*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (479)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Apel catre toate randunicile noastre dragi, mai vechi si mai noi, mai prezente sau mai ratacite, dar care vor (si noi vrem de asemenea) sa ne ramana alaturi: contactati-ne pe oricare dintre caile ce va sunt la indemana-PM, FB, mess, telefon, mail- pentru a va spune locul in care, in discretie, ne putem impartasi ganduri si intamplari pe care le vrem ferite de ochii si gura lumii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Naty, tu esti o dulce, insa cum eu dau pe la voi foarte rar, e mai bine sa ramaneti asa cum ati hotarat, in cerc restrans. Aveti dreptate sa o faceti. si pe FB se poate face grup inchis de discutie, la care au acces doar membrii. Non membri nu bad ce se scrie.

Multi ani sarbatoritilor, fericire si sanatate!

cineva dintre voi mi-a trimis invitatie pe FB. Mi-ar fii mai usor sa accept daca puneti si nickname-ul de aici, ca sa stiu cu cine am onoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhaim spune:

Salut Randunici!
Si mie imi pare rau ca va schimbati cuibul.Ma simt si eu o randunica, sunt alaturi de voi de cand ati inceput odiseea , am nascut-o pe fetita mea in martie 2008. Sunt acusi 4 ani , cu tot cu sarcina de cand sunt alaturi de voi si la bine si la greu! De ce nu am scris , nu stiu exact, poate pt ca sunt prea timida.
Pup tot stolul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mhaim

Salut Randunici!
Si mie imi pare rau ca va schimbati cuibul.Ma simt si eu o randunica, sunt alaturi de voi de cand ati inceput odiseea , am nascut-o pe fetita mea in martie 2008. Sunt acusi 4 ani , cu tot cu sarcina de cand sunt alaturi de voi si la bine si la greu! De ce nu am scris , nu stiu exact, poate pt ca sunt prea timida.
Pup tot stolul!

mihaim

Serios?!? Si uite ca totusi acum ti-ai facut curaj sa postezi.
Chiar asa, de 4 ani ne urmaresti, si NICI MACAR UN SINGUR CUVANT?!?!? Hmm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bau

Iubirea mea Mufarin, bandit mic

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Se vede ca v-ati mutat dincolo!Crenguta este goala fara voi!V-am citit mereu si am invatat f.mult din povestile voastre de viata;va admir pt.cum va descurcati mereu chiar daca nu e usor;am trait alaturi de voi povestea lui Siluan si am plans cand am vazut cum v-ati mobilizat;eu sunt din cealalta parte de tara cu doi copiii de 2 si 6 ani si cand copiii au fost bolnavi am pus in practica de multe ori sfaturile despre depasirea bolii;va respect decizia dar vreau sa stiti ca pt.mine e o mare pierdere;poate va voi citi din nou candva;pana atunci jos palaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikipuisor spune:

Buna,

Si eu sunt "una"...care va citea din umbra de cand baietelul meu avea vreo 3 luni (face 3 ani in martie). Si acum intru pe net...si ma uit dupa randunici...dar asta e ..

Va doresc multa santate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

'neata

cafea la toata lumea

randunici din umbra (indiferent de varsta puilor din dotare), poate acum e o ocazie sa va cunoastem! v-ati "dat greata", ati trecut peste timiditate...
va asteptam la ciripit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Buna dimineata!
Noi am facut noapte alba! Albert a tusit rau, a facut conjunctivita, am bagat toata noapte aerosoli cu adrenalina, ser in nas, tobraDex in ochi.....a baut si 2 biberoane de 220 ml. sunt varza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ursu, sanatate!
febra a facut? cum e acum?

Mergi la inceput