*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (479)
Raspunsuri - Pagina 14
Kya spune:
Ia sa vedem, asa din curiozitate, vine vreo randunica din umbra sa-i ureze sanatate lui Albert, sa-i spuna o vorba buna Ursuletei?
luny spune:
dragelor, sincer, ne pare rau ca nu mai asistati la intamplarile din viata noastra, si speram toate ca intelegeti de ce am procedat asa, fara suparare...
insa daca acum simtiti nevoia sa vorbiti cu noi, sa va cunoastem si noi, nimic nu va opreste sa povestiti aici... dupa cum vedeti, noi intram in continuare si pe craca noastra.. caci tot a noastra va ramane!![]()
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Si ce e frumos... o randunica a fost "parata" ca face reclama altui site (CEEA CE NU S-A INTAMPLAT)... mda... ca in vulpea si strugurii...
ariel_7000 spune:
reclama este atunci cand se pune linkul siteului respectiv...deci, in cazul de fata nu este reclama. sau daca este, atunci sa fie parati TOTi care au conturi si pe alte forumuri, care se destainuie pe mess, pe FB.
Eu ma autodenunt: am conturi pe vreo 7-8 forumuri (mi le-am facut cu scopul de la pune anunturi la mica publicitate), poate ma ajuta si pe mine cineva sa-mi amintesc parolele ![]()
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
tonic spune:
Ce de valuri....Nici n-a zburat stolul si lumea ii flutura batiste!
Ursule, multa sanatate lui Albert! Dar cu conjunctivita de unde s-a ales mititelul?
Valen La multi ani lui Obrajori cel mic si frumos! Sa va traiasca si sa va bucurati de o viata minunata toti patru!
Adriuta multi ani fericiti, sanatate si tot ce iti doresti!
Simo si Siluan bine ati venit acasa! Stim ca si de acum inainte drumul va fi destul de greu si anevoios, dar gandurile nostre bune si rugaciunile intregului stol de randunici te vor insoti in continuare. 
Cuscra imi pare rau ca pt suferinta lui Sash, sper ca e mai bine. Multa sanatate si tie, sa scapati de belele cat mai repede.

Kitzy multa sanatate puiului mic, sa treceti si voi cat mai usor peste aceasta incercare! 

pt toate randunicile, sa aveti o saptamana cat mai frumoasa, cu cat mai mult soare si fara probleme!
tonic spune:
Nicoleta pt ca ai pomenit de "parat" sa stii ca pe DC mesajele sunt f atent monitorizate, inclusiv (sau mai ales
) cele private.
ariel_7000 spune:
pai si atunci de ce se mai numesc "mesaje private"? ar trebui sa se numeasca "mesaje private de intimitate"...sincer, nu vreau sa cred asa ceva! daca folosesc acel mod de adresare, atunci asa trebuie sa ramana, intim, nu?
daca destinatarului nu-i convine continutul, abia atunci el are dreptul sa-l reclame si sa fie monitorizat de catre cei care se ocupa cu asta...altfel, seamana a "stereograma"
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
tonic spune:
Giani La multi ani micutei, sa fie sanatoasa, sa va bucurati si voi de o viata frumoasa in patru. Va admir mult si pozele de pe FB, dar n-am apucat sa urez nici acolo. 
tonic spune:
Ariel sunt private fata de ceilalti forumisti, dar sunt sigura ca sunt monitorizate pt ca intr-o perioada tot primeam invitatii de la diverse alte forumuri pe PM si apoi au fost sterse si a aparut un mesaj de avertisment cumva fata de expeditor.
Nu mai stiu de unde erau ca n-am intrat pe ele, nici userul nu-mi parea cunoscut, m-am mirat de ele si mi-au atras atentia abia la aparitia acelor avertismente in locul mesajului.