*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (479)
Raspunsuri - Pagina 19
mihatp spune:
simram, eu chiar vad ca o ocazie de a ne regrupa, poate-poate acum v-ati facut "curaj" sa postati. unele sunt de la inceputul odiseei, altele nu. si eu am venit cu foarte putin timp inainte de a naste, altele cu mult mai tarziu. dar toate ne-am gasit locul.
fiind active, am avut un avantaj... si ne-am imprietenit. dar intotdeauna este loc de mai multi prieteni.
adevarul e ca n-am realizat pana acum cata lume era "cu noi".
si cred ca v-a fost de folos "calatoria" asta, ca experimentam aceleasi lucruri, stari si, din pacate, boli ale copiilor nostri. dar ne-ar place sa fiti alaturi de noi.
Nicoleta spune:
Seara buna.
Sanatate puiutilor bolnaviori! Si putere mamelor si tatilor si tuturor celor din jurul lor.
zozela spune:
La muulti ani,Siluan!
Sa fii sanatos si sa-ti bucuri mereu parintii si..pe noi,mamicile tale randunici!Te iubim,pui mic!
luny spune:

LA MULTI ANI, SILUAN!! SA FII SANATOS, PUI DRAG!
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
Life is to precious to worry about stupid Shit!
delphin spune:
Mie doar imi pare rau ca a devenit asa crenguta noastra( zic a noastra caci am petrecut timp si trairi faine alaturi de voi).
Sunt fete de care m-am legat sufleteste fara sa le cunosc in" adevarata viata", fete care m-au ajutat cand am avut nevoie, fete care au avut mereu o vorba buna...pacat ca se ajunge la astfel de chestii urate.
Eu inteleg pe deplin aceasta dorinta, chiar o gasesc constructiva! Si eu frecventez o comunitate care trece prin aceleasi probleme si am hotarat sa ne intalnim in alte parti, nu chiar asa in vazul lumii. si merge de minune.
Nu inteleg de ce se simte lumea ofuscata, zau asa!
Eu va urez "casa de piatra", mi-e dor de postarile lui mimo care ma faceau mereu sa ma hlizesc de una singura in fatza ecranului...ce vremuri faine!
Celor care vor sa-si ia zborul catre alte tari straine, va incurajez sa o faceti...se merita, sincer! Macar pt. copii. e greu la inceput, orice inceput e greu...dar cand vin zilele cu soare si pe strada voastra...totul e departe, dat uitarii.
mihatp spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE
MICU NOSTRU DRAG!!!
sa te bucuri de copilarie, alaturi de minunata ta familie!
gudinde spune:

La multi ani Siluan!

Sa fi sanatos, cea fost mai greu sa fie in urma ta si sa ai parte de un destin pe masura suferintei prin care ai trecut! Sa te bucuri de familia minunata pe care o ai si sa cresti frumos alaturi de fratii tai!