Bazar umanitar (60)
Raspunsuri - Pagina 49
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi buna, eu caut cu disperare body-uri, cu maneca lunga, orice culoare, pentru 18-24 de luni. donna, eu am trimis clexane prin posta dupa ce am terminat cu ele. |
Cred ca pot extrage vreo 2 de la Gruia, sunt Mothercare, in stare buna, dar purtate (putin scamosate adica, atat cat se poate scamosa ceva de la M).. te tenteaza?
aticia spune:
Luy, multumesc din suflet pentru ajutor. Am incarcat si eu cateva si mai pun, doar sa ma lase netul
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=17477&n=Baby-Genius---Cele-4-anotimpuri---animatie-cantecele
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=17483&n=Baby-Genius---Mozart-si-prietenii---animatie-cantecele
olim spune:
dodo, multumesc de ajutor
am schimbat adresa de la bazar, am pus adresa tatalui meu, acolo nu e nici o problema cu ridicatul coletului, prietena lui e postasita noastra
astept instiintarea de la posta din cluj, cand o primesc te anunt
multumesc de ajutor
sanatate tuturor
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui madyrizi buna, eu caut cu disperare body-uri, cu maneca lunga, orice culoare, pentru 18-24 de luni. donna, eu am trimis clexane prin posta dupa ce am terminat cu ele. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Da si tu niste cm acolo... 86-92? Mai grasut, mai slabut?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
szivarvany spune:
Am pus si eu pt Bibi o geaca frumoasa-foc, pt 4-5 ani, rrrozalie:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=17570
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Dodo-pui spune:
Daria e superbaaaaaa
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ancadragoman spune:
Confirm plata de la alex_andra si o rog pe ea sa vina cu link-urile.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
mihaela77O spune:
'neata....
astazi este ziua unei forumiste si bazariste dragi noua,asa ca sa ii spunem la multi ani,draga alex_andra,sanatate si mult noroc iti doresc alaturi de cei dragi!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Laura25 spune:
La multi ani, alex_andra! Sa fii sanatoasa, iubita, fericita si sa ti se indeplineasca toate visele frumoase! La multi ani cu bucurii!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Laura25 La multi ani, alex_andra! Sa fii sanatoasa, iubita, fericita si sa ti se indeplineasca toate visele frumoase! La multi ani cu bucurii! |
La multi ani sanatosi si fericiti!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!