Fluturasi de martie-aprilie 2011 (140)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua burticute!

Nu v-am uitat, am anuntat ca o sa fiu plecata pentru cateva zile, o saptamana mai bine spus, ca am avut musafiri si casa plina , mai bine spus a mad house dar a fost super bine si mult fun si o sa duc dorul la asta, desi ma cam resimt, nu prea am dormit mult , nah...stat pana la miezul noptii la povesti, dimineata la cafea... ehh tare bine a mai fost, dar de acum am alte treburi, de terminat camera bubulinei si sa pun la punct ultimile detalii inainte de venirea pe lume a Sophiei dar de maine incolo sau in weekend ca azi si maine am de gand sa bag mult somn ca mor de somn, spre exemplu azi iar la 6 m-am trezit, imi pica ochii in gura... au plecat la 7 ultimii musafiri si pana acum am stat la citit ce ati scris cat am fost eu busy bineinteles ca din 2 in 2 ca totul de la a la z nu se putea

O felicit pe alina.n pentru nasterea unui baietel sanatos si grasunel si le doresc tot binele din lume te-ai cam grabit bebe Aklex desi maine abia era programat sa vii, eu am si spus nu care cumva sa nasteti niciuna pana nu ma intorc eu , adica pe 3 febr. dar nu-i bai, sanatosi sa fim, imi pare rau ca nu am fost sa fac galerie, dar ne-a cam luat pe toate prin surprindere vad , desi e bine ca au inceput sa apara bebeii de pe data de 1!!!

Multumesc fetelor care au intrebat de mine alina06, simona , Iony si delia

Sa va mai spun ca am fost la fizioterapie pe 1 febr si m-am ales cu niste dureri dupa , mai mari si mai rele decat aveam deja dar asta e de la exercitiile care m-a pus sa le fac si mi-a aratat ce si cum sa fac eu acasa la mine... in fiecare zi trebuie sa le fac , ca cica am nu stiu ce muschi la burta, jos spre pelvis care se rup , nu au destula elasticitate sa imi tina burtica, de aia si vergeturile si mi-a aratat cum sa fac corect niste exercitii sa imi sustina burtica atunci cand fac munci casnice, ma intind, ma aplec, ma rotesc in pat ... sper sa ajute, desi de pe 1 cand am fost la fizio nu am mai facut nimci exercitii, ca am spus ca ma apuc eu de ele dupa ce imi pleaca musafirii lenea e cucoana mare nu ? ahh si mi-a mai dat un super brau cred ca l-as putea numi, care sa il port de dimineata pana seara , de cand ma trezesc panba ma culc, sa imi sustina burtica ... e lung , de jos de dedesubtul burtii pana sus sub sani si e tare starns , ma cam incomodeaza, dar ajuta, mai ia din presiune si greutatea burticii si nu mai car eu cu spatele tot... ahh , durerile de spate care mi se lasa in picior cica ar fi si din cauza ca am spatele un pic incovoiat , arcuit... ehh naiba sa le ia de dureri ca nu conteaza cauza, dar ma asteptam sa imi fie greu in sarcina, mai ales ultimele luni cand burtica creste si spatele meu bolnav nu o sa aiba putere si rezistenta necesara sa duca toate kilogramele... aveam si asa destule inainte de sarcina si acum am cam 14 in plus, 2 kile le-am pus in ultimele 2 sapt cu tratamentul meu de antibiotice am avut o pofta de mancare de numa plus ca am mancat bine si mult cat am avut musafiri sper sa imi revin si sa nu pun un kil pe sapt pana nasc ca sigur ma fac cat balena daca nu sunt deja ...vergeturile s-au cam intins si extins ... burtica mi-a cam explodat , bebe e iar super jucaus si imi pare bine , face valuri si mai shuteaza ... frumos, ma joc cu ea in fiecare zi

Hai ca deja m-am intins cam mult, se vede ca nu am fost pe aici de mult nu am spor la ca mi-a lipsit Ma duc eu sa fac un pic de nani, pana aterizeaza sora-mea la bucuresti si ma suna sau imi da sms si ma trezeste

Va pup pe toate si sper sa nu nasteti nici una pana ma trezesc eu ... ca am vazut ca mai sunttei cateva cu contractii si dureri

O zi buna !!!

_
Mind the Bump!32+ Sophia Nicole

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am uitat sa va spun ca mi-a iesit sumarul de urina oribil de rau si mi-a zis dl dr sa imi monitorizez tensiunea, ca de obicei persoanelor hipertensive le ies leucocite si ce porcarii mi-au mai iesit mie. In rest , celelalte sunt bunicele. A mai patit cineva asa?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 35+ Rares Andrei

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac ma bucur ca esti bine si tu si bebe.
nu trebuie sa-ti faci griji pentru greutate, ai vazut ca intr-o luna ia mai mult, in alta mai putin, si pentru saptamanile care le ai este chiar bine, nu mi se pare mic. i-o fi dat la eco ca este mai mic si din cauza masuratorilor facute care nu intotdeauna sunt exacte.

S-a intamplat minunea mult asteptata36+

AMR 3 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Andreea stai linistita in patuc. Ti-a zis pe cat faci cezariana?Nastem in aceeasi zi ? De ce iti pune antibiotic in perfuzie daca faci cezariana?

