*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (479)
Raspunsuri - Pagina 13
natynic spune:
Apel catre toate randunicile noastre dragi, mai vechi si mai noi, mai prezente sau mai ratacite, dar care vor (si noi vrem de asemenea) sa ne ramana alaturi: contactati-ne pe oricare dintre caile ce va sunt la indemana-PM, FB, mess, telefon, mail- pentru a va spune locul in care, in discretie, ne putem impartasi ganduri si intamplari pe care le vrem ferite de ochii si gura lumii!
delphin spune:
Naty, tu esti o dulce, insa cum eu dau pe la voi foarte rar, e mai bine sa ramaneti asa cum ati hotarat, in cerc restrans. Aveti dreptate sa o faceti. si pe FB se poate face grup inchis de discutie, la care au acces doar membrii. Non membri nu bad ce se scrie.
Multi ani sarbatoritilor, fericire si sanatate!
cineva dintre voi mi-a trimis invitatie pe FB. Mi-ar fii mai usor sa accept daca puneti si nickname-ul de aici, ca sa stiu cu cine am onoarea. 
mhaim spune:
Salut Randunici!
Si mie imi pare rau ca va schimbati cuibul.Ma simt si eu o randunica, sunt alaturi de voi de cand ati inceput odiseea , am nascut-o pe fetita mea in martie 2008. Sunt acusi 4 ani , cu tot cu sarcina de cand sunt alaturi de voi si la bine si la greu! De ce nu am scris , nu stiu exact, poate pt ca sunt prea timida.
Pup tot stolul!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mhaim Salut Randunici! Si mie imi pare rau ca va schimbati cuibul.Ma simt si eu o randunica, sunt alaturi de voi de cand ati inceput odiseea , am nascut-o pe fetita mea in martie 2008. Sunt acusi 4 ani , cu tot cu sarcina de cand sunt alaturi de voi si la bine si la greu! De ce nu am scris , nu stiu exact, poate pt ca sunt prea timida. Pup tot stolul! mihaim |
Serios?!? Si uite ca totusi acum ti-ai facut curaj sa postezi.
Chiar asa, de 4 ani ne urmaresti, si NICI MACAR UN SINGUR CUVANT?!?!? Hmm...
teodora racz spune:
Se vede ca v-ati mutat dincolo!Crenguta este goala fara voi!V-am citit mereu si am invatat f.mult din povestile voastre de viata;va admir pt.cum va descurcati mereu chiar daca nu e usor;am trait alaturi de voi povestea lui Siluan si am plans cand am vazut cum v-ati mobilizat;eu sunt din cealalta parte de tara cu doi copiii de 2 si 6 ani si cand copiii au fost bolnavi am pus in practica de multe ori sfaturile despre depasirea bolii;va respect decizia dar vreau sa stiti ca pt.mine e o mare pierdere;poate va voi citi din nou candva;pana atunci jos palaria!

nikipuisor spune:
Buna,
Si eu sunt "una"...care va citea din umbra de cand baietelul meu avea vreo 3 luni (face 3 ani in martie). Si acum intru pe net...si ma uit dupa randunici...dar asta e ..
Va doresc multa santate!

mihatp spune:
'neata
cafea la toata lumea

randunici din umbra (indiferent de varsta puilor din dotare), poate acum e o ocazie sa va cunoastem! v-ati "dat greata", ati trecut peste timiditate...
va asteptam la ciripit!
ursuleata spune:
Buna dimineata!
Noi am facut noapte alba! Albert a tusit rau, a facut conjunctivita, am bagat toata noapte aerosoli cu adrenalina, ser in nas, tobraDex in ochi.....a baut si 2 biberoane de 220 ml. sunt varza.

Mufarin, bandit mic