Bazar umanitar (60)
Raspunsuri - Pagina 48
Serialbastre spune:
Am reusit sa incarc si eu cateva produse http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=serialbastre&catid=&search=Cauta&searchtype=2
Va urma!
Spor la cumparaturi!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
Nerantula spune:
Luy, am achitat azi 40ron pentru produsele de la tine, am trimis mail la bazar.
Ma uit sa vad ce ai mai pus :)
LoraG76 spune:
Ledi, am achitat azi 30 de lei pentru un produs de la tine si 2 de la luy. O sa trimit mail si la bazar, tre' sa fac poza la chitanta intai. Pupici lui David!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
luy spune:
Va invit sa-l ajutam pe Bibi :
Carti : 'Bridget Jones: la limita ratiunii', 'Olivia Joules si imaginatia superactiva', 'Divortul in inalta societate', 'Blonde de milioane', 'Vreau sa fiu V.I.P.', 'Pepenasul', 'Doi ochi albastri', 'Pasarea paradisului', 'Triada', 'Onor la general'
Hainute : romper H&M 74 , geaca baieti H&M 86,
botosei unisex 13
Lioton gel
set pix+creion mecanic
Nerantula, te mai tenteaza ceva ?
Spor la bazarit !
Mari_paun, martisoarele tale sunt minunate !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
Nerantula spune:
Luy, nu ne mai vine nimic din ce ai pus ... mai asteptam ... oricum va cadea curand dulapul peste noi, Cezara are ff multe haine, Gruia mai putine, nu prea se mai gasesc pentru copii mai mari ...
donna79 spune:
LUY... m-au tentat pe mine cartile... aproape toate . Romperul e delicios dar cred ca-i de fetita, nu?
Am si eu o intrebare: dupa sarcina am ramas cu cateva doze de Clexane, la mare cautare pt cele ce se stiu cu musca trombofiliei pe caciula... ce pot face cu ele ca sa fie de folos unui copilas special? Fiind medicamente nu le pot trimite cu posta, nici in servicii de curierat n-as avea mare incredere... sa le pun la bazar cu livrare numai in Bucuresti?
MARI_PAUN, delicioase martisoare! Mi-ai dat idei cu pozele lui Petru. Dar de mult vreau sa-ti spun ca vreau sa vad poze cu noua culoare de par! Pupici!
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
madyrizi spune:
buna,
eu caut cu disperare body-uri, cu maneca lunga, orice culoare, pentru 18-24 de luni.
donna, eu am trimis clexane prin posta dupa ce am terminat cu ele.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Ledi, am achitat azi 30 de lei pentru un produs de la tine si 2 de la luy. O sa trimit mail si la bazar, tre' sa fac poza la chitanta intai. Pupici lui David! Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Lucrusoare la bazar umanitar (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Lora,am vazut,te-am bifat,sa-mi trimiti mail cu celelalte linkuri-Pup.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.