Strumfi si prichindei iulie-august2011(16)
Raspunsuri - Pagina 21
Lushk spune:
Confirm si eu faza cu somnul. Cand eram la prima sarcina, de prin luna a 6-a, cum ma asezam in pat cum incepea showul. Nu-i convenea nici o pozitie si ma inghiontea intr-una. Cand s-a nascut la fel: toata ziua eram pe-afara, manca si dormea...noaptea jale, daca dormea juma de ora la 2-3 ore era veselie pe noi.
De sforait si eu am sforait mai ales in ultimele luni...dar a trecut.
Lissa multumesc pt listutza` 
Laura13 spune:
dani cat a fost bebelus era painea lui D-zeu ... 2 treziri pe noapte, fff rar mai lungi decat alaptatul (adica sa planga sau dintr-astea).
de la un an si jumatate (dupa ce i-am facut camera lui si pat de copil nu de bb) a inceput distractia.
j-de-mii de treziri pe noapte, el vroia sa doarma cu mine in pat, o perioada l-am lasat si a dormit bine. apoi am vrut bb si l-am mutat inapoi la el in camera ... din nou j-de-mii de treziri.
acum doarme la el, toata noaptea.
sambata la pranz, m-a mancat pe mine-n ... sa il iau la pranz cu mine in pat. 

sambata noapte s-a trezit din 30 in 30 de minute ... ca el nu poate sa doarma decat cu mine 

duminica eram zombi ... nu mai puteam.
deci, cat a fost bb a fost minunat ... acum am zile cand l-as face cadou, cu funda
. dar doar din cand in cand ![]()
nu suport berea. o urasc. cat am fost gravi cu dani am baut cate o gura (adica fix cat sa ii simt gustul si sa imi aduc aminte ca o urasc), de fiecare data cand auzeam o cutie desfacandu-se ... zgomotul ma innebunea ... 
pup fetele, ma pregatesc sa fug acasa
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
18+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
lisssa_ana spune:
hahah Laura asa si eu cu berea,nu suport gustul deloc,dar cum il vedeam pe Cristi ca desface una eram prezenta langa el pt prima gura si ata![]()
Mama de Ana si
18+
ramyy spune:
mie coca-cola imi trebuie parca sunt nebuna ![]()
inaite sa raman insarcinata nici nu imi placea cum miroase ce sa beau doamne fereste...acum numai coca-cola as bea ![]()