesc in ghionturi sa-l mut de pe o parte pe alta, ba acum vreo doua zile m-am enervat asa tare ca l-am trimis sa doarma in alta camera si mi-era asa mila ca a plecat buimac din pat, nestiind ce i se intampla...nah, is nebuna.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
12+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
lisssa_ana spune:
eu cu Ana aveam pofte de alcool,si eu nu consum nici cand nu sunt gravi,dar cu Ana aveam bere fara alcool in casa
Mama de Ana si 18+
v_florina spune:
Babyblue ..eu inainte beam in fiecare seara un picut de vin rosu. Cand am ramas, daca m-am gandit ca-mi va fi greu cu ceva, apoi era vinul rosu. Sa nu credeti ca lingeam o sticla pe zi, Doamne fereste. Dar intotdeauna mi-a placut vinul rosu, sec.
Acum... mi-a zis doctoresul ca pot sa mai beau cate o bere alcoolizata din cand in cand, caci face bine la vezica - dar nu am baut niciuna. Mai beau cate o bere fara alcool cand avem invitati care se rasfata cu vinul.
_
12+
adra_bell spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oxidoni
Si copilul tau cum a fost cu somnul noaptea? Auzisem ca asa cum ti-e tie somnul in timpul sarcinii, la fel e si la bb. Confirma-mi sau infirma-mi, te rog :) 17+ |
confirm
3 sau 4 dimineata era ora de alaptat la noi. Dura putin alaptatul, mult a durat scosul aerului, pana a invatat. Apoi a dormit bine pana pe la 6 luni, cu doua treziri pe noapte, alaptat rapid, culcat la loc.
Dupa care ainceput circul. De dormit toata noaptea a dormit abia pe la un an si 7-8 luni
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
lisssa_ana spune:
babyblue,vezi ca si noi la randul nostru o sa avem probleme cu somnul in ultimul trim.
Complimentul facut de sot a fost"sforai mai ceva ca bunica de la tara",va dati seama ca de numa'. Mi-am intrebat doctorita a zis ca e un efect in sarcina si ca va trece odata ce nasc,asa si a fost. Sforaitul meu a durat vreo 2 luni,ultimele.
Mama de Ana si 18+
babyblue spune:
citat din mesajul lui v_florina Babyblue ..eu inainte beam in fiecare seara un picut de vin rosu. Cand am ramas, daca m-am gandit ca-mi va fi greu cu ceva, apoi era vinul rosu. Sa nu credeti ca lingeam o sticla pe zi, Doamne fereste. Dar intotdeauna mi-a placut vinul rosu, sec. Acum... mi-a zis doctoresul ca pot sa mai beau cate o bere alcoolizata din cand in cand, caci face bine la vezica - dar nu am baut niciuna. Mai beau cate o bere fara alcool cand avem invitati care se rasfata cu vinul. _ 12+ |
mai sincer vorbind, eu mai beau si acum, cate un pahar pe fund cum s-ar zice, o optime de pahar de vin rosu de tara, uneori seara.
stiu cum a fost facut, e natural si asta e, dc nu beau si o picatura, parca salivez. parca am innebunit, pe bune.
m-am dus azi la eco (a 10-a) la alt dr evident, ca dc ma duc la aceleasi se cruceste si nu mi face si ma intreaba omul: buun, ceva prb pt care doriti, dureri, sangerari...ce era sa-i zic, fa-mi dom;le eco ca a trecut o sapt si am innebunit de cap. azi noaptea visam ca mi venise ciclul, nah pocinog si eram asa disperata in vis si urlam, eu sunt gravida cum sa mi vina ciclul...mai, cosmar zau!
acum asa as manca o ciorba de perisoare, cred ca ma opresc in primul rstaurant,ca n-am rabdare sa mi fac.
aa si apropo, eu incep sa ma ingras. deci, vizibil!
_
12+
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
babyblue spune:
citat din mesajul lui lisssa_ana babyblue,vezi ca si noi la randul nostru o sa avem probleme cu somnul in ultimul trim. Complimentul facut de sot a fost"sforai mai ceva ca bunica de la tara",va dati seama ca de numa'. Mi-am intrebat doctorita a zis ca e un efect in sarcina si ca va trece odata ce nasc,asa si a fost. Sforaitul meu a durat vreo 2 luni,ultimele. Mama de Ana si 18+ |
aoleu, o sa sforaim??????? pai in cazul asta, cred ca trebuie sa mi plachez peretii, ca dc adaug la sonorizarea sotului si pe a mea si pe cainelui (deci da, cainele meu sforaie in ultimul hal), cred ca ne evacueaza...
_
12+
lisssa_ana spune:
nu cred ca e valabil la toata gravidoasele,dar se poate. Eu am sforait
pt ciorba ,te poti opri la mine ca exact din aia am
Mama de Ana si 18+
mamutz spune:
M-am laudat cumva ca nu m-am ingrasat?
Hmm, 1,3 kg in sapt 17. Intr-o saptamana!!!!!!!!!!!!!!!!
Sper sa nu o tin asa de acum incolo ca degeaba nu am pus nimic pana acum. 1,3 x cate saptamani mai sunt....mamaaaa
17+
babyblue spune:
citat din mesajul lui lisssa_ana nu cred ca e valabil la toata gravidoasele,dar se poate. Eu am sforait pt ciorba ,te poti opri la mine ca exact din aia am Mama de Ana si 18+ |
ah, nu zice de doua ori.:))
imi ploua in gura dupa o ciorbita de perisoare.
deci, se vede nu, eu incep sa am pofte, of doamne, pericol maxim, ca parca vad ca mi-am facut eu target sa nu iau mai mult de 8-10kile in sarcina si la final apar cu 20, ca la ce foame am inceput sa am in mine, mananc ca un porc. l-am speriat si pe barbati-miu. ieri am mancat mai mult ca el.
_
12+