Fluturasi de martie-aprilie 2011 (140)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Ally multumesc

Simona ,frumoasa burtica si arati f.bine.Nu ai pus multe kg.pe tine din cate ami dau seama

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 29s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

auzi simona, ca n-ai pus multe kg pe tine vezi? ce ti-am zis ca nu se vad. asa ca nu te mai stresa cu cantarul ala ca nu rezolvi nimic.

S-a intamplat minunea mult asteptata36+

AMR 3 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Roxy am niste junghiuri in partea aceia si in ultima perioada am avut zilnic .sper sa fie de la bebe si sa-mi treaca si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata

Yasmi, n-ai intrat deloc... Cum esti???

in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna dimineata

am papat si acum ma chinui sa-mi ridic fundoiul de pe scaun si sa ma apuc de facut curat,apoi la ora 12 vine doamna cu masajul...mmm,abia ashtept!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si sapt. 34 cum creste Alex
AMR 43 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Ally multumesc
Simona ,frumoasa burtica si arati f.bine.Nu ai pus multe kg.pe tine din cate ami dau seama

Am pus 13 deja,incerc sa nu mai iau, ca oricum aveam 2-3 in plus...deci am ceva de dat jos. De veregeturi nu mai vorbesc...
Roxy, tu care dormeai asa bine...ce se intampla...ganduri?? De cand s-a dat startul la nasteri...cred si eu. Cred totusi ca realitatea e in oglinda, nu in lateralele mele..
ies si eu un picutz.

Simona, mami de baieti David, Matei si 36 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona am nopti si nopti. cand dorm ca valiza, cand ma tot trezesc.... dar si cand ma trezesc ma tot gandesc ce trebuie sa mai cumpar, imi planuiesc cum o sa fac cand ma apuca nascarea....cat de repede o sa ma misc sa plec la spital...

anaxena aziiar te relaxezi cu masaj, ce bine

bb_yasmi ti-au trecut contractiile? te asteptam cu vesti bune de la eco

S-a intamplat minunea mult asteptata36+

AMR 3 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mai fetelor iarasi vorbiti de kg???

neata

va multumesc la toate pt grija.... nu nasc eu pana ajung sambata sa ma fac mai-mai :)) cu contractiile ba trec.....ba vin...oricum la cel mai mic semn am fugit la spital ca eu nu vreau sa pierd peridurala si o anunt pe simo.
sper sa imi faca dr diseara si un control la masa, desi la prima sarcina la 38 s mi-a facut....

simo iti mai spun a nu stiu cata oara (sper sa nu se inteleaga gresit :)) mami arati minunat!!!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 16 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata burtici !

Am revenit si noi azi noapte in Bucuresti la 11.30 dupa un drum infernaaaal. Am zis sa ocolim autostrada ca s-a anuntat ca vantul viscoleste zapada si ne-am hotarat sa o luam pe Buzau..desi stiam ca sunt niste zone crepusculare acolo. Vreau sa va spun ca a fost o ceata nu vedeai mai mult de 10m in fata!!!! Eram atat de panicata si faceam cruci incontinuu si ma rugam sa ajungem cu bine acasa...a fost groaznic. Chiar i-am zis sotului sa tragem pe dreapta sa asteptam sa treaca, aveam mancare, benzina...dar pana dimineata n-aveam sanse sa plecam. Acum ce sa zic ma bucur ca am un sot care stie sa conduca si ca am ajuns cu bine.

Ce sa va mai zic ca sunt o cocotata? . M-am pazit atat de gheata sa nu cad si ieri am picat chiar la intrarea in bloc (mi-am impiedicat de trepte) dar am cazut doar in genunchi (s-a jumulit el) ca de o mana eram agata de ubi. M-am panicat adevarul ca imediat mi-a s-a intarit burtica. Oricum totul e bine cand se termina cu bine.

M-a luat putin deprimarea ca la mine acasa e santier...ne punem boilere (ca au luat apa calda cretinii astia!!!!!), nu venise inca comodele pe care le-am comandat, n-am asezat patutul, n-am spalat perdelele...sunt varza.Am facut curat prin dulapuri doar. Acasa ne ducem de tot pe 18 si pe 24 plec la Brasov..sper sa reusesc sa finalizez tot...cam atat despre mine.

De maine fac 36+ deci intru in 37 de s!!!!

Anaxena ai grija de tine si menajeaza-te mai mult sa stea bebicu la caldurica inca 2 sapt.

Miki ai grija de tine sper sa fie doar o alarma falsa. La prietena mea sangerarea a fost primul semn de nastere..si nu-i cazuse dopul.

Legat de pierderea dopului, verisoara mea are 2 sapt de cand a pierdut dopul si niciun semn de nastere. Pe 7 are cezariana..sigur o apuca.

toate burticutele mari si mici

------------------------------------------------------------------------------------------
35+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 4 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhynna

Buna fetelor...da eu mai trec pe la voi...va citesc:) numai ca nu ma pot exprima :P....n-am nascut inca...sunt in asteptare pentru ca nu stiu nici eu DPN exact...nu a fost un bebe programat si in consecinta eu nu mai stiu care e ultima menstra...Eu sunt dupa ecografe...cu ele traies:D...Intrebare intrebatoare...daca nu vine medicul meu noaptea...si pe mine ma apuca nascarea noaptea cui dau eu banii?Medicului de garda?Daca ii dau lui atunci cine imi scoate firele?

In 38+ cu Sophie Elena (cel mai probabil)

la ce spital nasti ? la municipal de ex se naste cu medicul de garda, nu vine medicul tau..eu zic sa te orientezi la fata locului daca dai sau nu ceva..

mami de Vlad 09.04.2009 si s36 cu

Mergi la inceput