De ce sunt asa de putini barbati pe acest forum?
Raspunsuri - Pagina 2
emanouela spune:
liliana....motive is din pctul tau de vedere...eu una am o parere mai buna despre marea majoritate a femeilor...nicidcum ca-s isterice, bat campii cu gratie si alte minunatii pe care le scrii tu acolo. nu gasesti aici un nr impresionant din acelasi motiv pt care ei nu impletesc , cos goblen, croseteaza, din acelasi motiv pt care is varza la capitolul cosmetice...pur si simplu nu avem aceleasi puncte de atractie.
liliana83 spune:
IlincaM , citeste mesajul meu de 2 ,3 ... 10 ori daca e nevoie, poate intelegi ce-am spus . Eu inteleg ca ai motive sa te simti " cu musca pe caciula", dar nu-mi pune mie vorbe in gura . Si daca pana la urma tot nu intelegi , spune-mi , si poate impreuna reusim s-o scoatem la capat.
Emanuela , normal ca-s motivele pe care consider eu ca le au , chiar am specificat asta ! si n-am vorbit despre majoritatea femeilor.
edit : am mancat un "pe"
simplyana_m spune:
Liliana, si eu am inteles exact ce a inteles Ilinca. Si sunt foarte de acord si cu "motivele" oferite de ea.
Oare nu tu ar trebui sa reformulezi?
http://www.lucamic.blogspot.com/
emanouela spune:
poi daca nu te referi la marea majoritate nu mai bine particularizezi???? pt ca din postarea ta initiala asa se intelege, ca marea majoritate ... si am citit eu de 3 ori, crede-ma
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliana83 IlincaM , citeste mesajul meu de 2 ,3 ... 10 ori daca e nevoie, poate intelegi ce-am spus . Eu inteleg ca ai motive sa te simti " cu musca pe caciula", dar nu-mi pune mie vorbe in gura . Si daca pana la urma tot nu intelegi , spune-mi , si poate impreuna reusim s-o scoatem la capat. Emanuela , normal ca-s motivele care consider eu ca le au , chiar am specificat asta ! si n-am vorbit despre majoritatea femeilor. |
Liliana, mie imi e suficient sa citesc un text o singura data ca sa-l inteleg (asta daca nu e cumva un text de specialitate dintr-un domeniu care sa nu-mi fie familiar; nu e cazul aici). Chiar nu vad de ce as citi de 10 ori postarea ta, ca doar nu trebuie s-o memorez in vederea unui examen.
Eu cand am raspuns am facut analiza pe textul tau, cu el in fatza; nu ti-am pus absolut nicio vorba in gura. Am reformulat, atata tot; continutul iti apartine, nu vad de ce te dezici acum de el.
Ce motive as avea sa ma simt "cu musca pe caciula" si in legatura cu ce anume, ca asta n-am inteles deloc?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
liliana83 spune:
Analiza ta pe text n-are nicio valoare, pentru ca nu-i logica.Nu ma dezic de nimic, stiu f bine ce-am scris, interpretarea ta e asa ... ca sa fie. Hai, uite , iti mai las 30 de min ca am ceva treaba , si daca chiar nu si nu...
sanziana27 spune:
Oare o fi vreo planeta retrograd, cea care reprezinta comunicarea intre oameni?!
De cateva zile unele subiecte merg pe acelas fagas...
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi nazdravani
liliana83 spune:
aaa, si-ar mai fi un motiv:
6)(unii)barbati(i) nu confunda demagogia cu inteligenta.
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliana83 Analiza ta pe text n-are nicio valoare, pentru ca nu-i logica.Nu ma dezic de nimic, stiu f bine ce-am scris, interpretarea ta e asa ... ca sa fie. Hai, uite , iti mai las 30 de min ca am ceva treaba , si daca chiar nu si nu... |
Repet, nu am "interpretat", am reformulat ceea ce ai scris tu in prima postare. Stii ce inseamna a reformula? A scrie/spune acelasi lucru dar cu alte cuvinte.
Pentru cateva minute chiar am crezut ca ai facut acest topic ca sa afli si alte pareri. Dar vad ca l-ai facut ca sa ti se cante-n struna, nu accepti alte puncte de vedere si ce e dubios ca te dezici si de ale tale
Nu sunt singura care a inteles acelasi lucru din postarea ta, dar le ignori pe cele care ti-au cerut explicatii suplimentare, in schimb imi dai mie un "ragaz" sa ma lamuresc, sa recitesc de 3,4,10 ori, sa iau notite din pretiosul tau text. Multumesc, prefer sa iti declin oferta generoasa. Fii condescendenta cu altii.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
liliana83 spune:
A fi condescendent nu ma caracterizeaza. Din pacate, e o atitudine des intalnita pe acest forum, alaturi de ipocrizie.