------------------------------------------------------------------------------------------
35+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 4 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza deci te asteptam la scris de acum, da? ma bucur ca te-ai simtit bine dar acum trebuie sa recuperezi somnul si odihna

mandreeac poate intra pisucsau viss si iti raspund, ca ele mai stiau despre chestiile astea. mai ai mainile si picioarele umflate?

S-a intamplat minunea mult asteptata36+

AMR 3 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Mandreeac, la 3200 o sa fie perfect, la fel a fost si Cristi
oricum masuratorile nu sunt exacte. La fel ii spune dr si alinei ca are 3200 si a avut 3600.

imi pare rau ca nu te simti tocmai bine. daca te incalzeste cu ceva, nici eu nu pot merge pe jos fara sa ma ia contractiile. Doar in magazine nu am nimic.. La cumparaturi nu ma ami doare burta

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 37+ cuCatalina Ioana

AMR: mai putin de 2 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Buna dimineata

Am intrat sa va salut si vad ca toate va pregatiti de rasfat/infrumusetare… Bravo voua!!!
Despre noi, inca cautam carucior si abia astept sa nasc..

Simo – spor la cumparaturi, sper sa gasesti ce iti doresti pentru cei 2 voinici
Irinuca – felicitari pentru AMR. Eu nu am curaj s ail pun.
Madutza – frumoasa burtica! Eu am pus pana acum 14 kg si cel mai probabil nu ma voi opri.
Vasari – multumesc pentru sfaturi. Sunt extreme de utile mai ales pentru mamele de bebe 1. Sa cresteti mari si sanatosi

SSABrya – incearca sa stai cat mai mult la pat. Maine e o zi mare, te astept cu vesti bune!
alina06st – faptul ca ti se face burtica tare ca un pietroi, inseamna ca este contractie. Mie asa mi s-a explicat atat la spital privat cat si la stat. Sfatul primit: stat cat mai cuminte

dorinut@-
si pentru mine maine e o zi mare, intram in saptamana 36…

mandreeac
– sincere condoleante! Nu te intrista, bebele meu la 35 saptamani implinite avea doar 2,300 gr….deci al tau este super grasut.
Cami- ma bucur ca nu ti s-a facut rau, dupa glucoza.
strumphitza - ma bucur ca te-ai simtit bine. Asa mi se intampla si mie,dupa ce am musafiri, sunt obosita dar ma simt bine.

viss - ce faci? Nu stai deloc locului . Sa stii ca tare ma mai mir de tine cat esti de activa.

Pentru toate celelalte burtici un mare buchet de .

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +35
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Speranta maine implinesti 36 de sapt, deci intri in sapt.37 ..de fapt tu cam de azi intri, ai acelasi UM ca Andreea.

Strumphy bine ai revenit si sper ca de-acum o lasi mai moale cu gatitul, nu de alta dar vezi ca primesti semnale de la corp.

------------------------------------------------------------------------------------------

AMR - 4 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Andreea stai linistita in patuc. Ti-a zis pe cat faci cezariana?Nastem in aceeasi zi ? De ce iti pune antibiotic in perfuzie daca faci cezariana?

AMR - 4 saptamani!

Ana-Maria

Greu de spus, nu am inteles foarte exact, m-am emotionat cand am fost la ecografie si azi la dr am fost la fel, nu am pus niste intrebari esentiale, desi le notasem pe foaie, ce sa zic, sunt cam dusa. Mi-a recomandat 2 grame ampicilina inainte cu jumatate de ora si 2 gram la 6 ore, pentru inima, asta e tot ce stiu. Sincer nici nu imi mai vine sa cer atatea detalii, ca ma apuca niste emotii si imi fac o mie de ganduri. Pe 21 februarie vom stabili data si eu as vrea sa fie 25 februarie, dar sa vedem , din ce am vb cu dl dr zicea ceva de 28, 1, 2, dar mi se pare ca astept cam mult. Oricum el va decide, nu ma rog decat sa stea bebe cuminte, atat.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 35+ Rares Andrei

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Andreea, Strumphy, bine sti revenit

Andreea si eu zic sa nu-ti faci probl in legatura cu greutatea. Mie mereu imi zice medicul ca poate vsria fata de ce zice ecograful. Eu cred ca important e sa fie pe aproape, adice nu diferente de ordinul a 2 sapt de ex. Asa cateva zile, pot fi clar eroarea ecografului.

Strumphy, bune exercitiile astea pe care ti le-a aratat. Si braul m-ar tenta. Pe la noi n-am vazut decat centuri pe care nu-mi dau seama cum as putea sa le port ca sa-mi sustina burta. Burta mea iese direct din chiloti, deci centura aia ar veni pe ea nu sub ea. Cel putin asta e impresia mea. Bine ca nici nu mi se pare ca am burta asa mare...

Fetelor, vs multumesc pentru raspunsurile in legatura cu burta mea de piatra. M-am hotarat sa iau cateva zile niste no-spa sa vedem. Eu m-am indoit ca sunt contractii, pt ca am citit pe net ca o contractie dureaza 20-40 de sec si se repeta la interval de cateva minute. La mine am burta pietroi cateva ore, nu secunde...

in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput