Mamici din Grecia (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

pup fetele...off am reusit sa pun poze pe mailul comun nu stiu sincer ce am facut dar sper sa reusiti sa ne vedeti ca eu am verificat si nu mi le deschide ca pe ale voastre trebuie descarcate (dar stati linistite ca nu sunt virusi)eu v-am spus ca imi prind urechile in calc desi am avut tot timpul in casa unul de pe vremea cand eram in liceu si vorbeam pe mirc dar niciodata nu am fost pasionata intotdeauna il chemam pe frati-miu sa ma ajute...ei asta e ..daca reusiti sa ne vedeti dati un mesaj ..aa puiuti vostri sunt minunati Stelios e un frumos iar mami si tatipe Nik il vazusem si la pozici si e super(ce dor imi e de Luka cand era asa mititel)am vazut-o si pe Bya cretulina si pe Dimitra sunt super dulcici...Theo daca vrei trece si data mea de nastere 19 decembrie 1982 .

Andreea mami de pui mic Lukas-Nicolas 08 03 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

BUna dimineata!
Doarme Mr N, deci avem putin timp de butonat.
Vai, Andreea, ce dulce e Lukas! Am vazut pozele pe mail. Blond cu ochi caprui, superb! Are cu cine semana frumos, ca mami si tati sunt tare aratosi. De unde ai luat cadita aia? Noi avem una pe care am folosit-o de la inceput, are si loc de stat in fund, dar a voastra imi pare perfecta pentru dupa 1 anisor incolo.
Ioannoula, de la 48 kg ai vrut sa ajungi la 46??? Dar ce inaltime ai daca 46 ti se pare greutatea ideala?
Theo, cum faci trahanaua pentru Stelios? E d-aia dulce sau sarata? Pe aici se face numai cu lapte. Tu o fierbi in apa si o pui in supita in loc de paste?
Raportam progres la Nicolas: il intreb cum face pisica si-mi raspunde pe o voce super pitigaiata: "maaaaam". Asta pentru ca avem o tembela de pisica care toata ziua sta in geamul de la bucatarie si cerseste mancare.
Pe aici e vremea schimbatoare, bate vantul si e racorica, dar macar nu ploua si putem iesi nitel la aer.
Cand ma gandesc ca mai e cam o luna si incep munca ma ia cu emotii.
Fetele absentele, pe unde umblati? Nu va numesc ca mi-e sa nu uit pe vreuna. Dar, hai, mai sariti cu o vorba buna.
Inchei ca-mi pare ca bat campii. Pupici de la noi si o zi deosebit de frumoasa sa aveti!

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Asa credeam eu atunci....am 1.60 cm.Acum nu stiu cate kg am, dar cu sarcina am ajuns la muuulte. 85-90. Ultima oara aveam 70.acum cateva luni(2,3) nici nu mai stiu. Sper sa mai dau ceva jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

salutare fetelor!!!scz absenta,ce mai faceti voi?noi bine ,putin pe afara,cu vremea asta ciudata ba frig,ba vant,dar de maine cica vine caldura(da doamne!!!)fetelor si eu cand am fost gravidutza am ajuns la 96 de kg,eam ca elefantul dumbo,apoi bya mea a fost mica exact ca nick a lui anouk3 ne-a tinut in priza incat am ajuns la 68kg,acum cand e cumnite doarme,am ajuns la 73,de cateva zile seara tot am facut cate ceva dulce,deci vai de mine.deacum iar sunt la dieta.fetelor,mai am oleaca si plec in tara...(cam o luna)

carmaw,condoleante,imi pare foarte rau pt pierderea ta!!
anouk,eu nu am alaptat,decat foarte putin si mereu i-am dat completare lapte praf pt ca nu se satura,daca tu nu mai poti alapta incearca sa-l intarci.pupici lui nick si tie iti doresc sa fi plina de enrgie zi de zi,caci stiu cum e.
theo pupici lui stelios,deci ce pot zice bebelu tau,e un copil perfect,doamne fimea facea mutre la mancare.imi doresc ca bebe 2(cand va veni)sa fie ca selios sa imi dai reteta
ionoula,spor la slabit!!
pupici la toate fetele,am citit tot ce ati scris,dar am cam uitat(am memoria scurta)scz ca nu va raspund la fiecare in parte!!pupici la toata lumea!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

