Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (7)
Raspunsuri - Pagina 14
AlexBer spune:
Asa voi face, multunesc pt. info.
Intr-adevar o doza de doxy de 200mg luata de x3 ori pe zi este greu de suportat de catre stomac, am avut probleme, mai ales noaptea, acum am renuntat sa ma iau doze a cate 200mg si iau 100mg x6 ori/zi, din 4 in 4 ore, stomacul pare sa tolereze mai bine cate o doza de doar 100mg, chiar daca sunt mai dese.
Dupa a doua luna de tratament intentionez sa fac o mica excursie pana la Bucuresti la dr. Gogoasa pentru o analiza la microscopul cu camp intunecat, iar daca nu apare nici o Borelie la microscop, voi inceta tratamentul. Apoi dupa o luna de incetare, voi repeta excursia, iar daca si atunci totul va fi bine, o voi repeta din nou peste 6 luni. Deabia atunci voi considera ca am trecut peste aceasta problema.
ionescu.cris spune:
Am gasit ca Milk thistle este de facut din armurariu..Silybum marianum.
Despre Armurariu ai info pe link:
http://www.marinaherbals.ro/armurariu-silybum-marianum-td-14.html?mhs=87505a25430cac5832d2b364b4ec6c70
AlexBer spune:
Un link interesant ce ar putea sa va intereseze:
http://www.bellaonline.com/articles/art45968.asp
AlexBer spune:
Update la mecanismele de supravietuire ale Boreliei:
1. Se introduce in interiorul celulelor si astfel evita antibioticele ce nu pot penetra membrana celulelor.
2. Se transforma in forma de L, forma in care nu are o membrana celulara si astfel antibioticele ce ataca peretii celulari nu o mai afecteaza.
3. In cazul de conditii neprielnice se transforma in chist, forma in care se inmulteste in continuare insa in care nu este afectata de antibioticii conventionali si in care poate sta latenta timp de ani de zile.
4. Formeaza un biofilm, un fel de reduta formata din chisturi si alte organisme, asemenea unui chist de chisturi, lucru ce face ca tratamentul cu antibiotice sa fie extrem de ineficient, practic astfel transforma cei mai puternici antibiotici din bactericidti (agenti ce ucid bacteriile) in bacteriostatici (agenti ce doar stopeaza multiplicarea bacteriilor).
5. Are abilitatea de impartire a ADN-ul sau cu alte microorganisme.
6. Se ascunde adanc in tesuturi, in locuri in care sangele ajunge foarte putin, prin urmare antibioticele ajung fie deloc, fie in concetratii foarte mici.
7. Se adapteaza la diverse tratamente si devine imuna.
Problema este ca momentan Boreliile (pana si cea americana, Burgdorferi, ce sa mai pomenim de cele europene...), sunt destul de slab cunoscute, din acest motiv, probabil ca nu se cunosc inca toate strategiile de supravietuire ce le implementeaza aceste organisme, asa se face ca spre exemplu, la ora actuala, pentru problema nr. 4, nu exista nici un fel de solutie, practic, nimeni nu stie la ora actuala cum sa infranga Borelia ce formeaza microfilm ! Deci orice asa zisa "vindecare", conform tratamentelor actuale, acopera doar partial strategiile Boreliei de supravietuire, prin urmare nici un tratament, oricat de agresiv cu antibiotice ar fi el, nu este capabil de a elimina Borelia complet datorita acestor diverse strategii de supravietuire in mare parte necunoscute. Prin urmare, boala Lyme, nu este curabila momentan, este tratabila, se poate ajunge intr-un stadiu in care nu mai exista simptome, insa acest lucru nu inseamna ca este curabila !
Si stiti care este partea cea mai trista ? Ca pana si Borelia din stadiile incipiente, NU este curabila ! S-a creat aceasta impresia falsa ca Borelia in stadiile incipiente ar fi curabila 100% din pricina faptului ca exista diverse grade de pricepere ale medicilor fata de aceasta afectiune, insa este o iluzie ! Medicii ce considera ca fie nu exista Lyme cronic, fie ca Borelia poate fi infranta doar cu un simplu antibiotic, acestia creaza o falsa impresie de siguranta, insa asa cum am spus, este totul o iluzie ! Nici un tratament cu Doxiciclina 200-400-600mg/zi timp de 14-21-30-60 zile, nu poate elimina bacteria complet, nici macar tratamentele ce sunt formate din combinatii de antibiotice ce sunt capabile de a ataca si forma chistica, nu pot asigura o vindecare 100%, ci doar castiga timp, nimic mai mult, insa pana la urma, urmeaza un episod de Lyme cronic.
Singurii oameni ce se vindeca de Lyme complet (daca este prins in stadiu incipient, bla, bla), sunt cei care considera ca ar avea Lyme, insa care nu au Lyme deloc.
IliciDbr spune:
Alex, sa nu disperam.
Daca e sa o luam logic,dat fiind faptul ca totusi lyme este intr o anumita masura transmisibila,cred ca populatia lumii ar fi fost la ora actuala intr un procent f mare infectata.Adevarat etse si faptul ca se trateaza greu,dar sunt si cazuri vindecate 100%,Numai ca trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare si sa urmezi schemele complete de tratament, si toate cele de pe langa tratament.Toate daca stai sa studiezi au o legatura intre ele.De ex,, spune articolul tau ca bacteria se instaleaza in cele mai ascunse locuri( probabil vase de sange sau capilare),,tocmai de asta se prescriu medicamente vasodilatatoare.Tot de asta se prescriu si sauna sau baile fierbinti(pentru a transpira,a elimina toxinele, si a fi deschise vasele de sange)asa ajunge antibioticul mai usor la bacterie.
Nu mi permit sa dau sfaturi,dar in locul tau as merge la un medic competent,si as urma o schema completa data de doctor,fara a te lua dupa ce spun forumurile.
AlexBer spune:
Nu disper, de azi am schimbat Doxiciclina Hyclate pe cea Monohydrate (intr-adevar, alta viata) si tot de azi am inceput sa iau si Tinidazol (Fasigyn) pentru chisturi. Vom vedea peste 2 luni ce va fi, atunci voi dispera daca va fi cazul. :)
Oricum, dupa cercetari aprofundate pe internet am vazut ca foarta multe persoane ca au urmat un tratament cu doxy 200mg/14 zile, pentru borelioza in stadiu incipient, au ajuns la borelioza cronica, deci este clar un tratament complet ineficient, si din pacate, recomandat pretutindeni. Si de asemenea, este clar (si logic in acelasi timp) ca Borelia se poate transforma in chist oricand, din prima clipa a infectiei daca are nevoie, deci este obligatoriu de luat pe langa doxy si un agent contra chisturilor, iar tratamentul se ia minim 3 luni, nici pomeneala de 14-21 zile !
Techno spune:
Deci, in acest moment unde se fac in Bucuresti analize cu microscopul in camp intunecat sau mai performante poentru Borrelia si co-infectii?
Fundeni, Dr. Gogoase?
Ecoparadiagnostic D-na Cretu?
Dr. Moscu clinica veterinara?
Voi unde ati facut si cum apreciati serviciile?
creanga66 spune:
Eu am fost cu proba de sange in cabinetul veterinar al dr.Moscu dupa ce dr. Gogoase mi-a dat un film pe care nu se intelegea nimic.
Mie mi-a placut de dr.Moscu .
gani spune:
Eu nu pricep prea bine: Gogoase ne da doar film nu si un buletin de analiza in care sa spuna ce a vazut?