Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexBer spune:

Si eu doresc sa merg la Dr. gogoasa pt o analiza la microscopul cu camp intunecat, care e treaba cu dr. Gogoasa ? Dati va rog detalii, cost, timp de analiza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Buna ziua!
Acum o luna jumatate am gasit o capusa pe scalpul fetitei mele de 2 luni si am revenit cu vesti.
A urmat tratament antibiotic 10 zile, am urmarit-o permanent si nu a prezentat nici un semn/simptom (nu a facut febra, nu a aparut nici un fel de eruptie cutanata, nu au aparut modificari de comportament/apetit) si la 5 saptamani de la muscatura am mers la Ecoparadiagnostic, a fost examinata si am efectuat serologia pentru Borrelia pin RIF care a iesit negativa.
Va doresc multa sanatate si multa putere celor care va luptati cu boala!

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gani spune:

Draga yvyana, e important sa se fi facut analiza pentru cele 3 specii de borellia, spun asat desi nu stiu in ce consta tehnica RIF, daca gresesc scuza-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gani spune:

AlexBer activeaza-ti casuta de PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Techno spune:

Vreau si eu detalii despre analizele la dr. Gogoase, va rog. Multumesc.

Mergi la inceput

Am activat.

Mergi la inceput

Urmariti va rog aceste linkuri (mai alse cei cu lyme cronic):

http://www.youtube.com/watch?v=O9pieSEaNOs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=a4uNDWdChM8
http://www.youtube.com/watch?v=AmvgOfIN_8c

Deci din cate observati, treburile nu sunt chiar asa de simple, Borelia pe langa forma chistica, mai dezvolta si acest biofilm, iar eu din cate am cautat pe toate siteurile posibile, am aflat ca treburile sunt chiar mai grave de atat. Borelia nu are doar forma de spirochet, L, cea chistica si cea de biofilm, se pare ca Borelia are si forme inca necunoscute, unii cercetatori spun ca ar fi cel putin 20 de forme pe care Borelia le poate adopta pentru strategia de supravietuire.

Mergi la inceput

E cineva aici pe forum caruia i s-a dat un raspuns clar la analiza microscop in camp intunecat (dual dur) in Romania, ce s-a vazut si daca s-a scris pe un buletin de analiza sa stie omul ce are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Techo,noi am facut la dr.Moscu, este medic veterinar si de aceea probabil nu poate da un buletin de analize pentru sangele uman.Dar ne-a dat filmuletele, cu legenda, se vad clar spirochetele dar nu cred ca se pot determina speciile de borelia.

Mergi la inceput

Ok, inteleg bunavointa voastra, dar totusi, ne jucam cu analizele astea? Sa nu mai spunem atunci ca detectam nu stiu ce daca nu stim ce detectam. Luam doar banii? Dam sperante desarte, iluzii?
Serios acum, mai bine nu mai pierdem banii, presupunem doar ca avem spirochete, coinfectii si incercam fiecare sa le rezolvam in functie de simptome. Nu cred ca ai nostri sunt mai breji decat cei din europa de vest si america si descopera ei ce nu descopera altii. Eu sunt de mai mult de un an pe forumuri si vad ca nu se misca nimic aici. Cei de afara evolueaza, au scheme de tratament, sintetice sau naturale, aici nu se stie nimic.

Mergi la inceput