Fluturasi de martie-aprilie 2011 (140)
Raspunsuri - Pagina 19
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s mandreeac crede-ma ca nu este cine stie ce lux, ca la privat, dar este curat si destul de bine, zic eu. este bine ca am prietene care au nascut acum recent acolo si deci informatiile sunt proaspete. nu cred ca s-a schimbat ceva intr-o luna , doua. unde nasti tu este de stat? S-a intamplat minunea mult asteptata 36+![]() AMR 3 sapt!!! ![]() ![]() |
Roxy ce nu ti-a dat de cumparat? Trusa epidurala sau anestezicul?? Trusa cred ca trebuie cumparata oricum, ca e optiunea ta s-o folosesti...sa mai intrebi odata...La prima nastere si mie mi-a spus ca nu tb sa cumpar anestezicul, dar trusa da...
La a doua nastere mi-a dat sa iau antibiotic d ela ureaplasma aia si strept ...l-am cumparat...Dar crede-ma ca prefer sa cumpar o trusa sau un antib decat sa dau de 2-3 ori mai multi bani pe nastere..

Simona, mami de baieti
David, Matei si
36 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
dinora77 spune:
Fetelor, eu credeam ca in RO situatia e alta ca in RM. Eu vin de acolo. Parintii mei au fost anul trecut ambii operati si a fost nevoie sa cumparam si noi foarte multe. Exact cum povestiti voi, am primit o lista luuunga.
Miki mie si medicul ginecolog si moasa mi-au recomandat sa incep a bea ceaiurile inca 4-5 saptamani pina la termenul de nashtere. La moment am ceva de la Milupa, are si Hipp unu foarte bun, mai are si Humanic unu. Eu sunt sigura ca Hipp si Milupa gasesti si in RO. Ceai pentru stimularea lactatiei = Stilltee (din germana), in cazul in care le vezi prin farmacii/magazine si nu sunt traduse denumirile. Asta care-l am eu arata cam www.amazon.de/Milupa-GmbH-Stilltee-20-Beutel/dp/B003N8EYHQ&ig=http://images.google.com/images?q=tbn:9ngdvNdRRwR6kM::ecx.images-amazon.com/images/I/31RPCsnlVxL._SL500_AA300_.jpg&h=300&w=300&q=milupa stilltee&babsrc=home" target="_blank">asa
Dino
36+
alina.n spune:
Fetele nu s-a introdus nici o taxa pentru nastere!
mami de
Naty (10.04.2009) si]Alex (1.02.2011)
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui roxy_s mandreeac crede-ma ca nu este cine stie ce lux, ca la privat, dar este curat si destul de bine, zic eu. este bine ca am prietene care au nascut acum recent acolo si deci informatiile sunt proaspete. nu cred ca s-a schimbat ceva intr-o luna , doua. unde nasti tu este de stat? S-a intamplat minunea mult asteptata 36+![]() AMR 3 sapt!!! ![]() ![]() |
Da Roxy, nasc la spital de stat.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+
Rares Andrei
AMR 3 saptamani
simonacip spune:
| citat din mesajul lui alina.n Fetele nu s-a introdus nici o taxa pentru nastere! mami de Naty (10.04.2009) si]Alex (1.02.2011) |
Multumim Alina, asteptam de la tine sa ne spui asta...sursa sigura 100%

Simona, mami de baieti
David, Matei si
36 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
mandreeac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simonacip
Multumim Alina, asteptam de la tine sa ne spui asta...sursa sigura 100% ![]() Simona, mami de baieti David, Matei si 36 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Exista vreo astfel de propunere ca taxa pentru nastere?????/ Se vede ca nu am mai deschis de multa vreme televizorul, ca nu sunt la curent cu nimic.
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+
Rares Andrei
AMR 3 saptamani
dinora77 spune:
Vroiam sa va intreb, mai ia cineva Caulophyllum thalictroides D12, homeopat renumit pentru scurtarea travaliului??? Am citit un articol scris de un medic roman care a vb doar de bine despre efectul lui.
Dino
36+
madutza_bra spune:
rhynna, si eu tot in filantropia am sa nasc. acolo am nascut si prima oara, cu dr de garda..ca al meu nu a vrut sa vina..si i-am dat banutii dr de garda.
alina, imi pare bine ca totul a decurs asa bine. cat despre cumparat medicamente, se pare ca a inceput sa fie o regula in spitale
. Nasa lui cristi a nascut in octombrie la municipal (ceza) si tot asa a tb sa cumpere tot, tot.
Eu acum 2 ani nu am cumparat nimic, ba chiar dr meu a fost suparat ca nu s-a mai gasit pe stocul spitalului vaccin pt rh neg si a tb sa-l cumpar eu...si stiti cat e de scump...
Am de gand sa-l intreb maine pe dr cum sta spitalul cu fondurile, sa stiu la ce sa ma astept ![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
37+ cu
Catalina Ioana
AMR: mai putin de 2 saptamani 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
lauriciu_25 spune:
pupici multi pt fiecare dintre voi!

eu citesc din urma,numai am intrat sa va spun ca am pus 2 pozici cu burtica noua de 33 saptamani si cu caruciorul...
anaxena merci pt sfat
andreea,condoleante si ma bucur ca esti bine ca ne ai tinut un pic pe jar
aaaa si am vazut burtici grozave pe picasa!foarte frumoase si maricele burticile fetelor
32 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 8 SAPTAMANI
salo_sama spune:
sarumana simo si yasmi ptr info legat de epidurala
acum nu stiu ce sa zic oi vedea eu...si eu am terenul pregatit vorbit cu anestezistul, cu moasa dar tot atunci vom vedea ce e de facut ....si eu am intrebat anestezistul daca trebuie sa cumpar chitul ptr epidurala si mi-a zis ca nu trebuie ca au tot ce le trebuie
cat despre afectarea bebelului nu prea cred ca are loc mai ales ca e atat de folosita peste tot locul
am stabilit si eu cu anestezistul sa nu-mi puna doze mari ca sa particip si eu la expulzie
simo...fiind la primul bebe iti dai seama ca nu stiu la ce sa ma astept si prefer sa ameliorez durerile, daca se poate..vad eu atunci
poate la bebe nr 2 ajung si eu sa nasc fara epidurala cine stie ce va fi
revin iarasi la intrebarea mea legat de cremele de fata, eu sunt f sensibila la frig si mi-e piele f uscata pe fata si ar trebui sa ma dau zilnic cu crema, dar nu stiu cat e voie si daca ajunge la bebelina...mai astept pareri si de la voi
mi-a raspuns dinorra, sper ca am retinut bine, sarumana ptr raspuns
Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 36