*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (479)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, PUI MIC SI SCUMP! SA FII SENIN, SA RAZI FERICIT SI SA ALERGI BUCUROS CU FRATIORII TAI! SA BUCURI PE MAMI SI PE TATI!
Simo, va iubim, dragii nostri!

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

delfinas si noua ne e dor de tine. hai "acasa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani, Siluan! Sa fii sanatos si fericit! Recuperare rapida si fara niciun fel de peripetii! Si sa ne vedem sanatosi la vara!! Simo, mama puternica, sa va bucurati de Siluan si de fratiorii lui pana la adanci batraneti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Delphin, ti-am trimis mesaj ieri... haide!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui a.gro

Fetelor, eu va plac. Am invatat multe de la voi si va multumesc pt asta. De la voi stiu de spitalul medlife, si din pacate am avut nevoie de el anul trecut in vacanta de paste. Theo a fost 2 zile internat acolo. De la voi stiu si de bucataras. Am incercat si mi-au iesit cateva retete de acolo desi sunt un antitalent in bucatarie. La tortul diplomat cu fructe de padure facut de Luny, am dat insa un mare rateu. Dar tarta pt mos Craciun a iesit super.

Eu am avut tot timpul un sentiment de vinovatie ca va citesc din umbra. Azi m-am hotarat sa scap de asta. Chiar daca va retrageti vroiam sa stiti ca va citesc si eu. Sa nu raman for ever cu sentimentul de vinovatie.

anca

ei, uite ca se poate
imi pare rau de tortul ratat, nu stiu cum ai reusit.. l-a facut si Ursulica de ziua lui Albert, si a iesit deliciu! cu dulciurile nici eu nu prea le am, dar se pricepe mai bine husby, spre norocul meu
poate-ti faci curaj si-l mai incerci o data

Iubirea mea Mufarin, bandit mic

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Luny, am raspuns nu de mult timp...
Ariel ...of cum ma faceti voi sa revin peste decizii.

SIMO, MULTI ANI CU SANATATE LA PUIUTZ! iar tie iti urez sa te tine Dumnezeu in putere ca sa fii alaturi de flacai!
Of, sunt saraca in cuvinte...lar sufletul e din plin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.gro spune:

La multi ani Siluan!
Sa cresti mare si sanatos!
Am vazut noutatile de pe siteul vostru.
Ma bucur ca ati trecut cu bine peste transplant si ati ajuns acasa in sfarsit.

Mergi la inceput

delfinas, te asigur ca n-o sa-ti para rau

anca (a.gro), mai baga repede pana la 10 mesaje, ca sa ajungi sa postezi in timp real. acum esti moderata si apar mesajele cu intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.gro spune:

Luny, tortul a iesit f gustos dar nu statea crema/compozitia solida. am gresit ceva cu gelatina sau n-am scurs destul fructele de padure congelate. o sa mai incerc cu cantitati mai mici, sa nu ma oftic daca dau rateu iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

480

Z

Mergi la inceput