saluatre fetelor.. eu tot asa intru la ore tarzii ca acum e liniste..Anouk multumim pt complimente ma bucur ca ai reusit sa ne vezi... asa cu cadita nu te pot ajuta prea mult ca a adus-o zapacita de maica-mea tocmai din Romania cu autocarul bineinteles ca sa nu se aplece cand ii face baie nepoteluluitu ce spuneai acolo ca incepi serviciul ?stai sa vezi atunci frumusete cu atomicul de Nik si cu servici nu te vad bine dar ai sa te obisnuiesti inceputul e greu..Ioanula ca tot vb de kg in sarcina si dupa, sa va spun si eu toata viata am fost o slabanoaga am 1.71 inaltime si niciodata nu am trecut de 55kg asa am inceput si sarcina cu 55kg si la ultimul control inainte de nastere 78kg m-am chinuit mult sa scap de ele(de kg)ca se tineau bine de mine si in primul an nu reusit dar acum sunt bine am ajuns la 61 si ma simt ok asa..asa ca nu te inspaimanta nu esti singura toate am trecut prin asta cu rabdare si vointa ai sa reusesti..Mamitza_alex tu ce spuneai ca pleci in tara?ia-ne si pe noi ca mi-e un dor de casadar pleci in concediu sau de tot ca am vazut ca mai demult ziceai ca ati vrea sa va intoarceti in Romania?...asa.. eu astept cu nerabdare ziua nationala a greciei care s-a nimerit vinericand este ziua mea libera dar bineinteles ca muncescca o sa fie nebunie la restaurantdar asta e m-am obisnuit sa muncesc cand toti ceilalti se distreaza..Va pup pe toate

Andreea mami de pui mic Lukas-Nicolas 08 03 2009

Mergi la inceput

Multumesc fetelor! Eu am renuntat la masa de seara si la dulciuri, si merg in fiecare zi pe jos. Ieri am stramtat o pereche de pantaloni care acum 2 luni nu puteam sa-i inchid. Dar tot nu am curaj sa ma sui pe cantar.
Ieri am fost la doctor si fata mea a luat 800 g.si 4 cm.
Si eu plec in Romania in Mai. D-abia astept!!!! Mi-e asa un dor de tara si de prieteni.... Ai mei d-abea ce-au plecat de la mine.
Pup la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Buna dimineata la toate fetele mari si mici si baietei voiosi!!
O raceala rebela...mi-a ravasit ultimele 2 sapatamani!...asta asa, ca sa imi doresc din tot sufletul sa vina cat mai repede...vara!!!
Acum ca sunt mai bine am revenit cu pofta nebuna de-a scrie!
...pofta de viata...ca deh...cu siguranta acum nu ne mai minte primavara ca vine sau nu vine!...
Cu dieta am lasat-o mai usor...deoarece si eu si grecoteiul meu tinem post!...cat mai putina paine si rar,rarut...halva!
Azi ca e mare sarbatoare...mancam peste!
Acasa merg si eu in luna aprilie ca mai am de rezolvat treburi pe-acolo!...si recunosc ca ma topesc de dorul nepotilor (4 la numar), surorilor (2 bucati), 1 frate (voinic si zamberet) si scumpii mei parinti!...in rest...jur ca nu duc dorul de tara!!
Cu invatarea limbii grecesti...perseverez, perseverez...si daca tot am invatat eu engleza si italiana de una singura...nu ma pune la zid limba greaca!!
In rest...respir, ma bucur de tot ce ma inconjoara, iubesc, cant...si traiesc cu intensitate totul!
Fiecare cu preocuparile lui! (voi cu grija copiilor...eu cu grija florilor..).
...si parca ma apuca nebunia de-a avea un job!...sa am de unde pleca si unde ma-ntoarce!!!
...asa ca grecul meu a demarat procedurile (ca sa zic asa)...si dupa ce revin pe taramuri elene...ma face patroana!
Nu stiu daca gelozia sau dorinta de-a avea propriul meu bussines l-a determinat sa deschidem...ceva!
Gasit locatia...pregatim actele, mobilier si design si din toamna deschidem...(sunteti primele care stiu si denumirea) o pizzarie: "Mamma mia...pizza!".
Va pup pe toate..mari si mici...si plec....
...de nebuna pe strazi sa ma bucur de soarele de-afara si sa sarbatoresc alaturi de greci....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Esthera2011

Buna dimineata la toate fetele mari si mici si baietei voiosi!!
O raceala rebela...mi-a ravasit ultimele 2 sapatamani!...asta asa, ca sa imi doresc din tot sufletul sa vina cat mai repede...vara!!!
Acum ca sunt mai bine am revenit cu pofta nebuna de-a scrie!
...pofta de viata...ca deh...cu siguranta acum nu ne mai minte primavara ca vine sau nu vine!...
Cu dieta am lasat-o mai usor...deoarece si eu si grecoteiul meu tinem post!...cat mai putina paine si rar,rarut...halva!
Azi ca e mare sarbatoare...mancam peste!
Acasa merg si eu in luna aprilie ca mai am de rezolvat treburi pe-acolo!...si recunosc ca ma topesc de dorul nepotilor (4 la numar), surorilor (2 bucati), 1 frate (voinic si zamberet) si scumpii mei parinti!...in rest...jur ca nu duc dorul de tara!!
Cu invatarea limbii grecesti...perseverez, perseverez...si daca tot am invatat eu engleza si italiana de una singura...nu ma pune la zid limba greaca!!
In rest...respir, ma bucur de tot ce ma inconjoara, iubesc, cant...si traiesc cu intensitate totul!
Fiecare cu preocuparile lui! (voi cu grija copiilor...eu cu grija florilor..).
...si parca ma apuca nebunia de-a avea un job!...sa am de unde pleca si unde ma-ntoarce!!!
...asa ca grecul meu a demarat procedurile (ca sa zic asa)...si dupa ce revin pe taramuri elene...ma face patroana!
Nu stiu daca gelozia sau dorinta de-a avea propriul meu bussines l-a determinat sa deschidem...ceva!
Gasit locatia...pregatim actele, mobilier si design si din toamna deschidem...(sunteti primele care stiu si denumirea) o pizzarie: "Mamma mia...pizza!".
Va pup pe toate..mari si mici...si plec....
...de nebuna pe strazi sa ma bucur de soarele de-afara si sa sarbatoresc alaturi de greci....

Iti urez mult spor la invatat, si mult succes cu pizzaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Multumesc din suflet Ioannoula!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna ziua, fetele, si la multi ani pentru ieri!
Ioannoula, lasa, fata, kilogramele. Abia ai nascut de cateva luni. Acusica incepe pitica sa te alerge si sa vezi ca n-ai timp nici sa mananci. Felicitari ca a luat asa bine in greutate si s-a lungit. Manechina de mica, bravo! Pleci in Romania, frumoooooos.
Alex, si tu pleci in Romanica? Faci Pastele acolo? Ce ma bucur pentru tine! Bya cum e la calatorii? Lasa si tu dieta in pace. Cu cat incerci sa te abtii mai tare, cu atat ti-e mai pofta de dulciuri. Ia-o treptat. Fa dulciuri numai joia si duminica de exemplu. Mai da-ne cate o poza cu cretulina ta.
Andreea, asa sunt si eu cu kg. La 1.70 aveam 55 kg. Dupa nastere ramasesem undeva la 58 agatata, dar de cateva luni nu m-am mai cantarit. N-are sens ca oricum alerg toata ziua. De burta daca aveti idee cum scap!
Ai lucrat ieri, ce nasol. Macar a meritat? Ati avut treaba? Pup lui Lukas cel frumos!
Esthera, vreau sa-ti zic ca m-ai umplut si pe mine de optimism cu mesajul tau. Parca imi deschid eu pizzerie. Uite, ai si motivatia sa inveti limba greaca. Imi pare rau ca ai fost bolnava, dar gata, acu' a venit vara, nu mai ai voie sa racesti. Si tu pleci in Romania?! Pe mine cui ma lasati??
Noi tot pe afara zilele astea ca e frumos tare, dar partea nasoala e ca barbatu-miu a inceput sa lucreze si duminicile pana se deschide sezonul. Offf..
Va pup dulce si va doresc un uichend minunat!

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Pozici noi

Mergi la inceput